kostastsik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στην ομάδα. 💡Θα ήθελα να μοιραστώ μια ιδέα που έχουμε εδώ και πολύ καιρό μαζί σας να μου πείτε την γνώμη σας. Θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα app που ο χρήστης θα επιλέγει κάθε βδομάδα το 🥗 meal plan του, δηλαδή τα γεύματα που θα ήθελε να φάει και εμείς θα του τα παρέχουμε στην πόρτα του 🛵. Με απλά λόγια, έχουμε παρατηρήσει ότι το μαγείρεμα για πολλούς ανθρώπους είναι πρόβλημα και εκεί θα θέλαμε να εστιάσουμε. Έχουμε φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο, με 4 ερωτήσεις, θα σας πάρει 30 δευτερόλεπτα να το συμπληρώσετε, αν θέλετε να μας βοηθήσετε. https://quiz.typeform.com/to/JsCa2wsx Περιμένω τα σχόλια σας
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Ωραία η ιδέα σου, έφτιαξα ήδη το app 😛 και θα το πουλήσω από Δευτέρα. Συμπληρωσα τη φόρμα, αλλά νομίζω πως είναι πολύ λιτή και δεν το ότι μαζεύεις e-mail στο τέλος θυμίζει spammers. 1
greengr21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 To συμπληρωσα,TS θα σου στειλω πμ τα γευματα που γουσταρω να φαω δωρεαν οπως γραφετε στο ερωτηματολογιο για 2 βδομαδες,ελπιζω εσυ και η ομαδα σου να ξερει να κανει καπνιστο τσοριθο και αποδομημενο μουσακα. 1
kostastsik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) @greengr21 Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 επιλογών (για αρχή), έτσι θα συμφέρει και τον χρήστη από άποψη τιμής και την κουζίνα γιατί θα κάνει προετοιμασία για 3 φαγητά την ημέρα. Έτσι εξασφαλίζουμε τις χαμηλές τιμές Αλλά από ότι βλέπω με τα παραδείγματα που ανέφερες, έχεις καλή άποψη για το φαγητό, περιμένω το μήνυμα σου με ανυπομονησία. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από kostastsik
filip123go Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Φίλε αυτή είναι τέλεια ιδέα!!! Αν δέχεσαι και πληρωμές με ticket restaurant, εμένα με έχεις πελάτη απο day one. Μακάρι να τα καταφέρεις!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα