gmak_2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μία βοήθεια please... σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά στην ζωή μου scooter.. Ήμουν παλιά μηχανοβιος με τελευταία μηχανή την Africa 1998 την οποία την πούλησα διότι δεν με βόλευε πλέον.. Έκτοτε έχω ένα honda supra με από παλιά που ναι μεν βολεύει πολύ αλλά παραεινε μικρό για μένα.. Σκέφτομαι το scooter ,και συγκεκριμένα αυτά τα δύο στον τίτλο... έχουν σχεδόν 1000 ευρώ διαφορά (ποιο ακριβό το , Beverly)..... Τείνω προς το sym...τα έχω δει και τα δύο από κοντά και για μένα πιο εντυπωσιακό ήταν το sym.. βέβαια παίζουν ρόλο και άλλα όπως το χρηματοδοτικό aftesales κλπ κλπ... Κάθε άποψη που θα με βοηθήσει να καταλήξω ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Beverly το νέο (300-400cc) δεν θα το πρότεινα ακόμα(για να βγάλει μερικές παιδικές ασθένειες). Το HD300 ανέβασε την τιμή(έπαιζε στα 3700 περίπου) γιατί δεν γινόταν να ανταγωνιστεί το Beverly με την ίδια τιμή. Συμπαθώ την SYM ως εταιρεία(αν και δεν έχω μηχανάκι της) και πιστεύω προσφέρει VFM σε σχέση με την Piaggio που έχει στήσει πλέον ψηλα τον αμανέ και είναι ψιλοακριβούτσικη μην προσφέροντας αντίστοιχη ποιότητα. Πιο φτηνά ανταλλακτικά και σερβις πιστεύω το SYM αλλά δεν έχει τον συντελεστή Π.Μ. (πουλ μουρ) που έχει το Beverly που μόνο και μόνο από το όνομα πουλάει. Στην τελική παίρνεις αυτό που σου αρέσει γιατί αν το βλέπεις και δεν θες να το οδηγήσεις έχει μπει γκολ απο τα αποδητήρια. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από VonLoutsos
gmak_2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο κινητήρας του , Beverly είναι ξανασχεδιασμενος... Νόμιζα ότι το mod 21 βγαίνει σε 300 και 400cc
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 minute ago, gmak_2000gr said: Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο κινητήρας του , Beverly είναι ξανασχεδιασμενος... Νόμιζα ότι το mod 21 βγαίνει σε 300 και 400cc Edit: Αν δεν πιεις μια γουλιά καφέ μην γράφεις. Δεν υπάρχει το 350, αυτό έγινε 400. Πλέον υπάρχει σε προσφορά το παλιό 300άρι και μετά τα πιο ακριβά 300(μιλάμε το 300 πήρε 1,5k χοντρικά στο νέο μοντέλο) και 400.
JimxxZe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 300αρι είναι και το καινούργιο Beverly αλλά είναι πλήρως ανασχεδιασμένο με καινούργιο κινητήρα euro 5 HPE αποδίδοντας 5-6 hp περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο. Μιλάμε για άλλο μηχανάκι με πολλά ηλεκτρονικά για αυτό και το 1000ρικο πάνω. Τωρά εγώ δεν θα έδινα για ένα Beverly 5 χιλιάρικα που ζητάει η Piaggio, έλεος κάπου. 5K για 300αρι πάπιο? Πας στο SYM και κρατάς τα λεφτά στη τσέπη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από JimxxZe
gmak_2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Είναι πολλά τα 5250 για 300 σκούτερ... αλλά δεν είχα ποτέ σκούτερ οπότε δεν είχα καμμία ιδέα τι τιμές παίζουν στην αγορά και το κυριότερο πιο είναι vfm για τα χρήματα του 16 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Edit: Αν δεν πιεις μια γουλιά καφέ μην γράφεις. Δεν υπάρχει το 350, αυτό έγινε 400. Πλέον υπάρχει σε προσφορά το παλιό 300άρι και μετά τα πιο ακριβά 300(μιλάμε το 300 πήρε 1,5k χοντρικά στο νέο μοντέλο) και 400. Μια χαρά 👍👍👍👍
Addicted_21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Ωραίο το καινούριο Beverly, αλλά αν είναι να πας στο τάληρο, βάζεις κι άλλη μια εφτακοσάρα και παίρνεις το Honda Forza το 300.
tony81 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Έχουν πάρει αύξηση τα sym, οπότε αν βρεις ελαφρώς μεταχειρισμένο μέχρι 3500 χτύπα το.
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tony81 είπε 15 ώρες πριν, gmak_2000gr είπε Μία βοήθεια please... σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά στην ζωή μου scooter.. Ήμουν παλιά μηχανοβιος με τελευταία μηχανή την Africa 1998 την οποία την πούλησα διότι δεν με βόλευε πλέον.. Έκτοτε έχω ένα honda supra με από παλιά που ναι μεν βολεύει πολύ αλλά παραεινε μικρό για μένα.. Σκέφτομαι το scooter ,και συγκεκριμένα αυτά τα δύο στον τίτλο... έχουν σχεδόν 1000 ευρώ διαφορά (ποιο ακριβό το , Beverly)..... Τείνω προς το sym...τα έχω δει και τα δύο από κοντά και για μένα πιο εντυπωσιακό ήταν το sym.. βέβαια παίζουν ρόλο και άλλα όπως το χρηματοδοτικό aftesales κλπ κλπ... Κάθε άποψη που θα με βοηθήσει να καταλήξω ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των Honda sh 150. Οκ πιο χαμηλά κυβικά αλλά είναι χοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα