Ultimategr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλησπερα, ξαφνικα απο το instagram ενος φιλου μου εξαφανιστηκαν οι δημοσιευσεις του και δεν μπορεις να δεις ουτε τους ακουλουθους του,αλλα ουτε και ποιους ακολουθει.Αν μπεις στο προφιλ του μεσο υπολογιστη αναφερει οτι δεν υπαρχει ο λογαριασμος,ενω απο την εφαρμογη τον δειχνει κανονικα αλλα με τα παραπανω προβληματα που αναφερω στην αρχη.Πριν συμβει αυτο μου ανεφερε οτι η συνδεση του στο internet ηταν πολυ ασταθης με πολλες αποσυνδεσεις και εκεινη την στιγμη προσθαθουσε να ανεβασει κατι φωτογραφιες.Και αυτος οταν συνδεεται δεν μπορει να δει τιποτα... Ψαχνοντας βρηκα οτι το παραπανω προβλημα ειναι το γνωστο bug-glitch no posts yet που δεν εχει διορθωθει ακομα. Εχει αντιμετωπισει καποιος το παραπανω προβλημα?υπαρχει καποια λυση?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Καλησπερα, ξαφνικα απο το instagram ενος φιλου μου εξαφανιστηκαν οι δημοσιευσεις του και δεν μπορεις να δεις ουτε τους ακουλουθους του,αλλα ουτε και ποιους ακολουθει.Αν μπεις στο προφιλ του μεσο υπολογιστη αναφερει οτι δεν υπαρχει ο λογαριασμος,ενω απο την εφαρμογη τον δειχνει κανονικα αλλα με τα παραπανω προβληματα που αναφερω στην αρχη.Πριν συμβει αυτο μου ανεφερε οτι η συνδεση του στο internet ηταν πολυ ασταθης με πολλες αποσυνδεσεις και εκεινη την στιγμη προσθαθουσε να ανεβασει κατι φωτογραφιες.Και αυτος οταν συνδεεται δεν μπορει να δει τιποτα... Ψαχνοντας βρηκα οτι το παραπανω προβλημα ειναι το γνωστο bug-glitch no posts yet που δεν εχει διορθωθει ακομα. Εχει αντιμετωπισει καποιος το παραπανω προβλημα?υπαρχει καποια λυση? Είχε γνωστός μου το ίδιο θέμα, στον οποίο νομίζω μετά από μέρες εξαφανίστηκε από μόνο του. Δεν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρεις, εκτός αν το αναφέρεις στο Instagram, μπας και στο διορθώσει νωρίτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα