Oxénos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα στο forum, ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα. Χαλασε η κάρτα sim Cosmote του πατέρα μου. Για λόγους υγείας δεν μπορεί να μεταβεί προσωπικά σε κατάστημα Cosmote/Germanos για την αντικατάσταση με νέα και ούτε με εξουσιοδότηση γίνεται, τι έχετε κάνει εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Πηγαίνεις σε ενα κατάστημα αγοράζεις μια κενή κάρτα SIM και μιλάει μετά ο ίδιος με το 13888 για να κάνουν την αντικατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxénos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Γίνεται αυτό;; Πρώτη φορά ακούω για αγορά κενής sim! Το έχεις κάνει δηλαδή ή ξέρεις άλλους να το έχουν κάνει; Σ'ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Τα καταστήματα πουλάνε sim συμβολαίου και καρτοκινητης. Απλα θα αγοράσεις μια τέτοια και θα δώσει ο πατέρας σου τηλεφωνικά στο 13888 τον σειριακό για να κάνουν αντικατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2021 στις 9:51 ΜΜ, Oxénos είπε Καλησπέρα στο forum, ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα. Χαλασε η κάρτα sim Cosmote του πατέρα μου. Για λόγους υγείας δεν μπορεί να μεταβεί προσωπικά σε κατάστημα Cosmote/Germanos για την αντικατάσταση με νέα και ούτε με εξουσιοδότηση γίνεται, τι έχετε κάνει εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση; Ευχαριστώ Η εξουσιοδότηση είναι έγγραφο σαν να είναι παρών. Δεν γίνεται να μην σου δώσουν. Επίσης με την κενή κάρτα sim δεν γίνεται πλέον. Θα σου πρότεινα να πάρεις το 13888 και αν χρειαστεί να μιλήσει και ο πατέρας, κάνουν αποστολή μέσω courier την κάρτα. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από kallonos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxénos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα & ευχαριστώ! Άργησα λίγο να δω τις απαντήσεις σας. Ηλπιζα κι εγώ να μπορώ να κάνω το λογικό και εύκολο που προτείνει ο Angeldust αλλά μίλησα με τρία καταστήματα Γερμανός & δύο Cosmote και όλοι μου είπαν όχι... Ούτε την εξουσιοδότηση δέχτηκαν live. Μου είπαν να πάρω το 13888 για ταυτοποίηση του πατέρα μου και θα γίνει αποστολή sim από Αθήνα μέσω courier, όπως λέει ο kallonos. Ποιος ξέρει πόσες μέρες θα πάρει... Η Ελλάδα του 2021 και της γραφειοκρατίας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα