Punker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Hyundai Atos του 1999 το οποίο γενικά μου έχει βγάλει πολλά προβληματάκια και με έχει αφήσει πολλές φορές,δυστυχώς ,ωστόσο είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς όμως,πλέον,χρειάζομαι κάτι πιο αξιόπιστο για να κινηθώ,κάτι που δεν θα μου βγάζει προβλήματα και θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου,καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Εντάξει,δεν λέω πως μπορεί να υπάρχει κάτι 100% τέλειο,ειδικά για μεταχειρισμένο και για τα λεφτά που δίνω,απλά ενδιαφέρομαι να ψάξω κάτι όσο πιο κοντά σε κάτι αξιόπιστο . Το budget μου είναι 3,000€-4,500€ ,για κάτι του 2006 και μετά και μέχρι 150,000 χλμ. Συγκεκριμένα μου έχουν προτείνει Yaris και Corsa. Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που να θεωρείται σχετικά αξιόπιστο ; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ!
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Κοίτα για getz ή αν βρεις κανά i20 εφόσον εξαντλήσεις τον προϋπολογισμό σου. 1
Punker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Κοίτα για getz ή αν βρεις κανά i20 εφόσον εξαντλήσεις τον προϋπολογισμό σου. Το getz δεν με τρελαίνει εμφανισιακά να σου πω την αλήθεια,μου θυμίζει πολύ το Atos και δεν θελω να παω σε παρόμοιο! Το i20 ωστόσο είναι πανέμορφο,αν το βρω σε αυτά τα χρήματα ,να το θεωρήσω αξιόπιστο ; Ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Θεώρησέ το ναι, η μάρκα γενικά σκοράρει καλά σε αυτόν το τομέα.
korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Το Getz είναι απο τα πιο αξιόπιστα και παίρνει και υγραέριο πολύ άνετα αν χρειαστεί Δες και Suzuki Splash
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Punker είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Hyundai Atos του 1999 το οποίο γενικά μου έχει βγάλει πολλά προβληματάκια και με έχει αφήσει πολλές φορές,δυστυχώς ,ωστόσο είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς όμως,πλέον,χρειάζομαι κάτι πιο αξιόπιστο για να κινηθώ,κάτι που δεν θα μου βγάζει προβλήματα και θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου,καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Εντάξει,δεν λέω πως μπορεί να υπάρχει κάτι 100% τέλειο,ειδικά για μεταχειρισμένο και για τα λεφτά που δίνω,απλά ενδιαφέρομαι να ψάξω κάτι όσο πιο κοντά σε κάτι αξιόπιστο . Το budget μου είναι 3,000€-4,500€ ,για κάτι του 2006 και μετά και μέχρι 150,000 χλμ. Συγκεκριμένα μου έχουν προτείνει Yaris και Corsa. Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που να θεωρείται σχετικά αξιόπιστο ; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ! Παλι το αξιόπιστο,καλή τύχη με το hyundai Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από jmmys
terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Punker είπε καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Αν είσαι σε περιοχή με πρατήρια φυσικού αερίου δες Fiat Panda / punto, απορώ πως δε το πρότεινες @korakios Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από terry308
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Punker είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Hyundai Atos του 1999 το οποίο γενικά μου έχει βγάλει πολλά προβληματάκια και με έχει αφήσει πολλές φορές,δυστυχώς ,ωστόσο είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς όμως,πλέον,χρειάζομαι κάτι πιο αξιόπιστο για να κινηθώ,κάτι που δεν θα μου βγάζει προβλήματα και θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου,καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Εντάξει,δεν λέω πως μπορεί να υπάρχει κάτι 100% τέλειο,ειδικά για μεταχειρισμένο και για τα λεφτά που δίνω,απλά ενδιαφέρομαι να ψάξω κάτι όσο πιο κοντά σε κάτι αξιόπιστο . Το budget μου είναι 3,000€-4,500€ ,για κάτι του 2006 και μετά και μέχρι 150,000 χλμ. Συγκεκριμένα μου έχουν προτείνει Yaris και Corsa. Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που να θεωρείται σχετικά αξιόπιστο ; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ! Βασικα σε αυτα τα χρηματα/χρονολογια για να βρεις κατι προσεγμενο-καλοσυντηρημενο θελει ψαξιμο/αναμονη! Στην χρονολογια που κοιτας λιγο δυσκολο ο αλλος να εχει κανει λιγα χλμ ή στα 150000χλμ να εχει αλλαξει πολλα πραγματα ωστε να μην στα βγαλει εσενα αργοτερα..! Σε αυτα τα χρηματα το λιγοτερο δαπανηρο για την τσεπη σου και με περισσοτερο αριθμο μεταχειρισμενων ειναι το micra k12 1.2 Οπελ δεν θα κοιταζα γιατι βγαζουν τα θεματακια τους και το d 1.2 δεν παει καλα για τα κυβικα του και τσιμπαει βενζινη! Τα i10,i20 σε 1.2 ειναι καλα αλλα σε αυτα τα χρηματα παλι θελει ψαξιμο/αναμονη για να σου βγει σωστο! Επισης micra,i10,i20 ειναι με καδενα! Το atos που εχεις ειναι ενα αμαξι που δεν τραβαει και καιει!!! 1
korakios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, terry308 είπε Αν είσαι σε περιοχή με πρατήρια φυσικού αερίου δες Fiat Panda / punto, απορώ πως δε το πρότεινες @korakios Πιστεύω θα με δείρουν και περίμενα εσένα ! Βασικά είναι και το budget που έχει , δε νομίζω να βρει κάτι ,ειδικά απο ιδιώτη . https://www.car.gr/s/j8cpsqya/ αλλά πχ και το punto να ήταν κομπλέ , σε 4 χρόνια θα θέλει ~χιλιάρικο να αλλάξει δεξαμενή λόγω 20ετίας και φυσικά μπορεί να μην είναι σε περιοχή με πρατήριο...
meletis_m Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, Punker είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Hyundai Atos του 1999 το οποίο γενικά μου έχει βγάλει πολλά προβληματάκια και με έχει αφήσει πολλές φορές,δυστυχώς ,ωστόσο είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς όμως,πλέον,χρειάζομαι κάτι πιο αξιόπιστο για να κινηθώ,κάτι που δεν θα μου βγάζει προβλήματα και θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου,καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Εντάξει,δεν λέω πως μπορεί να υπάρχει κάτι 100% τέλειο,ειδικά για μεταχειρισμένο και για τα λεφτά που δίνω,απλά ενδιαφέρομαι να ψάξω κάτι όσο πιο κοντά σε κάτι αξιόπιστο . Το budget μου είναι 3,000€-4,500€ ,για κάτι του 2006 και μετά και μέχρι 150,000 χλμ. Συγκεκριμένα μου έχουν προτείνει Yaris και Corsa. Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που να θεωρείται σχετικά αξιόπιστο ; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ! Για χιλιόμετρα ποτέ δέν ξέρεις μπορεί να έχουν γυριστεί .Απέφυγε εισαγωγής και ειδικά πετρέλαιο σε αυτά τα χρήματα . Για Corsa d βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα. Βγάζουν αναλώσιμες ζημιές . Για Yaris πρόσεξε με ποιο κινητήρα ,υπήρχε μια παρτίδα κινητήρων εάν θυμάμαι σωστά 1.33 που έκαιγε λάδι αρκετό εξ αρχής . Θα σου πρότεινα και εγω ι20 να δείς . Ότι και να βρείς υπολόγισε 300-500€ ένα πλήρες Service για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .Κυρίως τα αναλώσιμα δηλαδή : λάδια,φιλτρα, αντιψυκτικα ,λάδια κιβωτίου , υγρά φρένων -τιμονιου να αλλαχτουν σε πρωτη φάση και εάν είναι βενζίνη και μπουζί και ιμάντες . Μη πολυ πιστεύεις βιβλία συντήρησης . Και εννοείται το πάς σε δικό σου συνεργείο ή σε αντιπροσωπεία για έλεγχο . 1
GeorgeTrzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Ψαξε για κανα καλο Mazda 2 απο το 2008 και μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα