Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο αδιάφορο θέμα το αυτοκίνητο της Apple?

Αφού όσο περνάει ο καιρός, τόσο ενσωματώνεται το "οικοσύστημα" σε αμάξια (carplay, car keys etc) γιατί κάποιος να κοιτάξει καν ένα εξ ολοκλήρου Apple Car?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristos97 είπε

Και θα μας λενε οτι προστατευουμε το περιβαλλον και εμεις θα κουναμε το κεφαλι :P

3 ώρες πριν, krispetra είπε

Μπαταρίες παντού έτσι ώστε θα σώσουμε τον πλανήτη!

Εννοώ να έχει ο καθένας από 2-3 μικρά εργοστάσια (μηχανές καύσης), χωρίς να τηρούνται τα services είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Πάντως δεν θα αργήσει η ηλεκτρική αυτοκίνηση να εμπλουτιστεί απο εταιρίες τεχνολογίας , ίσως και οι παραδοσιακές εταιρίες να απειληθούν στο μέλλον απο τις καθαρά τεχνολογικές εκτός αν προλάβουν και εκσυγχρονιστούν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γράφουν όλοι για αυτοκίνητο αλλά είμαι 1000% σίγουρος ότι αυτό που θα βγάλει θα είναι κάνα golf-car το οποίο θα το χρησιμοποιεί το προσωπικό του Μήλου μέσα στο σχήματος Λουκουμά αρχηγείο που έχει!!! 😛

Δημοσ.

Το συζητούσαμε αυτό το θέμα στο πανεπιστήμιο σε ένα μάθημα ώστε να προβλέψει να επενδύσω στην μπαταρίες τώρα θα είναι περιζήτητη. Άντε να δούμε με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τι θα γίνει

Δημοσ.

Αφού έχουμε μπαταρίες άξιες για τα κινητά,  τώρα προχωράμε και για αυτοκίνητα....!!! Και σκέψου να σου σβήσει στο φανάρι από μπαταρία.....!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραξενο παντως.

Τοσα ποστ και κανενα με TESLA μεσα***.

(*** περιμενω τον παπατρεχα μαιντανο να πει <<να ενα>>)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να το βάζεις στην πρίζα σπίτι να φορτίσει και να σου γράφει  " Δεν φορτίζω , δεν είναι apple το καλώδιο, ούτε το σουκο ,ούτε το σπίτι"  DISMISS ? 🤪

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, KAKADI είπε

Εσυ δε μου το βγάζεις απ το μυαλό, αλλά κάτι έχεις καπνίσει πριν γράψεις το ποστ σου..

Από το ποιό ?? 😂😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Για να δούμε τι μπαταρίες θα βάλουν και αν υιοθετήσουν H.E.S.S

HESSε μέσα!!! 🤣

Επεξ/σία από sarisn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...