{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, naruto14 είπε Μπορεί δηλαδή αυτό να έφτιαχνε με το Low Latency mode? Δεν ξέρω δεν το δοκίμασα, αλλά πλέον έχω σβήσει και το game για να το δοκιμάσω. Ας μας πει ο RPDrummer. Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο game, αλλα γενικά το stutter στο camera panning έχει να κάνει με display mode, low latency και hz, τουλάχιστον κατά την δίκια μου εμπειρία. Μιλάω πάντα για το sluggish camera movement όταν γυρνάς 360 την camera χωρίς fluctuations στα fps. 1
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Πάντως εγώ πέρα από αυτά τα camera stutters, που κι αυτά δεν είναι πολλά, με τον αρχαίο 3770K να σας πω την αλήθεια μια χαρά παίζω σε High settings, μόνο τα 1-2 βαριά ήταν Medium εξαρχής και δεν τα άλλαξα κιόλας. Δεν έκατσα να το ψειρίσω να δω πόσο μπορώ να τα ανεβάσω, προς το παρόν απολαμβάνω το παιχνίδι, το οποίο έως το έβδομο chapter είναι αρκετά καλό, αν και το θεωρώ ίσως λίγο κατώτερο του πρώτου.
RPDrummer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Εκεί που έχανα 20 fps στο γύρισμα της κάμερας 360 μοίρες, τώρα χάνω ~15 με latency on από τον πίνακα ελέγχου και disabled in game. Όλα high, εκτός από τα 2 shadows που είναι σε medium με DLSS Balanced είμαι 80 fps (1440p) στο εξωτερικό περιβάλλον. Το άφησα εκεί τώρα να παίξω να ευχαριστηθώ. 1
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εχει stutters το παιχνιδι και με reflex και ultra low latency ενεργοποιημενα απο το control panel. Ενοχλητικα αλλα οχι αρκετα για να με αποτρεψουν απο το να το απολαυσω. Τελειωνω το 12ο κεφαλαιο. Πολυ καλο ειναι. Πολυ ατμοσφαιρικο, ομορφο και με ωραια μουσικη επενδυση. Οι επιρροες απο uncharted και tomb raider σε σημεια που γκρεμιζονται τα παντα προφανεις και ισως αχρειαστες αλλα και παλι. Αξιοπαικτο.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kostiger είπε Εχει stutters το παιχνιδι και με reflex και ultra low latency ενεργοποιημενα απο το control panel. Ενοχλητικα αλλα οχι αρκετα για να με αποτρεψουν απο το να το απολαυσω. Τελειωνω το 12ο κεφαλαιο. Πολυ καλο ειναι. Πολυ ατμοσφαιρικο, ομορφο και με ωραια μουσικη επενδυση. Οι επιρροες απο uncharted και tomb raider σε σημεια που γκρεμιζονται τα παντα προφανεις και ισως αχρειαστες αλλα και παλι. Αξιοπαικτο.. Δεν το χρειάζεσαι το low latency εάν το game έχει reflex άμα δεν κάνω λάθος. Παίζει να σου ακυρώνει και το reflex άμα το κανεις force από CP το low latency. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν το χρειάζεσαι το low latency εάν το game έχει reflex άμα δεν κάνω λάθος. Παίζει να σου ακυρώνει και το reflex άμα το κανεις force από CP το low latency. Θα το δω εκ νεου, ετσι το ειχα στην αρχη αν θυμαμαι καλα ωστοσο. 1
BabisTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Άψογο σε όλα του...τερματίστηκε και από μένα....οπτικά αλλά και υπόθεση είναι τοπ το game......σίγουρη αγορά και το 3ο μέρος του game που αφήνει να εννοηθεί στο τέλος αυτού του game.Άψογο απλά και το κατα-ευχαριστήθηκα. 6
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, BabisTs είπε Άψογο σε όλα του άμα έχεις 2k gpu. Fixed. Επίσης thanks για το spoiler. Σου χρωστάω ένα.
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Και 2K gpu να έχεις, άψογο σε ολα δεν είναι το παιχνίδι οπως άψογο σε όλα δεν ήταν και το προηγούμενο από αυτό.
noFEARgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Ενταξει μην λεμε οτι θελουμε , το παιχνιδι δεν παιζεται μονο με 4090 ποσες καρτες το τρεχουν μια χαρα. Το τελος δεν μου αρεσε , ενω επαιρνε το χρονο του καθολη την διαρκεια , το τελος μου φανηκε τσαπατσουλικο
Armoral Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ενταξει μην λεμε οτι θελουμε , το παιχνιδι δεν παιζεται μονο με 4090 ποσες καρτες το τρεχουν μια χαρα. Το τελος δεν μου αρεσε , ενω επαιρνε το χρονο του καθολη την διαρκεια , το τελος μου φανηκε τσαπατσουλικο Με 3080ti και 5900x τερματίστηκε άνετα σε 4k με dlss quality, με κάποια stutters σε κάποιες απότομες αλλαγές της κάμερας, κυρίως στη μετάβαση από single player σε cutscene. Τίποτα το τρομερό.
BabisTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Fixed. Επίσης thanks για το spoiler. Σου χρωστάω ένα. Και με την 3080 το ίδιο άψογο ήταν...fixed.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από BabisTs 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Και με την 3080 το ίδιο άψογο ήταν...fixed.... Aλλο πανφτηνό gpu που έχουν όλοι. 4 ώρες πριν, noFEARgr είπε Ενταξει μην λεμε οτι θελουμε , το παιχνιδι δεν παιζεται μονο με 4090 ποσες καρτες το τρεχουν μια χαρα. Το τελος δεν μου αρεσε , ενω επαιρνε το χρονο του καθολη την διαρκεια , το τελος μου φανηκε τσαπατσουλικο Στο περί "άψογου" αναφερόμουν.
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, noFEARgr είπε Ενταξει μην λεμε οτι θελουμε , το παιχνιδι δεν παιζεται μονο με 4090 ποσες καρτες το τρεχουν μια χαρα. Το τελος δεν μου αρεσε , ενω επαιρνε το χρονο του καθολη την διαρκεια , το τελος μου φανηκε τσαπατσουλικο Το παιχνίδι προφανώς παίζεται και με χειρότερες κάρτες. Τώρα βέβαια που ακριβώς είδε ο συμφορουμίτης πιο πάνω την κορυφαία υπόθεση(?)ή το κορυφαίο σύστημα μάχης πχ,μόνο αυτός ξέρει(βλέπω και του φάνηκε αστειο το παραπάνω που ανέφερα)... Ισως να έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι από εμάς τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Fulgore
silenoz66 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Εγω το τερμάτισα χτες βράδυ. Θα πω μόνο το εξης: Tο παιχνίδι το κατευχαριστήθηκα από όλες τις απόψεις. Πέρασα πολύ καλύτερα και το ένιωσα και αρκετά immersive, σε σύγκριση με το πρώτο. Προφανώς το παιχνίδι δεν ειναι τέλειο. Αλλά για ενα story game να αράξεις καναπεδάρα με το κοντρόλερ ήταν ότι έπρεπε. Το θέμα είναι τι παίζουμε τώρα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα