Προς το περιεχόμενο

A Plague Tale: Requiem [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Πάντως για virtual surround καλύτερα hesuvi που προσομοιώνει σχεδόν τα πάντα, την επεξεργασία ήχου την κάνει το CPU και στέλνει έτοιμο 2.0 σήμα στα ακουστικά. Αρκεί να έχεις κάποια 5.1 και πάνω κάρτα ήχου. Το παιχνίδι θα σεταριστεί στα audio settings για πολυκάναλο ήχο(home theater αν θυμάμαι καλά).

https://sourceforge.net/projects/hesuvi/

Dolby atmos για ακουστικά

Δημοσ.
7 ώρες πριν, seithan είπε

Τι performance hit έχει; 

Τίποτα σε σύγχρονο multicore CPU.

Μόνη αδυναμία ότι-προς το παρόν-δεν προσομοιώνει 360-degrees surround(όπως το Dolby Atmos σε τέτοιο mode). Αν έχει γίνει με λίγη προσοχή η δουλειά(από αυτόν που ανέβασε το σχετικό HRIR φίλτρο) το αποτέλεσμα είναι πρακτικά 100% πανομοιότυπο με το αυθεντικό virtual surround.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλο.....δυνατά γραφικά αλλά και σαν σύνολο....μέχρι αυτό το σημείο έχουμε φτάσει και δεν έχω βαρεθεί τίποτα..... πραγματικά πάρα πολύ καλό!

IMG-a34b6e8ea266685ebd7ff3faeffc4cc1-V.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει θέμα με το performance ε; Με RTX 2070 Super σε 1440p με high settings είμαι 40-60 fps  και έχω σκαμπανεβάσματα συνέχεια.

Επεξ/σία από RPDrummer
Δημοσ.
15 ώρες πριν, BabisTs είπε

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλο.....δυνατά γραφικά αλλά και σαν σύνολο....μέχρι αυτό το σημείο έχουμε φτάσει και δεν έχω βαρεθεί τίποτα..... πραγματικά πάρα πολύ καλό!

IMG-a34b6e8ea266685ebd7ff3faeffc4cc1-V.jpg

Ναι,είναι μπόμπα.Αλλά πολύ stuttering,εκτός κ αν φταίει ο 5900

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Ναι,είναι μπόμπα.Αλλά πολύ stuttering,εκτός κ αν φταίει ο 5900

Kαι εγω με 12600k οπως προανεφερα εχω θεμα. Ολετηρα σαν τον 13900κ του Μπαμπη προφανως δεν τον λες, αλλα δεν ειναι και αδυναμος επεξεργαστης. Το αντιθετο..

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει έντονο θέμα με camera stutter στο PC. Το οποίο προφανώς δε φαίνεται στα graphs αλλά στο μάτι.

Εγώ το τελείωσα χθες. Ανάμεικτα συναισθήματα γενικά, δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε όσο το πρώτο. Η επανάληψη στο gameplay με κούρασε γρήγορα ενώ και σεναριακά το βρήκα αρκετά φτωχό. Η μουσική και τα visuals ήταν από τα highlights, αλλά ελπίζω με ένα νέο entry στη σειρά να ανανεωθεί αρκετά η συνταγή.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, naruto14 είπε

Το παιχνίδι έχει έντονο θέμα με camera stutter στο PC. Το οποίο προφανώς δε φαίνεται στα graphs αλλά στο μάτι.

Εγώ το τελείωσα χθες. Ανάμεικτα συναισθήματα γενικά, δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε όσο το πρώτο. Η επανάληψη στο gameplay με κούρασε γρήγορα ενώ και σεναριακά το βρήκα αρκετά φτωχό. Η μουσική και τα visuals ήταν από τα highlights, αλλά ελπίζω με ένα νέο entry στη σειρά να ανανεωθεί αρκετά η συνταγή.

Να συμπληρωσω πως οντως προκειται για camera stutters, τα fps δεν πεφτουν οταν συμβαινει. Game breaking δεν ειναι, αλλα υπαρχουν και ειναι ενοχλητικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Να συμπληρωσω πως οντως προκειται για camera stutters, τα fps δεν πεφτουν οταν συμβαινει. Game breaking δεν ειναι, αλλα υπαρχουν και ειναι ενοχλητικα.

Δοκίμασε κανεις να ανοίξει το low latency από cp? Ίσως βοηθάει μέχρι και άμα βάλουν reflex στο game.

Συνήθως πάντως το stutter σε camera panning στρώνει αλλάζοντας display mode.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω για το display mode και θα παίξω με τα settings. Δεν το ευχαριστιέμαι, με πιάνει πονοκέφαλος από τα drops και έχω τύψεις για τα 35 € 😑

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δοκίμασε κανεις να ανοίξει το low latency από cp? Ίσως βοηθάει μέχρι και άμα βάλουν reflex στο game.

Συνήθως πάντως το stutter σε camera panning στρώνει αλλάζοντας display mode.

Μπορεί δηλαδή αυτό να έφτιαχνε με το Low Latency mode? Δεν ξέρω δεν το δοκίμασα, αλλά πλέον έχω σβήσει και το game για να το δοκιμάσω. Ας μας πει ο RPDrummer.

Επεξ/σία από naruto14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...