Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει το πλαισιο μειων το ΦΠΑ σε ολες τις Samsung οθονες. Απο οσο τις ειδα μονο αυτη αξιζει αφου οι αλλες εχουν inflated τιμες. 409 ειναι η καλυτερη τιμη παγκοσμιως και δινει και δωροεπιταγη 50ε gaming για Steam ή αλλες πλατφορμες. 

Επισης εχει και ενα σηματακι για 0 pixel...αν ισχυει και αυτο πολυ καλο.

Σαν οθονη ειναι πολυ καλη σε specs για ultrawide, αλλα με VA panel (και οτι συνεπαγεραι για black crush. 3440x1440 165hz 1000r και το συνηθισμενο μουφα-HDR. Ειναι νεας φουρνιας πανελ με 1000r κυρτοτητα, πολυ immersive. Δε μπορεσα να βρω καλη αναφορα στο αν παιζει με gsync γενικα λενε οτι παιζει αλλα κρατηστε μια πισινη. επισης κρατηστε τις λιγες εισοδους, και οτι δεν παιζει VRR απο το HDMI (για κονσολες).

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/samsung-monitor-34-odyssey-g5-gaming_3578658

Το σκεφτομαι και εγω να ειμαι ειλικρινης.....ειναι καλη τιμη, αλλα ηθελα IPS και gsync compatible....ομως ειναι πολυ πιο ακριβες.

Επεξ/σία από Thrylos7
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα

Ισως εκθεσιακη.

δε το ειχα προσεξει.... παντως συνηθως στα διαθεσιμα μονο στο καταστημα δεν εχει δυνατοτητα να παραγγειλεις online....επισης δεν ειναι καποιο παλιο μοντελο κατηργημενο...μηπως παιζει καποιο λαθος?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε

δε το ειχα προσεξει.... παντως συνηθως στα διαθεσιμα μονο στο καταστημα δεν εχει δυνατοτητα να παραγγειλεις online....επισης δεν ειναι καποιο παλιο μοντελο κατηργημενο...μηπως παιζει καποιο λαθος?

Εγω εβαλα στο καλαθι της Κηφισιας που ειναι η μοναδικη στην Αττικη αλλα δεν προχωραει η παραγγελια.

Καλα γραψε ενα τελος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω εβαλα στο καλαθι της Κηφισιας που ειναι η μοναδικη στην Αττικη αλλα δεν προχωραει η παραγγελια.

Δεμ  προχωραει γιατι την εκλεισα εγω της Κιφησιας και οντως πλεον δε τη δειχνει την Κιφησια στη σελιδα. Αρα σωστοι ειναι σε αυτο. Τωρα ανε ιανι εκθεσιακη....who knows.

Παντως επιτρεπει και αποστολη που ισως στειλουν απο αλλο καταστημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα

Ισως εκθεσιακη.

Σύμφωνα με το skroutz η προσφορά ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου, οπότε ίσως να έμειναν λίγα κομμάτια. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...