Προς το περιεχόμενο

A Plague Tale: Requiem [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος και απο εμενα,, μου αρεσε πιο πολυ απο το πρωτο μιας που το βρηκα καλυτερο και βελτιωμενο σε ολα.. Και μια χαρα παει η ιστορια κατα την  δικη μου αποψη...

Spoiler

Και το τελος δειχνει οτι θα υπαρχει και 3ο μερος αλλα  με αλλους πλεον πρωταγωνιστες.. Καλη φαση θα ηταν στη συχρονη περιοδο κατι τετοιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ποσο το αδικουν τα captures ειναι πολυ ομορφο ειδικα σε μια oled με HDR..

Γενικα σε μια tv με hdr ειναι πολυ καλυτερη η εικονα απο οτι σε ενα μεσο μονιτορ. Και μονο το glossy της tv αλλαζει την εικονα.

Εγω οποτε παιζω στο μονιτορ που ειναι και ψιλοχαλι ξενερωνω.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γενικα σε μια tv με hdr ειναι πολυ καλυτερη η εικονα απο οτι σε ενα μεσο μονιτορ. Και μονο το glossy της tv αλλαζει την εικονα.

Εγω οποτε παιζω στο μονιτορ που ειναι και ψιλοχαλι ξενερωνω.

Ρε συ οι υφες και μονο ειναι σε αλλο επιπεδο καμια σχεση με το μονιτορ.. Απο το 2014-15 που επιασα για αρχη LG IPS 4k panel και μετα OLED παιζω μονο fast paced σε μονιτορ δεν μου παει η καρδια να παιξω παιχνιδια εκει..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα ενταξει δεν υπαρχει το παιχνίδι. Εξαιρετικα γραφικά και το κλασικο story telling κομμάτι που ειχαμε συνηθίσει απο το πρωτο!

Δημοσ.

Εξαιρετικός τίτλος, φανταστική ιστορία, απροσδόκητο φινάλε. Γραφικά, ήχος, μουσική, σκηνοθεσία σε άλλο επίπεδο. ΑΑΑ παραγωγή με τα όλα της.

Λιγότερο σκοτεινό από το πρώτο, φαίνεται να έχει δανειστεί στοιχεία από uncharted και the last of us part II. Πολύ γεμάτο παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, RPDrummer είπε

Θα χρειαστεί να πιάσω το πρώτο παιχνίδι για να μπω και γω στον χορό;

Ναι γιατί αλλιώς χάνεις πολύ από την ιστορία αλλά και επειδή είναι εκπληκτικό παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση για όσους είναι σε pc..Με τα razer Kaira είτε με atmos είτε με spatιαλ audio ο ήχος κοβεται γαι λίγο κ επανέρχεται,το κάνει συνέχεια...Αν το αφήσω stereo όλα είναι κομπλέ,το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Δημοσ.

Ασύρματα είναι κ τα δικά μου αλλά χρησιμοποιώ ένα wireless dongle της microsoft για να επικοινωνούν με το pc

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Μια ερώτηση για όσους είναι σε pc..Με τα razer Kaira είτε με atmos είτε με spatιαλ audio ο ήχος κοβεται γαι λίγο κ επανέρχεται,το κάνει συνέχεια...Αν το αφήσω stereo όλα είναι κομπλέ,το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Αρκετά games έχουν θέμα με spatial sound, εάν δεν υποστηρίζουν επίσημα Doldy η DTS καλο είναι να το έχεις κλειστό. Των windows είναι για τον που... imho και χαμηλώνει την ένταση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αρκετά games έχουν θέμα με spatial sound, εάν δεν υποστηρίζουν επίσημα Doldy η DTS καλο είναι να το έχεις κλειστό. Των windows είναι για τον που... imho και χαμηλώνει την ένταση.

Επειδή κ εγώ δεν το ξανασυνάντησα..Η μάλλον το είχα δει σε πού μικρότερο βαθμό στο innocence...Τυχαία σε ένα forum έπεσε το μάτι μου στο voice meter banana..Το δοκίμασα k δουλευει κανονικά,τόσο το παιχνίδι όσο κ τα windows επιβεβαιώνουν οτι είναι σε dolby atmos...Για όσους έχουν κάτι παρόμοιο είναι μια λύση σε όσα games δυσανασχετούν.Btw το πρόβλημα μάλλον σχετίζεται με το wireless adapter

Δημοσ.

Πανεμορφο παιχνιδι, μπολικο stuttering. Βρισκομαι στο 7ο κεφαλαιο, μεχρι τωρα μου γκελαρει για καλυτερο το πρωτο. Ιδωμεν.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Πάντως για virtual surround καλύτερα hesuvi που προσομοιώνει σχεδόν τα πάντα, την επεξεργασία ήχου την κάνει το CPU και στέλνει έτοιμο 2.0 σήμα στα ακουστικά. Αρκεί να έχεις κάποια 5.1 και πάνω κάρτα ήχου. Το παιχνίδι θα σεταριστεί στα audio settings για πολυκάναλο ήχο(home theater αν θυμάμαι καλά).

https://sourceforge.net/projects/hesuvi/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...