akoinonitos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν καταλαβαινεις διαφορα απο οτι βλεπω σε 4Κ και τα fps 2.5x πανω? Balanced το εχεις η performance? Τρελο boost και σχεδον μηδενικες διαφορες πρεπει να κανεις ζουμ μπας και δεις τιποτα. Μπραβο καλοπαιχνιδο να το απολαυσει ολος ο κοσμος με το fsr μιας και το dlss ειναι μονο για rtx. Στο auto το εχω αφησει δεν το εχω πειραξει ,να σαι καλα 1
Inler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To FSR δουλεύει στην έκδοση 1.2.1 του παιχνιδιού έχετε δοκιμάσει? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Inler
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Inler είπε To FSR δουλεύει στην έκδοση 1.2.1 έχετε δοκιμάσει? Εχει βγει mod και δουλευει αψογα ναι. Κατεβαζεις την εκδοση 0.7.7 οχι την beta. Σε 1440p θελει προσπαθεια να δεις διαφορες. https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/3001/?tab=description
Inler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως το έχει ανανεώσει και εδώ γιατί βλέπω ότι έκανε update σήμερα την εφαρμογή. Ή είναι ξεχωριστό αυτό που λες εσύ? https://www.nexusmods.com/aplaguetalerequiem/mods/9 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Inler
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Inler είπε Μήπως το έχει ανανεώσει και εδώ γιατί βλέπω ότι έκανε update σήμερα την εφαρμογή. Ή είναι ξεχωριστό αυτό που λες εσύ? https://www.nexusmods.com/aplaguetalerequiem/mods/9 Ναι από ότι βλέπω έχει το 2.1.2 και εδώ οπότε κουμπώνεις τελευταία έκδοση από εδώ και είσαι έτοιμος. Αυτό βγήκε τώρα κάνει enable το DLSS πχ στο plague tale που δεν εμφανίζονταν για άλλες κάρτες εκτός rtx. Το άλλο που έβαλα είναι τα dll τα περνάς στο exe του παιχνιδιού τρέχεις το registry αρχείο και έτοιμος. Δουλεύει άψογα σε 2077 metro exodus guardians of the galaxy dying light 2 ενώ πχ σε rdr 2 δεν δουλεύει ο launcher της Rockstar αντικαθιστά τα αρχεία μιας και κάνει verify πριν το run. Κάποιοι στο YouTube το έβαλαν κανονικά αλλά έχουν την σπασμένη έκδοση οπότε δεν δουλεύει online. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από Arkin
ultraex2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 ετοιμος με 2.1.2 εκδοση 6700xt/ 22.10.2 drivers 1
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελος και απο μένα το παιχνιδι και αν και ξεκίνησε καλά, δυστηχώς δεν με κράτησε το ιδιο οπως το πρώτο παιχνιδι. Πολύ όμορφο παιχνιδι(ειδικά τα περιβάλλοντα), μεγαλύτερο σε διάρκεια απο το πρώτο, ωραιος ήχος και καλό voice acting . Ορισμένοι νέοι χαρακτήρες ειναι καλοδεχούμενοι οπως ο Arn.. και η Soph(αν και προσωπικα ο αγαπημένος μου ήταν ο Lucas). Εχει και πολύ λεπτομερές chapter select,αν καποιος θελει να ξαναπαίξει κάποιο. Το σύστημα μάχης του όμως παραμένει το αδύναμο του σημείο(πολύ basic/ψιλο αδιάφορα τα upgrades)οπως και η ιστορία/χαρακτήρες που σε αρκετά σημεια κάνει κοιλιά/πέφτει σε σχέση με το πρωτο. Α και να μην ξεχάσει αυτή την χαζομάρα που το παιχνιδι, σου επιβάλει αυτό ποτε μπορεις να τρέξεις και πότε όχι..... Το δε τελευταίο του κομμάτι, δεν μπορώ να πω οτι με γέμισε πολύ. Περιμενα πιο γεμάτο τέλος. Γενικά ωραιο παιχνιδι ειδικά για gamepass, αλλά ειναι ξεκάθαρα wait for deep sale παιχνιδι για 50-60ευρω αρχική τιμή σε pc/κονσολες. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 1
chrisde Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά από όσα έχω δει μέχρι στιγμής συμφωνώ μαζί σου. Το πρώτο ήταν σαφώς καλύτερο από άποψη σεναρίου, σε κράταγε περισσότερο. Αυτό βγήκε λόγω της επιτυχίας του πρώτου με υπόθεση τραβηγμένη, απλά για να έχουμε κάτι να πούμε. Δεν βελτίωσαν καθόλου το αδύνατο σημείο του πρώτου που ήταν φυσικά το gameplay, απλά πήραν τα λεφτά της nvidia και φτιάξανε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό τεχνικό κομμάτι που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του hardware της 4090 με σκοπό να την προωθήσουν. Η απόδοση σε amd είναι τραγική και νομίζω δεν είναι τυχαίο που η amd δεν έβγαλε drivers που να την βελτιώνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, (αυτοί που έβγαλε τώρα δεν αναφέρουν κάτι στο change log) το οποίο δεν υποστηρίζει ούτε fsr1... Παρόλα αυτά, χάρη στην βοήθεια των modders, το χαίρομαι διότι έχει ωραία γραφικά και μου θυμίζει το πρώτο, που μου άρεσε αρκετά και μου έχει μείνει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από chrisde
Gulik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Χωρίς να έχω καν αγγίξει το δεύτερο, αλλά έχοντας τερματίσει το πρώτο, που θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό-φτιαγμένο, πώς γίνεται το gameplay να μην έχει βελτιωθεί, που λέτε; Υποτίθεται πως το εμπλούτισαν αρκετά.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gulik είπε Χωρίς να έχω καν αγγίξει το δεύτερο, αλλά έχοντας τερματίσει το πρώτο, που θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό-φτιαγμένο, πώς γίνεται το gameplay να μην έχει βελτιωθεί, που λέτε; Υποτίθεται πως το εμπλούτισαν αρκετά. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού έχεις την σφεντονα για να σκοτώνεις τους εχθρους και αργότερα παιρνεις και ένα crossbow. Η σφεντόνα εχει λίγες επιπλέον δυνατότητες οπως και στο πρώτο παιχνιδι(βάζει/βγαζει φωτιά,τραβάει ποντικια). Ακομα και τα animation/οι ιδιες πόρτες οταν φεύγεις απο μια μάχη ειναι ακριβώς τα ιδια συνέχεια. Σου ακούγονται αυτά αισθητά βελτιωμένα απο το πρώτο? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 1
Gulik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού έχεις την σφεντονα για να σκοτώνεις τους εχθρους και αργότερα παιρνεις και ένα crossbow. Η σφεντόνα εχει λίγες επιπλέον δυνατότητες οπως και στο πρώτο παιχνιδι(βάζει/βγαζει φωτιά,τραβάει ποντικια). Ακομα και τα animation/οι ιδιες πόρτες οταν φεύγεις απο μια μάχη ειναι ακριβώς τα ιδια συνέχεια. Σου ακούγονται αυτά αισθητά βελτιωμένα απο το πρώτο? Όχι. Διάβασα σε ξένα fora ότι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, από αυτά που μας μεταφέρεις εσύ φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Gulik είπε Όχι. Διάβασα σε ξένα fora ότι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, από αυτά που μας μεταφέρεις εσύ φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει. σφεντόνα,βάζα και crossbow τα οποια έχουν κοινα πράγματα δηλαδή ανάβεις/σβήνεις/μεγαλώνεις μια φωτιά και το τελευταιο ειναι αυτό που τραβάει πάνω τα ποντικια. Τα βάζα και οι πέτρες(το εικονιδιο με το χερι)ειναι για να τραβάς την προσοχή των στρατιωτων για stealth. Το μαχαιρι κατω δεξια ειναι για melee kills(λιγα μεσα στο παιχνιδι)αλλα χρειάζεται και για να ξεκλειδώσεις κατι secret workshops. Το άλλο αντικειμενο ειναι για τα ποντικια, δεν βοηθάει κάπου στις μάχες. Αυτά ειναι ολα τα όπλα του παιχνιδιού για τις μάχες. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore
john2gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από john2gr 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ποσο το αδικουν τα captures ειναι πολυ ομορφο ειδικα σε μια oled με HDR.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα