firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Έχει λίγο μανούρα σε κάθε στρουμφοχωριό να βρεις τον NPC που χρειάζεται 1
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Armoral είπε Ναι τα Spare parts. Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το crafting. Σου δίνει τυχαία αντικείμενο με 47 - 140 damage ας πούμε και πως δουλεύει αυτό; Τυχαία; Το κάθε αντικείμενο έχει ένα νούμερο. Αν πιάσεις μια συνταγή σου λέει από πόσο μεχρι πόσο μπορεί να πάει. Ανάλογα με τα νούμερα των αντικειμένων. Έχει skill που σου δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες στο crafting για να βγάλεις κοντά στο μεγαλύτερο νούμερο. Ακόμα και αν μια συνταγή λέει πχ Superior starfoot bark εσύ βάλε exquisite θα σου βγάλει το απόλυτο. Μόλις πήγα στην τρίτη περιοχή πήρα με spare parts shotgun 240 εκανα ομως ένα outpost μεγάλο και από το stash βρήκα 270αρα. Δηλαδή το παιχνίδι δεν σε αφήνει ακόμα και crafting να μην κάνεις. Απλά αν θες το απόλυτο πρέπει να το δουλέψεις. 5 λεπτά πριν, firepc είπε Έχει λίγο μανούρα σε κάθε στρουμφοχωριό να βρεις τον NPC που χρειάζεται Senses is your friend. 1
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Senses is your friend. ναι αλλά όταν πας κοντά, σταματάει να σου δείχνει
Armoral Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Το κάθε αντικείμενο έχει ένα νούμερο. Αν πιάσεις μια συνταγή σου λέει από πόσο μεχρι πόσο μπορεί να πάει. Ανάλογα με τα νούμερα των αντικειμένων. Έχει skill που σου δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες στο crafting για να βγάλεις κοντά στο μεγαλύτερο νούμερο. Ακόμα και αν μια συνταγή λέει πχ Superior starfoot bark εσύ βάλε exquisite θα σου βγάλει το απόλυτο. Μόλις πήγα στην τρίτη περιοχή πήρα με spare parts shotgun 240 εκανα ομως ένα outpost μεγάλο και από το stash βρήκα 270αρα. Δηλαδή το παιχνίδι δεν σε αφήνει ακόμα και crafting να μην κάνεις. Απλά αν θες το απόλυτο πρέπει να το δουλέψεις. Senses is your friend. Ρε τι πάθαμε με το Farcry με τα μπλε ανθρωπάκια.:D
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, firepc είπε ναι αλλά όταν πας κοντά, σταματάει να σου δείχνει Συνεχίζει να τον δείχνει να φωτίζει. Αυτά ξεπερνιουνται εύκολα εγώ λίγο θέμα με το gathering είχα να βρω κάποια φρούτα αλλά ότι βρίσκω το βάζω stash και έχω δη ολοκληρώσει part 3 από τα contribute στις πρώτες 2 clan και είμαι στο 2 στην kamatire. Θα τη βρείτε την ακρη έχει αρκετά πράγματα αλλά σε βοηθάει στα πάντα το παιχνίδι και κυρίως στο tracking για να μη χαθείς.
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Συνεχίζει να τον δείχνει να φωτίζει. Αυτά ξεπερνιουνται εύκολα εγώ λίγο θέμα με το gathering είχα να βρω κάποια φρούτα αλλά ότι βρίσκω το βάζω stash και έχω δη ολοκληρώσει part 3 από τα contribute στις πρώτες 2 clan και είμαι στο 2 στην kamatire. Θα τη βρείτε την ακρη έχει αρκετά πράγματα αλλά σε βοηθάει στα πάντα το παιχνίδι και κυρίως στο tracking για να μη χαθείς. αυτό με το gathering όταν το κάνεις pin και εμφανίζεται πάνω δεξιά, πως το βρίσκεις μετά?
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, firepc είπε αυτό με το gathering όταν το κάνεις pin και εμφανίζεται πάνω δεξιά, πως το βρίσκεις μετά? Ανοίγεις το χάρτη και πηγαίνεις πάνω του και σε εμφανίζει αυτόματα που βρίσκετε σε πιο region και πιο biome. Πάντα να πηγαίνετε για rare και αν θέλει μέρα η βράδυ κάνετε pass time από την φωτιά και περνάει ο χρόνος άμεσα. 1
just_a_dude Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ρε σεις προσπαθώ να κάνω το quest "investigate the signal". Που είναι αυτό; Έχω φάει τον τόπο..
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Ρε σεις προσπαθώ να κάνω το quest "investigate the signal". Που είναι αυτό; Έχω φάει τον τόπο.. Αμαν βρε. Πατάς το senses και θα σου εμφανίσει στον αέρα μια γραμμή πατάς το V και την ακολουθείς. Εκτος αν λες αποστολή που πας σε ένα μέρος και πρέπει να συνδέσεις τα αντικείμενα ώστε να βγάλεις το πόρισμα. Που μόλις το κάνεις μετά συνήθως ακολουθείς το scent με το senses. 1
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ρε σεις προσπαθώ να κάνω το quest "investigate the signal". Που είναι αυτό; Έχω φάει τον τόπο.. εδώ βγάζει το google 1
just_a_dude Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Αμαν βρε. Πατάς το senses και θα σου εμφανίσει στον αέρα μια γραμμή πατάς το V και την ακολουθείς. Εκτος αν λες αποστολή που πας σε ένα μέρος και πρέπει να συνδέσεις τα αντικείμενα ώστε να βγάλεις το πόρισμα. Που μόλις το κάνεις μετά συνήθως ακολουθείς το scent με το senses. Ναι αλλά για να δουλέψουν τα Witcher senses πρέπει να είσαι κοντά στην περιοχή. Δεν μου λέει στοιχεία ώστε να βρω την περιοχή. Παίζω με exploration
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι αλλά για να δουλέψουν τα Witcher senses πρέπει να είσαι κοντά στην περιοχή. Δεν μου λέει στοιχεία ώστε να βρω την περιοχή. Παίζω με exploration Οχι οσο μακρια και αν εισαι αν πατησεις το senses θα δεις καπου μακρια το μπλε φως οποτε βαδιζεις προς τα εκει. Λογικα και με το exploration θα στο δειχνει αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν δεν στο δειχνει τοτε σου γραφει αναλυτικα σε πιο region ειναι και που κοντα πχ east north η καπου αναμεσα κτλ. 2
just_a_dude Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι οσο μακρια και αν εισαι αν πατησεις το senses θα δεις καπου μακρια το μπλε φως οποτε βαδιζεις προς τα εκει. Λογικα και με το exploration θα στο δειχνει αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν δεν στο δειχνει τοτε σου γραφει αναλυτικα σε πιο region ειναι και που κοντα πχ east north η καπου αναμεσα κτλ. Με το exploration δεν στο δείχνει, πρέπει να είσαι "inside quest area".
Armoral Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε όλα αυτά προσθέστε τα tarsyu saplings και plants, τα Bellspring plants, τα stashes, τα totems και τα Memory paintings , εντάξει μιλάμε για χάσιμο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Παμε μερικες ομορφιες απο clouded forest. Συνεχιζει να ριχνει σαγονια δεν εχουν κανει εκπτωσεις σε κανενα κομματι του παιχνιδιου και το καθενα ειναι διαφορετικο με τη δικη του αγρια φυση αλλα και χλωριδα. Spoiler 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα