Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φωτιστικό για το γραφείο μου για να διαβάζω κλπ

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Amaretos είπε

Συμφωνώ και εγώ το πήρα πριν κάνα 2μηνο , ρυθμίζεις και ένταση και χρώμα , λευκό έως κίτρινο

ενταξει πολλα ανοιγματα κανει η xiaomi και αυτο για μενα ειναι λιγο επικινδυνο. tv box, καμερες κλπ. ε καπως παει

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

ενταξει πολλα ανοιγματα κανει η xiaomi και αυτο για μενα ειναι λιγο επικινδυνο. tv box, καμερες κλπ. ε καπως παει

Όλοι κάνουν ανοίγματα. Αν θες να έχεις κερδοφορία πρέπει να ασχοληθείς με όσα περισσότερα μπορείς. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Όλοι κάνουν ανοίγματα. Αν θες να έχεις κερδοφορία πρέπει να ασχοληθείς με όσα περισσότερα μπορείς. 

Σαφέστατα. Αλλά να βγάζεις και κα΄τι που αξίζει. Μη πας και μου βγαζεις καμερες xiaomi Οταν η hikvision σε κανει σκονη

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Σαφέστατα. Αλλά να βγάζεις και κα΄τι που αξίζει. Μη πας και μου βγαζεις καμερες xiaomi Οταν η hikvision σε κανει σκονη

Αυτά τα λες γιατί δεν έχεις δει ακόμα τα xiaomi mijia παπούτσια 👟. 😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Αυτά τα λες γιατί δεν έχεις δει ακόμα τα xiaomi mijia παπούτσια 👟. 😂

εγω για καμερες μιλησα. σιγουρα θα υπαρχουν φωτιστικα να φημιζονται καλυτερα απο της xiaomi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

εγω για καμερες μιλησα. σιγουρα θα υπαρχουν φωτιστικα να φημιζονται καλυτερα απο της xiaomi

Ε ναι προφανώς, με την ανάλογη τιμή. Σε αυτό το price point νομίζω παίζουν ψηλά μπάλα μόνα τους τα xiaomi, αν και υπάρχουν και κάποιες αντίστοιχες καλές επιλογές σε αυτή την τιμή, και ίσως λίγο πιο χαμηλά. Όπως το συγκεκριμένο

https://www.skroutz.gr/s/7358641/Aca-Φωτιστικό-Γραφείου-LED-15x28-5cm-Μαύρο-SF1408LED640B.html

Επεξ/σία από TheoAlex50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...