Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Εχω ενα astra j  turbo και οταν αλλάζω τις πρώτες 3 ταχύτητες κάτι κοπανάει μέσα.
Το ίδιο "κοπάνημα" ακούγεται και την πρώτη φορά που θα το βάλω μπροστά μόλις αρχίσω να τσουλάω 10-20 μέτρα.

Αν αλλάξω πολύ αργά απο 1 σε 2 και από 2 σε 3 δεν ακούγεται κάτι. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει δεν είχα παρόμοιο θέμα οπότε δεν νομίζω να φταίνε οι δικές μου αλλαγές. 

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Καλησπέρα,
Εχω ενα astra j  turbo και οταν αλλάζω τις πρώτες 3 ταχύτητες κάτι κοπανάει μέσα.
Το ίδιο "κοπάνημα" ακούγεται και την πρώτη φορά που θα το βάλω μπροστά μόλις αρχίσω να τσουλάω 10-20 μέτρα.

Αν αλλάξω πολύ αργά απο 1 σε 2 και από 2 σε 3 δεν ακούγεται κάτι. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει δεν είχα παρόμοιο θέμα οπότε δεν νομίζω να φταίνε οι δικές μου αλλαγές. 

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Σίγουρα ένα συνεργείο θα ξέρει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σίγουρα ένα συνεργείο θα ξέρει.

Βέβαια και θα ξερει . Επειδή όμως ούτε εγώ ούτε κανένας στον κύκλο μου δεν έχει ιδέα σε κάτι πέρα απο τα βασικά . Θεωρώ πως θα ήταν καλύτερα να έχω ακούσει 2 απόψεις ακόμα και άκυρες 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Βέβαια και θα ξερει . Επειδή όμως ούτε εγώ ούτε κανένας στον κύκλο μου δεν έχει ιδέα σε κάτι πέρα απο τα βασικά . Θεωρώ πως θα ήταν καλύτερα να έχω ακούσει 2 απόψεις ακόμα και άκυρες 

Τι να σου απαντήσει κάποιος με το κοπανάνε οι ταχύτητες;Είναι τοσο γενικό .........Και είναι σε σημείο που δεν  είναι κάτι που μπορείς να φτιάξεις απο μονος σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε πάνε αρχικά σε ενα συνεργείο να σου "μηδενίσουν" τις ντίζες, το κάθε αμάξι έχει διαφορετικό τρόπο αλλά είναι σχετικά ευκολο, και παράλληλα να τις γρασάρουν https://www.youtube.com/watch?v=24Cjalb9jFc

Επίσης να τσεκάρουν αν εχει βαλβολίνες μέσα ή έχει καμία διαρροή, αν έχει διαρροή τότε θα πρέπει να έβρισκες σημάδια κάτω απο την μηχανή. Αν δεν φτιάξει και έχεις αρκετά χλμ καλό είναι να αλλάξεις τις βαλβολίνες, αν δεν στρώσει ούτε τότε τότε απλά έμπλεξες.... Το αμάξι το έχεις απο καινούργιο;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε

Καλησπέρα,

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Βάση μηχανής;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε

Καλησπέρα,

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Μήπως ακούγεται στο ρελαντί όταν δεν πατας συμπλέκτη θόρυβος ; Ένω όταν το πατάς το συμπλέκτη σταματάει ;

Θέλει ψάξιμο μπορεί και κάποια βάση να έχει κοπεί . Συνήθως στα Opel συμπληρώνουν λάδια κιβωτίου ( διαφέρει ανα μοντέλο ) . Εάν αλλάξεις λάδια κιβωτίου αλλάζεις και φλάντζα κάρτερ . 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lary7 είπε

Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε πάνε αρχικά σε ενα συνεργείο να σου "μηδενίσουν" τις ντίζες, το κάθε αμάξι έχει διαφορετικό τρόπο αλλά είναι σχετικά ευκολο, και παράλληλα να τις γρασάρουν https://www.youtube.com/watch?v=24Cjalb9jFc

Επίσης να τσεκάρουν αν εχει βαλβολίνες μέσα ή έχει καμία διαρροή, αν έχει διαρροή τότε θα πρέπει να έβρισκες σημάδια κάτω απο την μηχανή. Αν δεν φτιάξει και έχεις αρκετά χλμ καλό είναι να αλλάξεις τις βαλβολίνες, αν δεν στρώσει ούτε τότε τότε απλά έμπλεξες.... Το αμάξι το έχεις απο καινούργιο;

Οχι το έχω παρει μεταχειρισμένο. Γενικά όλα τα σερβις είναι στην όπελ ομως και όλα αλλαζονταν στην ώρα τους. 
120,000 έχω και οι βαλβολίνες είχαν αλλαχτεί στα 100. 

4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Μήπως ακούγεται στο ρελαντί όταν δεν πατας συμπλέκτη θόρυβος ; Ένω όταν το πατάς το συμπλέκτη σταματάει ;

Θέλει ψάξιμο μπορεί και κάποια βάση να έχει κοπεί . Συνήθως στα Opel συμπληρώνουν λάδια κιβωτίου ( διαφέρει ανα μοντέλο ) . Εάν αλλάξεις λάδια κιβωτίου αλλάζεις και φλάντζα κάρτερ . 

Οχι δεν είναι συνεχόμενος ο ήχος. Είναι ενα δυνατό μεταλικό "ΤΑΚ" . Αύριο θα παω στον μηχανικό να το πάει μια βόλτα να το δεί.

Δημοσ.

Δεν ξέρω από ποτέ το έχεις το αυτοκίνητο αλλά καποια έχουν σκληρό σασμάν και μπορεί και από καινούργια να κοπανάνε οι ταχύτητες χωρίς να σημαίνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα! Επίσης σε κρύους καιρούς με υγρασία το να κοπαναει το πρωί η ταχύτητα μέχρι να ζεσταθούν τα μέταλλα ειναι φυσιολογικό! Αλλά Ιούνιο έχουμε όποτε παλι μάλλον δεν ειναι αυτό! Βαλβολίνες είπες άλλαξες! Ίσως ειναι και βάση σασμάν! Από εκει και πέρα μην περιμένεις να σου διαγνώσουμε πρόβλημα μέσα από το Ίντερνετ γιατί απλά κοπανάνε οι ταχύτητες! Μπορεί να ειναι πολλά πράγματα μπορεί να μην ειναι και τίποτα! Αλλα σίγουρα άμα δεν ανεβεί στην ράμπα να το ελέγξει ένας έμπειρος μηχανικός απλά θα κάνουμε υποθέσεις! 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε

Γιατί?

Για να σου πούμε ότι φταίει πχ ο λεβιές, να πας στο συνεργείο να σου πει θες σασμάν, και να σου μπει στο μυαλό ότι θέλει να σε κλέψει?

Θες να πας με άποψη, και αυτό μόνο κακό θα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...