Thukididis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 καλησπερα παιδια, έχω εναν υπολογιστη καλοστεκουμενο (5 χρονια +) με cpu Q6600 core2quad στα 2,4ghz και ram 4gb DDr2 στα 800ΜΗΖ μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα σημερα παω να πατησω τερματισμο λειτουργιας και μου κανει επαννεκινηση ο υπολογιστης δηλαδη δεν κλεινει ποτε ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ειναι θεμα λογισμικού ή hardware? το λογισμικο μου είναι windows 7 64bit (σπασμένα) οποιος μπορει ας με βοηθησει Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Πάτα windows+r και δώσε powercfg.cpl Πάτα στα αριστερά που λέει "Επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας" Τι έχει εκεί;
Thukididis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Πάτα windows+r και δώσε powercfg.cpl Πάτα στα αριστερά που λέει "Επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας" Τι έχει εκεί; εχω windows 7 δεν μου το βγαζει πουθενα αυτο που μου λες εννοω την επιλογη "Επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα