just_a_dude Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Για open world και μάλιστα που μόλις βγήκε τρέχει τούμπανο. μηδέν stutters, πραγματικά μηδέν χωρίς υπερβολή. Και από fps έκανα μια μέτρηση 1 ώρα με το rtss, 74 avg με όλα όλα δεξιά και DLSS Quality Fixed. Σίγουρα υπάρχουν και σημεία που πέφτει από τα 60, και πάει και κοντά στα 50 αλλά είναι λίγα αυτά, κυρίως έξω από μεγάλα φιλικά camps. Στο δάσος παραδόξως είναι 60+ το 95% του χρόνου. Με DLSS 3 θα είναι τελειότητα.
Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Για open world και μάλιστα που μόλις βγήκε τρέχει τούμπανο. μηδέν stutters, πραγματικά μηδέν χωρίς υπερβολή. Και από fps έκανα μια μέτρηση 1 ώρα με το rtss, 74 avg με όλα όλα δεξιά και DLSS Quality Fixed. Σίγουρα υπάρχουν και σημεία που πέφτει από τα 60, και πάει και κοντά στα 50 αλλά είναι λίγα αυτά, κυρίως έξω από μεγάλα φιλικά camps. Στο δάσος παραδόξως είναι 60+ το 95% του χρόνου. Με DLSS 3 θα είναι τελειότητα. Τα πιο δυσκολα σημεια ειναι στα outpost που γινεται ο κακος χαμος κυριως στα μεγαλα που πεφτουν οι σφαιρες βροχη. Μεσα στο δασος ειναι το πιο ελαφρυ σημειο οπως λες. Βγηκε dlss 3 ετσι πιστευω να το ειδες. 2
just_a_dude Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα πιο δυσκολα σημεια ειναι στα outpost που γινεται ο κακος χαμος κυριως στα μεγαλα που πεφτουν οι σφαιρες βροχη. Μεσα στο δασος ειναι το πιο ελαφρυ σημειο οπως λες. Βγηκε dlss 3 ετσι πιστευω να το ειδες. ναι αλλά θέλει λεφτά, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν δίνω. αν βγει τζάμπα ίσως το δοκιμάσω. στο starfield που είχα δοκιμάσει κάτι dlss3 mods είχε crashes. γενικά mods που επεμβαίνουν τόσο πολύ στο σύστημα δεν τα συμπαθώ λόγω πιθανού instability. texture packs και τέτοια οκ. αφού θα βγει και επίσημα DLSS3 μια χαρά. Το θέμα είναι πότε. Αν και δεν με βλέπω να το τελειώνω στο μήνα, γιατί θα λείπω διακοπές και μια βδομάδα. Οπότε αν με ψήνει όταν βγει και το DLSS3 ρίχνω άλλο ένα μήνα συνδρομή. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
firepc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 btw, Αρκίνωε είσαι 5 μέρες χωρίς να δεις ταινία Πως το 'κανες αυτο Πρέπει να σου άρεσε το game
Armoral Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, KilliK είπε εχει κανεις θεμα με κρασαρισματα; το παιζει φιλος, και μολις βγαινει στο δασος στην εισαγωγη, τον πεταει εξω. μειωσε γραφικα αλλα το ιδιο. μου ειπε οτι λιγο που το κοιταξε, εχουν και αλλοι το ιδιο θεμα το συστημα του: intel 10700 nvidia 4070ti rtx 32gb RAM Windows 11 ολοι οι drivers και τα windows updated. καμια ιδεα τις πταιει; Όχι κανένα. Stock παίζει; 7 ώρες πριν, Arkin είπε Μολις πηγα στην τελικη περιοχη το clouded forest. Δειτε χαρτη στο πανω αριστερα ειναι η τελικη περιοχη. Καλα που ειναι το Ikran. Μολις καθαρισα και το 19αρι level πανω δεξια που βλεπετε δυσκολο outpost εγω ειμαι 18 και αυτο εκει στη μεση ειναι το μεγαλυτερο του χαρτη 20 level. Μόλις πήγα κι εγώ αλλά σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από εσένα καθώς απέφευγα τα μεγάλα outpost. Θα τα κάνω να πάρω lvl πίσω. Η βασική αποστολή είναι άρρωστη μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αλλά μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το παιχνίδι είναι επικό πραγματικά σε διαστάσεις, γραφικά, ήχο, εφέ. Αν είχε μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών και καλύτερο AI στο normal επίπεδο δυσκολίας, θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Ναι έχει το grind του αλλά θέλεις να το κάνεις, δε βαριέσαι, εμπεριέχει πάντα ένα στοιχείο πρόκλησης ότι δοκιμάσεις και δυσκολίας. Πολύ καιρό είχα να δω από Ubisoft καλό παιχνίδι και είδαμε δύο μαζεμένα. Mirage και Avatar. Και για να αποδώσουμε και δικαιοσύνη τα FSR 3 και FG της AMD αποδίδουν χωρίς κανένα θέμα. Spoiler Επιτέλους να χαρεί και ο @akoinonitos λιγάκι.:D Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral 2
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, firepc είπε btw, Αρκίνωε είσαι 5 μέρες χωρίς να δεις ταινία Πως το 'κανες αυτο Πρέπει να σου άρεσε το game Αστα αστα τα παρακατω ειναι σε 6 μερες οποτε καταλαβαινεις. 8 ωρες τη μερα ειχα καιρο να ριξω τετοιο καψιμο αλλα το γουσταρω φουλ ειναι αυτο που περιμενεις απο ubisoft παιχνιδι στο 100% και τιμησαν απειρως το lore των ταινιων και ακομα παραπανω. 21 λεπτά πριν, Armoral είπε Όχι κανένα. Stock παίζει; Μόλις πήγα κι εγώ αλλά σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από εσένα καθώς απέφευγα τα μεγάλα outpost. Θα τα κάνω να πάρω lvl πίσω. Η βασική αποστολή είναι άρρωστη μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αλλά μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το παιχνίδι είναι επικό πραγματικά σε διαστάσεις, γραφικά, ήχο, εφέ. Αν είχε μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών και καλύτερο AI στο normal επίπεδο δυσκολίας, θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Ναι έχει το grind του αλλά θέλεις να το κάνεις, δε βαριέσαι, εμπεριέχει πάντα ένα στοιχείο πρόκλησης ότι δοκιμάσεις και δυσκολίας. Πολύ καιρό είχα να δω από Ubisoft καλό παιχνίδι και είδαμε δύο μαζεμένα. Mirage και Avatar. Και για να αποδώσουμε και δικαιοσύνη τα FSR 3 και FG της AMD αποδίδουν χωρίς κανένα θέμα. Απόκρυψη περιεχομένων Επιτέλους να χαρεί και ο @akoinonitos λιγάκι.:D Ναι αν εισαι χαμηλοτερο level ειναι ζορι εγω παω με καραμπινα καθαριζω τα ρομποτ με 2 hit βεβαια ο χαρακτηρας συνεχιζει να τρωει damage αλλα οχι καλυτερα απο τις αρχες. Εχει μπολικο loot και με τα outposts και με τα 2 λουλουδια για ζωη και skills εδω θα μπορουσαν να βαλουν λιγοτερο τα camps δεν με ενοχλησαν μιας και δειχνει οτι εχει ζωη ο κοσμος. Οι εχθροι δεν ειναι λιγοι απλα καποια ρομποτ φαινονται ιδια. Δες στο hunters log εχει πολλα διαφορετικα ρομποτ αλλα και ανθρωπους.
Armoral Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Αστα αστα τα παρακατω ειναι σε 6 μερες οποτε καταλαβαινεις. 8 ωρες τη μερα ειχα καιρο να ριξω τετοιο καψιμο αλλα το γουσταρω φουλ ειναι αυτο που περιμενεις απο ubisoft παιχνιδι στο 100% και τιμησαν απειρως το lore των ταινιων και ακομα παραπανω. Ναι αν εισαι χαμηλοτερο level ειναι ζορι εγω παω με καραμπινα καθαριζω τα ρομποτ με 2 hit βεβαια ο χαρακτηρας συνεχιζει να τρωει damage αλλα οχι καλυτερα απο τις αρχες. Εχει μπολικο loot και με τα outposts και με τα 2 λουλουδια για ζωη και skills εδω θα μπορουσαν να βαλουν λιγοτερο τα camps δεν με ενοχλησαν μιας και δειχνει οτι εχει ζωη ο κοσμος. Οι εχθροι δεν ειναι λιγοι απλα καποια ρομποτ φαινονται ιδια. Δες στο hunters log εχει πολλα διαφορετικα ρομποτ αλλα και ανθρωπους. Όχι ζόρι δεν είναι καθόλου, Έχω top όπλα και καθαρίζω εύκολα τα πάντα, με προσοχή φυσικά γιατί η ζωή του ήρωα εξαφανίζεται για πλάκα, ειδικά στα outposts. Πάντως το τι δουλειά έχουν ρίξει σε χλωρίδα, πανίδα, συνταγές, πληροφορίες, δε λέγεται. Spoiler Το θέμα είναι ότι έδωσα χρήματα για όπλο που βρήκα δωρεάν και μόλις πήγα στη νέα περιοχή δεν έχω για να πάρω τα νέα αντικείμενα που άνοιξαν.
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Όχι ζόρι δεν είναι καθόλου, Έχω top όπλα και καθαρίζω εύκολα τα πάντα, με προσοχή φυσικά γιατί η ζωή του ήρωα εξαφανίζεται για πλάκα, ειδικά στα outposts. Πάντως το τι δουλειά έχουν ρίξει σε χλωρίδα, πανίδα, συνταγές, πληροφορίες, δε λέγεται. Απόκρυψη περιεχομένων Το θέμα είναι ότι έδωσα χρήματα για όπλο που βρήκα δωρεάν και μόλις πήγα στη νέα περιοχή δεν έχω για να πάρω τα νέα αντικείμενα που άνοιξαν. Τα spare parts έτσι? Οικονομία να τα κάνεις αν και αν έχεις full το clan favor περνεις τα παντα. Και να ξανά πηγαίνεις στους traders μιας και προσθέτουν νέα πράγματα συνέχεια. Τα spare parts μόνο για κάτι πολύ σημαντικό που δεν πουλάνε οι traders. Πήρα όλα τα κίτρινα ρούχα με τρελή ζωή πάλι τρώει damage εύκολα. Ειναι κάτι που σίγουρα θα το κάνουν rebalance στο επόμενο patch. Γενικά μέχρι 2 level κάτω ρίχνεις outpost μεγαλο αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη δύσκολα μιας και πέφτει ο χαρακτήρας για πλάκα. Προσοχή και στο fast travel τρώει 20% απο το clan favor κάθε φορα. Πήρα πριν ancestor skill που το κάνει δωρεάν αλλά είναι προς το τέλος το ξεκλείδωμα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Arkin 1
Armoral Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα spare parts έτσι? Οικονομία να τα κάνεις αν και αν έχεις full το clan favor περνεις τα παντα. Και να ξανά πηγαίνεις στους traders μιας και προσθέτουν νέα πράγματα συνέχεια. Τα spare parts μόνο για κάτι πολύ σημαντικό που δεν πουλάνε οι traders. Πήρα όλα τα κίτρινα ρούχα με τρελή ζωή πάλι τρώει damage εύκολα. Ειναι κάτι που σίγουρα θα το κάνουν rebalance στο επόμενο patch. Γενικά μέχρι 2 level κάτω ρίχνεις outpost μεγαλο αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη δύσκολα μιας και πέφτει ο χαρακτήρας για πλάκα. Προσοχή και στο fast travel τρώει 20% απο το clan favor κάθε φορα. Πήρα πριν ancestor skill που το κάνει δωρεάν αλλά είναι προς το τέλος το ξεκλείδωμα. Ναι τα Spare parts. Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το crafting. Σου δίνει τυχαία αντικείμενο με 47 - 140 damage ας πούμε και πως δουλεύει αυτό; Τυχαία;
akoinonitos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Armoral είπε Όχι κανένα. Stock παίζει; Μόλις πήγα κι εγώ αλλά σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από εσένα καθώς απέφευγα τα μεγάλα outpost. Θα τα κάνω να πάρω lvl πίσω. Η βασική αποστολή είναι άρρωστη μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αλλά μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το παιχνίδι είναι επικό πραγματικά σε διαστάσεις, γραφικά, ήχο, εφέ. Αν είχε μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών και καλύτερο AI στο normal επίπεδο δυσκολίας, θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Ναι έχει το grind του αλλά θέλεις να το κάνεις, δε βαριέσαι, εμπεριέχει πάντα ένα στοιχείο πρόκλησης ότι δοκιμάσεις και δυσκολίας. Πολύ καιρό είχα να δω από Ubisoft καλό παιχνίδι και είδαμε δύο μαζεμένα. Mirage και Avatar. Και για να αποδώσουμε και δικαιοσύνη τα FSR 3 και FG της AMD αποδίδουν χωρίς κανένα θέμα. Απόκρυψη περιεχομένων Επιτέλους να χαρεί και ο @akoinonitos λιγάκι.:D Spoiler Σατανα!
just_a_dude Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Το AI πάντως δεν είναι και εντελώς χάλια. Ειδικά τα ρόμποτ/εξωσκελετοί κινούνται, αλλάζουν θέσεις. Έχουν μια στοιχειώδη "τακτική", δεν στέκονται σαν στόχοι σε ένα σημείο. 6 ώρες πριν, Armoral είπε Και για να αποδώσουμε και δικαιοσύνη τα FSR 3 και FG της AMD αποδίδουν χωρίς κανένα θέμα. έχουν κάποια θεματάκια με το UI και σε nvidia τουλάχιστον υπάρχει ένα stutter, ένα judder, γενικά η κίνηση δεν είναι 100% όπως πρέπει, όπως συμβαίνει με το DLSS3. Σίγουρα βέβαια είναι 10 φορές καλύτερο από το forwoken και το immortals of unplayable, και σίγουρα θα βελτιωθεί και άλλωστε θα μπει και DLSS3 για εμάς τους προασινοφρουρούς
enable_your_mind Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Να πουμε και κατι πολυ θετικο , ειδικα για triple A παιχνιδι , οτι απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας δεν εχω συναντησει ουτε ενα bug.. και ειναι κατι που δειχνει οτι οταν οι developers θελουν μπορουν να κυκλοφορουν και παιχνιδια playable απο την αρχη.. 4
just_a_dude Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ισχύει. Εγώ μόνο μια φορά είδα σε conversation να περνάει ένας άκυρος npc από μπροστά και να κάνει clipping, κάτι που στο loadingfield γίνεται 200 φορές. 1
enable_your_mind Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, just_a_dude said: Ισχύει. Εγώ μόνο μια φορά είδα σε conversation να περνάει ένας άκυρος npc από μπροστά και να κάνει clipping, κάτι που στο loadingfield γίνεται 200 φορές. Οχι μονο στο starfield αλλα στο 90+% των νεων παιχνιδιων.. Και ειδικα αν αναλογιστουμε οτι το Avatar εχει τοσο μεγαλο open world , κατι που το κανει ακομα πιο δυσκολο στο να μην εχει bugs.. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από enable_your_mind 2
seithan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μακάρι λοιπόν να το κρατήσουν ως την πλατφόρμα που θα παρέχουν ανανεωμένο υλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα