Thrylos7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει το πλαισιο μειων το ΦΠΑ σε ολες τις Samsung οθονες. Απο οσο τις ειδα μονο αυτη αξιζει αφου οι αλλες εχουν inflated τιμες. 409 ειναι η καλυτερη τιμη παγκοσμιως και δινει και δωροεπιταγη 50ε gaming για Steam ή αλλες πλατφορμες. Επισης εχει και ενα σηματακι για 0 pixel...αν ισχυει και αυτο πολυ καλο. Σαν οθονη ειναι πολυ καλη σε specs για ultrawide, αλλα με VA panel (και οτι συνεπαγεραι για black crush. 3440x1440 165hz 1000r και το συνηθισμενο μουφα-HDR. Ειναι νεας φουρνιας πανελ με 1000r κυρτοτητα, πολυ immersive. Δε μπορεσα να βρω καλη αναφορα στο αν παιζει με gsync γενικα λενε οτι παιζει αλλα κρατηστε μια πισινη. επισης κρατηστε τις λιγες εισοδους, και οτι δεν παιζει VRR απο το HDMI (για κονσολες). https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/samsung-monitor-34-odyssey-g5-gaming_3578658 Το σκεφτομαι και εγω να ειμαι ειλικρινης.....ειναι καλη τιμη, αλλα ηθελα IPS και gsync compatible....ομως ειναι πολυ πιο ακριβες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Thrylos7
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα Ισως εκθεσιακη.
Thrylos7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα Ισως εκθεσιακη. δε το ειχα προσεξει.... παντως συνηθως στα διαθεσιμα μονο στο καταστημα δεν εχει δυνατοτητα να παραγγειλεις online....επισης δεν ειναι καποιο παλιο μοντελο κατηργημενο...μηπως παιζει καποιο λαθος?
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε δε το ειχα προσεξει.... παντως συνηθως στα διαθεσιμα μονο στο καταστημα δεν εχει δυνατοτητα να παραγγειλεις online....επισης δεν ειναι καποιο παλιο μοντελο κατηργημενο...μηπως παιζει καποιο λαθος? Εγω εβαλα στο καλαθι της Κηφισιας που ειναι η μοναδικη στην Αττικη αλλα δεν προχωραει η παραγγελια. Καλα γραψε ενα τελος.
Thrylos7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω εβαλα στο καλαθι της Κηφισιας που ειναι η μοναδικη στην Αττικη αλλα δεν προχωραει η παραγγελια. Δεμ προχωραει γιατι την εκλεισα εγω της Κιφησιας και οντως πλεον δε τη δειχνει την Κιφησια στη σελιδα. Αρα σωστοι ειναι σε αυτο. Τωρα ανε ιανι εκθεσιακη....who knows. Παντως επιτρεπει και αποστολη που ισως στειλουν απο αλλο καταστημα
intruder99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα Ισως εκθεσιακη. Σύμφωνα με το skroutz η προσφορά ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου, οπότε ίσως να έμειναν λίγα κομμάτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις