just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, firepc είπε δεν ξέρω πραγματικά τι ζητάς Κάτι παραπάνω. π.χ. όχι τα γνωστά ηλίθια npc για παράδειγμα. καλύτεροι διάλογοι που έχουν πραγματικό impact στο story, αληθινές επιλογές, εκμετάλλευση του cpu power που έχουμε πλέον για να γίνει ο κόσμος πιο immersive και γενικά να υπάρχει περισσότερη τυχαιότητα. Εγώ νιώθω ότι το gameplay είναι πολύ σταθερό εδώ και χρόνια. Είναι σαν όλα τα games να έχουν τα ίδια στοιχεία και απλά τα κάνουν υλοποίηση διαφορετικά. Τέλος πάντων, ας μην επεκταθούμε, απλά έλεγα τον πόνο μου, χαχα Υ.Γ. Παίζει το BG3 να δίνει κάποια από αυτά που ζητάω. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Κάτι παραπάνω. π.χ. όχι τα γνωστά ηλίθια npc για παράδειγμα. καλύτεροι διάλογοι που έχουν πραγματικό impact στο story, αληθινές επιλογές, εκμετάλλευση του cpu power που έχουμε πλέον για να γίνει ο κόσμος πιο immersive και γενικά να υπάρχει περισσότερη τυχαιότητα. Εγώ νιώθω ότι το gameplay είναι πολύ σταθερό εδώ και χρόνια. Είναι σαν όλα τα games να έχουν τα ίδια στοιχεία και απλά τα κάνουν υλοποίηση διαφορετικά. Τέλος πάντων, ας μην επεκταθούμε, απλά έλεγα τον πόνο μου, χαχα Υ.Γ. Παίζει το BG3 να δίνει κάποια από αυτά που ζητάω. Η δεκαετία του 2000 είχε games που πραγματικά έπαιζες κάτι άλλο Πχ. τα Stalker, το πρώτο Witcher, τα Portal και Bioshock Fahrenheit και Shadow of the Colossus 2
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, firepc είπε Η δεκαετία του 2000 είχε games που πραγματικά έπαιζες κάτι άλλο Πχ. τα Stalker, το πρώτο Witcher, τα Portal και Bioshock Fahrenheit και Shadow of the Colossus οοοοοοο Fahrenheit τι μου θύμησες!
Armoral Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Να κάνετε και τη σειρά με τα quest για τις clan. Δίνουν πολύ καλό τόξο και καλή συνταγή
zvarthangalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αν θέλω να δω ταινία, θα δω την ταινία. Το game πρέπει να έχει και τραβηχτικό gameplay, αλλιώς δεν... Γενικά δύσκολο πλέον να με τραβάει game πολύ. Όλα πάνω κάτω είναι λες και έχουν checkboxes. Γραφικά check, Τυπικό main story check, Ένα σωρό άσχετα μεταξύ fetch side quests από άσχετους npcs που σε βλέπουν πρώτη φορά στην ζωή τους αλλά σου αναθέτουν κάτι το οποίο θεωρούν σημαντικό για αυτούς check, abilities check, κτλ, κτλ. Εγώ στο μυαλό μου το next gen το είχα ότι θα σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι απλά σε game. Η εμπειρία θα ήταν πιο immersive. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε games στο ίδιο gameplay στυλ όπως στην PS4 εποχή, απλά τώρα έχουν καλύτερα γραφικά λόγω του καλύτερου hardware των κονσολών. Sorry για το rand Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω πλέον τα games, γεράματα μάλλον, 😄μήπως έχεις περάσει κι εσύ το φράγμα των άντα και οδεύεις για τα ήντα; 😁 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από zvarthangalos
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω πλέον τα games, γεράματα μάλλον, 😄μήπως έχεις περάσει κι εσύ το φράγμα των άντα και οδεύεις για τα ήντα; 😁 χαχα 33 σχεδόν, έχω ακόμη.. 1
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Κάτι παραπάνω. π.χ. όχι τα γνωστά ηλίθια npc για παράδειγμα. καλύτεροι διάλογοι που έχουν πραγματικό impact στο story, αληθινές επιλογές, εκμετάλλευση του cpu power που έχουμε πλέον για να γίνει ο κόσμος πιο immersive και γενικά να υπάρχει περισσότερη τυχαιότητα. Εγώ νιώθω ότι το gameplay είναι πολύ σταθερό εδώ και χρόνια. Είναι σαν όλα τα games να έχουν τα ίδια στοιχεία και απλά τα κάνουν υλοποίηση διαφορετικά. Τέλος πάντων, ας μην επεκταθούμε, απλά έλεγα τον πόνο μου, χαχα Υ.Γ. Παίζει το BG3 να δίνει κάποια από αυτά που ζητάω. Ένα διαφορετικό που έχει πάρει το μάτι μου τα τελευταία χρόνια (και ίσως είναι αυτό που ζητάς) είναι το Kingdom Come: Deliverance (2018) btw, έχει 6€ τώρα steam Θέλω να το αρχίσω κάποια στιγμή γτ μου θυμίζει το πρώτο Witcher 2
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχω παίξει. Καλό αλλά λιγο περίεργο, δεν είναι για όλους. Και πανδυσκολο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Και πανδυσκολο. εννοείς απο gameplay ή το " δεν σε παίρνω απ' το χεράκι" ?
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, firepc είπε εννοείς απο gameplay ή το " δεν σε παίρνω απ' το χεράκι" ? gameplay
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Κάτι παραπάνω. το μονο που μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω στην εμπειρία αυτή τη στιγμή είναι το vr... βεβαια εκεί μπαίνεις σε αλλα μονοπάτια αλλα ξεφεύγεις τελείως από το κάθε τι "παραδοσιακό" 1
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε το μονο που μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω στην εμπειρία αυτή τη στιγμή είναι το vr... βεβαια εκεί μπαίνεις σε αλλα μονοπάτια αλλα ξεφεύγεις τελείως από το κάθε τι "παραδοσιακό" ποιο vr έλεος.. Να παίξει θέλει το παιδί, όχι να κάνει καταναγκαστικά έργα Έβλεπα προχθές ένα στριμ με vr Είχε μισή ώρα, δεν μπορούσε να βγάλει το όπλο απ' τη θήκη
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, firepc είπε ποιο vr έλεος.. Να παίξει θέλει το παιδί, όχι να κάνει καταναγκαστικά έργα γιατί ρε συ εγώ είδα πρόσφατα ένα video και έπαιξα ένα demo με κάτι όπλα και έπαθα την πλακα μου... είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα καθιερωμένα...κάνα half life alyx τούμπανο θα είναι πραγματικά είναι ίσως το μονο διαφορετικό να ξανανιώσεις αυτή τη σπίθα που νιώθαμε παλιότερα παίζοντας κάτι καινούργιο πλέον όλα είναι μια από τα ίδια... ανακύκλωση... 1
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Armoral είπε Να κάνετε και τη σειρά με τα quest για τις clan. Δίνουν πολύ καλό τόξο και καλή συνταγή Σχεδον ολα τα εχω κιτρινα βεβαια μεγαλη αγαπη το shotgun το οποιο δινει ατελειωτο πονο μολις παρεις κιτρινη καραμπινα τελειωσαν οι εχθροι. Τρομερα overpowered σαν οπλο. Βεβαια ο παιχτης τρωει damage για πλακα αλλα αν δεν προλαβουν να σε ακουμπησουν δεν εχεις και θεμα.
Zulualert Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε γιατί ρε συ εγώ είδα πρόσφατα ένα video και έπαιξα ένα demo με κάτι όπλα και έπαθα την πλακα μου... είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα καθιερωμένα...κάνα half life alyx τούμπανο θα είναι πραγματικά είναι ίσως το μονο διαφορετικό να ξανανιώσεις αυτή τη σπίθα που νιώθαμε παλιότερα παίζοντας κάτι καινούργιο πλέον όλα είναι μια από τα ίδια... ανακύκλωση... Εδώ και δυο χρόνια όπου εμπλεξα με VR από περιεργεια, ειναι αδυνατο να επιστρέψω σε flat screen, η εμπειρία δεν μεταφέρεται εκτός και αν δοκιμάσει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα