blendizzy5000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω το Samsung galaxy note 10 plus εδώ και 1.5 χρόνο περίπου, δεν εχω κανένα παραπάνω απο την συσκευή και ούτε έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε με την μπαταρία ούτε με την απόδοση ούτε με την κάμερα του, την οποία χρησιμοποιώ αρκετά καθώς αγαπώ πολύ την φωτογραφία. Σκέφτομαι να το πουλήσω και να παρω το note 20 ultra που στο μπρονζε μου αρέσει απίστευτα, επόμενη επιλογή s21 ultra . Αξίζει η μετάβαση; η κάμερα από 20 ultra σε s21 ultra έχει μεγάλη διαφορά, ποια η γνώμη σας; ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από blendizzy5000
Μακιαβέλλι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, blendizzy5000 είπε Καμία γνώμη κάποιος;; Καλημέρα. Εφόσον σε καλύπτει λες σε όλα προφανώς η μετάβαση δεν αξίζει. Τώρα αν το βαρέθηκες και θες καινούργιο προχωράς. Το s21 ultra είναι καλύτερο κινητό overall, αν θες spen όμως πρέπει να το αγοράσεις χωριστά και δεν έχει θέση στη συσκευή οπότε σε αυτή την περίπτωση πας στο note. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα