Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Είχα 24 σύνδεση nova και 12χρονια δεν είχα ποτέ αποσύνδεση και η ταχύτητα ήταν ικανοποιητική. Εδώ και 1,5 χρόνο αναβάθμισα σε vdsl 50  και το τελευταίο 9μηνο πρέπει να κάνει αποσύνδεση περίπου 200 φορές την ημέρα. Τρεις φορές ήρθε τεχνικός από nova και τίποτα. Κάθε φορά στο modem αλλάζουν τα στατιστικά της συνδεσεις

Screenshot_20210613_202702_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20210612_231849_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paolinio6 είπε

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Είχα 24 σύνδεση nova και 12χρονια δεν είχα ποτέ αποσύνδεση και η ταχύτητα ήταν ικανοποιητική. Εδώ και 1,5 χρόνο αναβάθμισα σε vdsl 50  και το τελευταίο 9μηνο πρέπει να κάνει αποσύνδεση περίπου 200 φορές την ημέρα. Τρεις φορές ήρθε τεχνικός από nova και τίποτα. Κάθε φορά στο modem αλλάζουν τα στατιστικά της συνδεσεις

Screenshot_20210613_202702_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20210612_231849_com.android.chrome.jpg

βλεπω οτι εχει αρκετη διαφορα το attenuation μια εισαι στο 14.3/25.7 και μια 5/16.3 αρκετα μεγαλες διαφορες , μπορει να εχεις προβλημα με την εσωτερικη σου καλωδιωση. Μπορεις να παρεις το ρουτερ και να το συνδεσεις στην πρωτη μπριζα του σπιτιου; και να δεις παλι το attenuation ; και τι ταχυτητα συνχρονισμου;  αμα εχεις φιλτρα αφαιρεσε τα και το splitter και αφησε μονο το ρουτερ και στην θυρα phone 1 ή 2 ενα τηλεφωνο και δες πως θα παει . 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

βλεπω οτι εχει αρκετη διαφορα το attenuation μια εισαι στο 14.3/25.7 και μια 5/16.3 αρκετα μεγαλες διαφορες , μπορει να εχεις προβλημα με την εσωτερικη σου καλωδιωση. Μπορεις να παρεις το ρουτερ και να το συνδεσεις στην πρωτη μπριζα του σπιτιου; και να δεις παλι το attenuation ; και τι ταχυτητα συνχρονισμου;  αμα εχεις φιλτρα αφαιρεσε τα και το splitter και αφησε μονο το ρουτερ και στην θυρα phone 1 ή 2 ενα τηλεφωνο και δες πως θα παει . 

Το ρουτερ στην κεντρική  μπριζα το είχα παντα μόνο του, χωρίς τηλέφωνο. Χρησιμοποιώ powerline σε τρεις μπριζες, ίσως γι αυτό υπήρχε η διαφορά στην φώτο πιθανόν. Αλλά και σκέτο το modem το έχω δοκιμάσει και πάλι τα ίδια κάνει.Απλα αναρωτιέμαι γιατί η εσωτερική καλωδίωση να παρουσιάσει πρόβλημα με την αλλαγή σε vdsl. 

Ευχαριστώ πάντως. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paolinio6 είπε

Το ρουτερ στην κεντρική  μπριζα το είχα παντα μόνο του, χωρίς τηλέφωνο. Χρησιμοποιώ powerline σε τρεις μπριζες, ίσως γι αυτό υπήρχε η διαφορά στην φώτο πιθανόν. Αλλά και σκέτο το modem το έχω δοκιμάσει και πάλι τα ίδια κάνει.Απλα αναρωτιέμαι γιατί η εσωτερική καλωδίωση να παρουσιάσει πρόβλημα με την αλλαγή σε vdsl. 

Ευχαριστώ πάντως. 

Πότε δεν ξέρεις παίρνεις το καλώδιο  και το αλλάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.  Πάντως δήλωνε συνέχεια βλάβη να δεις τι θα σού  πούνε.  

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paolinio6 είπε

Απλα αναρωτιέμαι γιατί η εσωτερική καλωδίωση να παρουσιάσει πρόβλημα με την αλλαγή σε vdsl. 

Γιατί το VDSL είναι πάρα πολύ ευαίσθητο σε σχέση με το ADSL, καλό είναι ο τεχνικός να μετρήσει την γραμμή σου στον κατανεμητή και αν εκεί η ταχύτητα είναι σωστή θες αλλαγή του καλωδίου που έρχεται μέσα στο σπίτι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/6/2021 στις 10:56 ΜΜ, paolinio6 είπε

Ευχαριστώ πάντως. 

Λυθηκε το προβλημα? Αν ναι τι εφταιγε?

Δημοσ.

Εχω και εγω πολλες αποσυνδεσεις, επισης.

τωρα εχω το ΖΤΕ 267

Δεν βγαζω άκρη τηλεφωνικά,

και ειπα μονος μου,  να το αλλαξω και να βαλω  το 288.

Σε φίλο που έκανε αυτη την αλλαγη, σταματησαν οι αποσυνδεσεις.

Ειδωμεν...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/8/2021 στις 8:00 ΜΜ, adminaros είπε

Εχω και εγω πολλες αποσυνδεσεις, επισης.

τωρα εχω το ΖΤΕ 267

Δεν βγαζω άκρη τηλεφωνικά,

και ειπα μονος μου,  να το αλλαξω και να βαλω  το 288.

Σε φίλο που έκανε αυτη την αλλαγη, σταματησαν οι αποσυνδεσεις.

Ειδωμεν...

Λοιπον?

Στις 12/8/2021 στις 10:14 ΜΜ, paolinio6 είπε

Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα ότι και αν δοκίμασα. 

Τελικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά άλλαξα σε wind και έχω δύο με τρεις αποσυνδεσεις την εβδομάδα. Δεν ξερω τι μπορεί να έφταιγε πριν. 

Screenshot_20220629_160327_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20220629_160349_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από paolinio6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...