Armoral Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το παιχνίδι προφανώς παίζεται και με χειρότερες κάρτες. Τώρα βέβαια που ακριβώς είδε ο συμφορουμίτης πιο πάνω την κορυφαία υπόθεση(?)ή το κορυφαίο σύστημα μάχης πχ,μόνο αυτός ξέρει(βλέπω και του φάνηκε αστειο το παραπάνω που ανέφερα)... Ισως να έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι από εμάς τους υπόλοιπους. Ωραία υπόθεση είχε και ωραίο τέλος. Το τράβηξαν λίγο παραπανω βέβαια σε σημείο που να λες ποτέ τελειώνει αλλά νομίζω ότι τελικά σε αποζημιώνει. Για εμένα το παιχνίδι είχε τα πάντα και είναι πραγματικά πανέμορφο. Και για την κανονική τιμή του αλλά φυσικά και για το μονοευρο στο gamepass. 19 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Εγω το τερμάτισα χτες βράδυ. Θα πω μόνο το εξης: Tο παιχνίδι το κατευχαριστήθηκα από όλες τις απόψεις. Πέρασα πολύ καλύτερα και το ένιωσα και αρκετά immersive, σε σύγκριση με το πρώτο. Προφανώς το παιχνίδι δεν ειναι τέλειο. Αλλά για ενα story game να αράξεις καναπεδάρα με το κοντρόλερ ήταν ότι έπρεπε. Το θέμα είναι τι παίζουμε τώρα? Uncharted 4 και 5. Έτοιμος είσαι., Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Armoral 1
silenoz66 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 @Armoral Εμενα η πλοκή μου άρεσε σε γενικές γραμμές, ίσως αρκετα κλισε και προβλέψιμο σε κάποια σημεία, αλλά μου κάνει για το είδος του παιχνιδιού. **οfftopic ** Το σκέφτομαι για τα uncharted , το θέμα είναι πρέπει να τα παίξω όλα απο την αρχή? Κάτι μου λεει εαν το κάνω αυτό θα βαρεθω και δεν θα τα τερματίσω σίγουρα.
Armoral Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, silenoz66 είπε @Armoral Εμενα η πλοκή μου άρεσε σε γενικές γραμμές, ίσως αρκετα κλισε και προβλέψιμο σε κάποια σημεία, αλλά μου κάνει για το είδος του παιχνιδιού. **οfftopic ** Το σκέφτομαι για τα uncharted , το θέμα είναι πρέπει να τα παίξω όλα απο την αρχή? Κάτι μου λεει εαν το κάνω αυτό θα βαρεθω και δεν θα τα τερματίσω σίγουρα. Spoiler Δεν υπάρχει περίπτωση, στέκεται και μόνο του σαν παιχνιδι και σαν ιστορία, και είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι από το Requiem κατά τη γνώμη μου, το οποίο θα δεις και εσύ έχει αντιγράψει σε αρκετά σημεία το uncharted 4. Το uncharted 4 το θεωρώ από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τέλος. Το 5 ειναι σαν dlc μπροστά του από ότι λένε αλλά κρατά τα θετικά στοιχεία του και το επεκτείνει λίγο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαρεθείς. 1
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τέλος και από μένα, το story το βρήκα υποδεέστερο του πρώτου, είχε και κάμποσο ανούσιο wandering και μάλιστα με αργό περπάτημα που καταντούσε εκνευριστικό. Ένα πολύ καλό παιχνίδι πάντως όπως και να 'χει. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, phanispal είπε Τέλος και από μένα, το story το βρήκα υποδεέστερο του πρώτου, είχε και κάμποσο ανούσιο wandering και μάλιστα με αργό περπάτημα που καταντούσε εκνευριστικό. Ένα πολύ καλό παιχνίδι πάντως όπως και να 'χει. Διορθώθηκε καθόλου το performance η ακόμα παραπληγική μαρία?!
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Παντως μεχρι στιγμης σε μενα ρολαρει μια χαρα. Ειμαι στο 10 κεφαλαιο περιπου, το στορι το εχω ευχαριστηθει ως εδω 2
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Διορθώθηκε καθόλου το performance η ακόμα παραπληγική μαρία?! Τι να σου πω, εγώ και με 1080 Ti που είπε ο Psycho ότι θα έχω θέματα με το performance μια χαρά smoothly έπαιξα. Όχι ultra settings βέβαια αλλά ΟΚ. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, stormrain είπε Παντως μεχρι στιγμης σε μενα ρολαρει μια χαρα. Ειμαι στο 10 κεφαλαιο περιπου, το στορι το εχω ευχαριστηθει ως εδω Μια απο τα ιδια , η ιστορια μου φαινεται μια χαρα εξισου καλη με την πρωτη, εχει γινει πιο κινηματογραφικο και ναι το εχουν "απλωσει λιγο" για να βγει μεγαλυτερο αλλα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου, το καραγουσταρω το παιχνιδι οπως και το πρωτο και ειναι απο τα λιγα που απολαμβανω σε ολους τους τομεις.. 5
dsi44 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 το θεμα ειναι αν υπαρχει replayability... ποσοι θα το ξαναεπιαναν... υποθετω κανεις.
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θελω να σποιλεριασω αλλα μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα αν δεν το εχετε παιξει.. Το παιχνιδι βελτιωθηκε σε ολους τους τομεις και ειναι πραγματικα απολαυση.. 1
erasmys Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 απιστευτο παιχνιδι με τα κορυφαια γραφικα αυτη τη στιγμη σε pc 9/10 1
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, dsi44 είπε το θεμα ειναι αν υπαρχει replayability... ποσοι θα το ξαναεπιαναν... υποθετω κανεις. Συμφωνώ, και ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω. Το πρώτο θα το ξανάπαιζα, το δεύτερο δε νομίζω. Storywise μιλάμε πάντα.
xavier Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 στα single player παιχνιδια το θεμα δεν ειναι ποτε το replayability. Προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε κανενα παιχνιδι δευτερη φορά. Τοσο μεγαλο backlog, που χρονος για να ξαναπαιζεις τα ιδια παιχνιδια?
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xavier είπε στα single player παιχνιδια το θεμα δεν ειναι ποτε το replayability. Προσωπικα δεν εχω παιξει ποτε κανενα παιχνιδι δευτερη φορά. Τοσο μεγαλο backlog, που χρονος για να ξαναπαιζεις τα ιδια παιχνιδια? Είναι αλήθεια για τα περισσότερα αλλά όλοι έχουμε το soft spot μας που μας κάνει να το ξαναπαιξουμε και δεύτερη και τρίτη φορά, προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλο replaybility σε rpg. Το cp2077 το παίζω δεύτερη φορά τώρα ακόμη και αν είναι κατά βάση action rpg π.χ Προσωπικά replaybility βλέπω άνετα στο tale requiem είναι τόσο easy going και ευχάριστο που δεν το βαριέμαι με τίποτα, επίσης Spoiler Υπάρχει και alternative ending για αυτό το ανέφερα πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα