Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 είναι εφικτό να κάνει boot το pc ενω ειναι κλειστο; η μητρική είναι Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, Tablet είπε είναι εφικτό να κάνει boot το pc ενω ειναι κλειστο; η μητρική είναι Asus ROG Zenith II Extreme Alpha Απλά σύνδεσε ενα sonoff και τον ανοίγεις απο όλο τον πλανήτη
Zergoulini Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Αν εχεις android μπορεις να βαλεις αυτο Unified Remote - Εφαρμογές στο Google Play Ανοιγει - κλεινει το pc μεσω wifi και κανεις και πολλα αλλα. Πχ μπορεις να ελενξεις το ποντικι, volume και λοιπα. Αν θες να το πληρωσεις σου δινει τη δυνατοτητα να μπορεις να βλεπεις την επιφανεια του pc σου στο κινητο. Μονη προυποθεση ειναι το router σου να ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο στο pc και οχι ασυρματα.
Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) υπάρχει κάτι σε iOS? Επίσης έχω το anydesk για απομακρυσμένη σύνδεση αλλά απ'οτι είδα δεν μπορεί να εκκίνηση τον υπολογιστή αλλά αναλαμβάνει από το login screen και μετά.. μόλις βρήκα αυτό..Μάλλον κάνει την δουλειά.. https://support.anydesk.com/Wake-on-LAN Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Tablet 1
Zergoulini Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Ios σορρυ δε εχω ασχοληθει ποτε. Ας απαντησει καποιος που ξερει.
Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν τα καταφέρνω η αλήθεια είναι και έχω ρυθμίσει ότι ρυθμίζεται από win και bios... συμφωνα με αυτο.. https://support.anydesk.com/Wake-on-LAN Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Tablet
croesus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να έχει κάρτα δικτύου πάντα ρεύμα, που συνήθως έχει και να έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα wol [wake on lan] στο bios, του υπολογιστή. Εγώ εφαρμόζω την τακτική αυτή, εδώ και αρκετά χρόνια. Δες περισσότερες λεπτομέριες εδώ Για wol χρησιμοποιώ το depicus, και σε κινητό [για android όμως δεν ξέρω αν υπάρχει σε ios] αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.benfinnigan.wol το οποίο λειτουργεί άψογα, σε καθημερινή βάση. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από croesus
Tablet Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Η μητρική μου είναι η Asus Rog Zenith II extreme alpha, UEFI περιβάλλον και έχω ενεργοποιήσει ότι γίνεται.. Όταν σβήνει ο υπολογιστής βλέπω ότι η κάρτα είναι ενεργοποιημένη με το πορτοκαλί λαμπάκι να ανάβει.. Επίσης με ενδιαφέρει να ανάβω το computer απομακρυσμένα και όχι τοπικά.. Είναι κάτι που γίνεται με το Anydesk ή χρειάζεται κάτι άλλο;
croesus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, αυτό που σου έγραψα παραπάνω, κάνει αυτό, που ακριβώς θέλεις, εκκινεί τον υπολογιστή από μακριά και όχι τοπικά, είναι η "καλύτερη" και πιο σταθερή διαδικασία. Σε εσένα, απ' ότι λες σε θέμα pc είσαι εντάξει, θα πρέπει να ρυθμίσεις ανάλογα και τον router, το μόνο μειονέκτημα της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι ότι, πρέπει να γνωρίζεις την ip του απομακρυσμένου υπολογιστή.
Coppermine Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, croesus είπε θα πρέπει να ρυθμίσεις ανάλογα και τον router, Oπου θα μπλέξει με δυσνόητα μενού της ιστοσελίδας των ρυθμίσεων του ρούτερ και το πιο πιθανό είναι να τα παρατήσει, δυστυχώς χωρίς γνώση αν δεν βρει κάποιο έτοιμο οδηγό για το δικό του ρουτερ και όχι κάποιο από τους 10δες generic όπου πολλοί που γράφουν παραλείπουν και βήματα γιατί αρκετά τα θεωρούν αυτονόητα άκρη δεν βγαίνει... 14 ώρες πριν, croesus είπε πρέπει να γνωρίζεις την ip του απομακρυσμένου υπολογιστή όπως και αν είναι dynamic μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή να παρακολουθεί την νεα ip π.χ. σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα και αλλάξει η ip κλπ, το πρόβλημα που θέλω να επισημάνω είναι επειδή έχω διαβάσει διάφορους "οδηγούς" Κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι ip, mac adress, ports, nat, πώς θα καταλάβει τι να κάνει ακριβώς?
croesus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Coppermine είπε Oπου θα μπλέξει με δυσνόητα μενού της ιστοσελίδας των ρυθμίσεων του ρούτερ και το πιο πιθανό είναι να τα παρατήσει, δυστυχώς χωρίς γνώση αν δεν βρει κάποιο έτοιμο οδηγό για το δικό του ρουτερ και όχι κάποιο από τους 10δες generic όπου πολλοί που γράφουν παραλείπουν και βήματα γιατί αρκετά τα θεωρούν αυτονόητα άκρη δεν βγαίνει... όπως και αν είναι dynamic μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή να παρακολουθεί την νεα ip π.χ. σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα και αλλάξει η ip κλπ, το πρόβλημα που θέλω να επισημάνω είναι επειδή έχω διαβάσει διάφορους "οδηγούς" Κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι ip, mac adress, ports, nat, πώς θα καταλάβει τι να κάνει ακριβώς? Θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινίσεις: Δεν ανέφερα πουθενά ότι, πρόκειται περί "οδηγού", αλλά απλή αναφορά βοήθειας, για το wol. O συνφουρμίτης, δεν είπε ούτε μας έδωσε screenshots, από το menu του router του, για να τον κατευθύνουμε ανάλογα. Το ότι αλλάζει η ip [και εγώ dynamic έχω], δεν λέει κάτι. Το να "δεις" την ip σου ίσως είναι το πιο εύκολο στην όλη υπόθεση [πχ μέσα από το speedtest]. To link, στο οποίο παραπέμπω έχει αρκετές εικόνες, που μπορούν να βοηθήσουν, κάποιον που θέλει να προσπαθήσει να λειτουργήσει το wol. Κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα από υπολογιστές, routres, ip κλπ αλλά μόνο πως ν’ ανοίγει το anydesk, τότε δεν απευθύνεται σ΄ έναν ιστοχώρο ζητώντας γενική βοήθεια, αλλά φέρνει κάποιον "ειδικό" στον χώρο του, να ρυθμίσει τον router και να ξεμπερδεύει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από croesus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα