enable_your_mind Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τελος και απο εμενα,, μου αρεσε πιο πολυ απο το πρωτο μιας που το βρηκα καλυτερο και βελτιωμενο σε ολα.. Και μια χαρα παει η ιστορια κατα την δικη μου αποψη... Spoiler Και το τελος δειχνει οτι θα υπαρχει και 3ο μερος αλλα με αλλους πλεον πρωταγωνιστες.. Καλη φαση θα ηταν στη συχρονη περιοδο κατι τετοιο...
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Ποσο το αδικουν τα captures ειναι πολυ ομορφο ειδικα σε μια oled με HDR.. Γενικα σε μια tv με hdr ειναι πολυ καλυτερη η εικονα απο οτι σε ενα μεσο μονιτορ. Και μονο το glossy της tv αλλαζει την εικονα. Εγω οποτε παιζω στο μονιτορ που ειναι και ψιλοχαλι ξενερωνω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από akoinonitos 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Γενικα σε μια tv με hdr ειναι πολυ καλυτερη η εικονα απο οτι σε ενα μεσο μονιτορ. Και μονο το glossy της tv αλλαζει την εικονα. Εγω οποτε παιζω στο μονιτορ που ειναι και ψιλοχαλι ξενερωνω. Ρε συ οι υφες και μονο ειναι σε αλλο επιπεδο καμια σχεση με το μονιτορ.. Απο το 2014-15 που επιασα για αρχη LG IPS 4k panel και μετα OLED παιζω μονο fast paced σε μονιτορ δεν μου παει η καρδια να παιξω παιχνιδια εκει.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από d4ydr33m3r 2
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 12:19 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Θα έχεις αρκετά θέματα με το performance.. Σε ποιο chapter βαραίνει το παιχνίδι;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Καλα ενταξει δεν υπαρχει το παιχνίδι. Εξαιρετικα γραφικά και το κλασικο story telling κομμάτι που ειχαμε συνηθίσει απο το πρωτο!
Armoral Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Εξαιρετικός τίτλος, φανταστική ιστορία, απροσδόκητο φινάλε. Γραφικά, ήχος, μουσική, σκηνοθεσία σε άλλο επίπεδο. ΑΑΑ παραγωγή με τα όλα της. Λιγότερο σκοτεινό από το πρώτο, φαίνεται να έχει δανειστεί στοιχεία από uncharted και the last of us part II. Πολύ γεμάτο παιχνίδι. 2
RPDrummer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Θα χρειαστεί να πιάσω το πρώτο παιχνίδι για να μπω και γω στον χορό;
Armoral Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Θα χρειαστεί να πιάσω το πρώτο παιχνίδι για να μπω και γω στον χορό; Ναι γιατί αλλιώς χάνεις πολύ από την ιστορία αλλά και επειδή είναι εκπληκτικό παιχνίδι. 2
Matrix7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μια ερώτηση για όσους είναι σε pc..Με τα razer Kaira είτε με atmos είτε με spatιαλ audio ο ήχος κοβεται γαι λίγο κ επανέρχεται,το κάνει συνέχεια...Αν το αφήσω stereo όλα είναι κομπλέ,το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
Tigio13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Εγώ με steelseries 7x δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα.Τα συγκεκριμένα είναι ασύρματα.
Matrix7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ασύρματα είναι κ τα δικά μου αλλά χρησιμοποιώ ένα wireless dongle της microsoft για να επικοινωνούν με το pc
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Matrix7 είπε Μια ερώτηση για όσους είναι σε pc..Με τα razer Kaira είτε με atmos είτε με spatιαλ audio ο ήχος κοβεται γαι λίγο κ επανέρχεται,το κάνει συνέχεια...Αν το αφήσω stereo όλα είναι κομπλέ,το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Αρκετά games έχουν θέμα με spatial sound, εάν δεν υποστηρίζουν επίσημα Doldy η DTS καλο είναι να το έχεις κλειστό. Των windows είναι για τον που... imho και χαμηλώνει την ένταση.
Matrix7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αρκετά games έχουν θέμα με spatial sound, εάν δεν υποστηρίζουν επίσημα Doldy η DTS καλο είναι να το έχεις κλειστό. Των windows είναι για τον που... imho και χαμηλώνει την ένταση. Επειδή κ εγώ δεν το ξανασυνάντησα..Η μάλλον το είχα δει σε πού μικρότερο βαθμό στο innocence...Τυχαία σε ένα forum έπεσε το μάτι μου στο voice meter banana..Το δοκίμασα k δουλευει κανονικά,τόσο το παιχνίδι όσο κ τα windows επιβεβαιώνουν οτι είναι σε dolby atmos...Για όσους έχουν κάτι παρόμοιο είναι μια λύση σε όσα games δυσανασχετούν.Btw το πρόβλημα μάλλον σχετίζεται με το wireless adapter
kostiger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πανεμορφο παιχνιδι, μπολικο stuttering. Βρισκομαι στο 7ο κεφαλαιο, μεχρι τωρα μου γκελαρει για καλυτερο το πρωτο. Ιδωμεν.
pirmen56 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Matrix7 είπε Μια ερώτηση για όσους είναι σε pc..Με τα razer Kaira είτε με atmos είτε με spatιαλ audio ο ήχος κοβεται γαι λίγο κ επανέρχεται,το κάνει συνέχεια...Αν το αφήσω stereo όλα είναι κομπλέ,το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Πάντως για virtual surround καλύτερα hesuvi που προσομοιώνει σχεδόν τα πάντα, την επεξεργασία ήχου την κάνει το CPU και στέλνει έτοιμο 2.0 σήμα στα ακουστικά. Αρκεί να έχεις κάποια 5.1 και πάνω κάρτα ήχου. Το παιχνίδι θα σεταριστεί στα audio settings για πολυκάναλο ήχο(home theater αν θυμάμαι καλά). https://sourceforge.net/projects/hesuvi/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα