Προς το περιεχόμενο

A Plague Tale: Requiem [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Inler είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου drivers 20.10.2 για AMD(είναι και WHQL).

Το δοκίμασα και εγώ σε OLED 4K ήταν σταθερά 42-48fps με 6700ΧΤ.

βγηκαν σημερα στο επισημο site

58 λεπτά πριν, chrisde είπε

Λοιπόν το έβαλα και σε 4Κ και όπως αναμενόταν, οι διαφορές οπτικά είναι ανάξιες λόγου. Σε 1440p είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα, αλλά όχι κάτι που σε αποτρέπει, πρέπει να ψάξεις για να βρεις διαφορές, αλλά αν ψάξεις θα βρεις. Από fps όλα καλά το παιχνίδι τώρα παίζεται ανετότατα. Προσωπικά σε 4Κ έχω τα πάντα ultra εκτός από distance που είναι medium και σε 3400x1440 το βάζω high έτσι ώστε να μην πέφτω ποτέ κάτω από 70-75fps. Εννοείται quality preset πάντα.

εχουμε κανα λινκ με οδηγο για τ οfsr mod, μην κανω καμια πατατα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Μαλάκια που δεν έχουν βαλει fsr native , την δουλειά την έχουν κάνει ήδη με το dlss . 

Φαντάζομαι λόγω χορηγίας από την nvidia ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αυτα ειναι αψογα. Σε 4Κ ειναι το καλυτερο και το dlss και το fsr δεν βλεπεις διαφορες σε 1440p θελει λιγο τσιμπημα το sharpenning ωστε να μην ειναι soft η εικονα και εχεις κατα 95% ποιοτητα native. Και παλι σε screenshot back to back καταλαβαινεις τις διαφορες οταν παιζεις δεν υπαρχει περιπτωση να δεις διαφορα. Βλεπω παντως οτι το boost με quality fsr ειναι πολυ αξιολογο πανω απο 20% επιδοσεις οπου εχει μπει. 

Για πείτε πόσο βάζετε στο ris... 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, chrisde είπε

Για πείτε πόσο βάζετε στο ris... 

Συνηθως 40-50% ειδικα με κανα ΤΑΑ που δεν κανει καλη δουλεια και γινεται η εικονα αψογη. Και απο reshade βαζω μονο vibrance πια και αυτο οπου χρειαζεται για λιγο χρωματακι παραπανω. Σε καποια παιχνιδια που δεν υποστηριζουν το RIS μπαινει lumasharpen η clarity πχ στο red dead εχω lumasharpen και ελαχιστα ανεβασμενο το ΤΑΑ sharpenning απο τις ρυθμισεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisde είπε

Και εγώ εκεί βάζω περίπου αλλά τώρα στο plague tale που έβαλα fsr δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι προτιμώ το 80. Υπερβολή;

Αν οντως το χρειαζεται δεν ειναι καθολου υπερβολη οχι. Ειναι αναλογα το παιχνιδι τα περισσοτερα ειναι εκει στο 40-50% καποια στο 30% ειναι οκ καποια θελουν 80% για να αναδειχθουν τα textures και να μην φαινονται θολα. 80% λοιπον οπου σου φαινεται πιο καθαρη η εικονα εκει να το αφησεις και να απολαυσεις την παιχνιδαρα. 

Αψογη η 6700xt με FSR Quality στα 3440x1440. 

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Μεταφέρεται το save από το innocence, έχουν κάποια συνέχεια οι χαρακτήρες?

Έχω το innocence στο steam και το requiem στο gamepass.

Η ιστορία συνεχίζεται από το innocence. Τα saves δεν χρειάζονται γιατί ο τίτλος έτσι και αλλιώς δεν προσφέρει στον παικτη επιλογές για την εξέλιξη της ιστορίας. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Το 1ο ειναι higly uderestimated.πολυ δυνατο game. Το 2ο θα πρεπει να τα σπαει ασχημα.

Καλό game σε παρουσίαση και ιστορία το πρώτο. Το gameplay πάντως ήταν πολύ ρηχό για λάτρεις των stealth. Δεν τρελάθηκα κιόλας. Παιχνίδι του 7,5-8/10 θα το έλεγα.

Το 2 είναι πολυπλοκότερο στο gameplay, αλλά τα χρώματά του δείχνουν ξεπλυμένα σε σκηνές με έντονο φωτισμό, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω στο pc. Είναι new gen στη γεωμετρία, στο draw distance και σε κάποια υλικά, αλλά όχι παντού. Δεν έπαθα σοκ όπως με το CP2077 που απλά χάζευα τη Night City για ώρες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εκανε δουλιτσα το fsr

4K native  https://ibb.co/JrLjLq4

fsr https://ibb.co/ssCgXgn

Δεν καταλαβαινεις διαφορα απο οτι βλεπω σε 4Κ και τα fps 2.5x πανω? Balanced το εχεις η performance? Τρελο boost και σχεδον μηδενικες διαφορες πρεπει να κανεις ζουμ μπας και δεις τιποτα. Μπραβο καλοπαιχνιδο να το απολαυσει ολος ο κοσμος με το fsr μιας και το dlss ειναι μονο για rtx. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...