Προς το περιεχόμενο

Avatar: Frontiers of Pandora [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν ξέρω πραγματικά τι ζητάς

Κάτι παραπάνω. π.χ. όχι τα γνωστά ηλίθια npc για παράδειγμα. καλύτεροι διάλογοι που έχουν πραγματικό impact στο story, αληθινές επιλογές, εκμετάλλευση του cpu power που έχουμε πλέον για να γίνει ο κόσμος πιο immersive και γενικά να υπάρχει περισσότερη τυχαιότητα.

Εγώ νιώθω ότι το gameplay είναι πολύ σταθερό εδώ και χρόνια. Είναι σαν όλα τα games να έχουν τα ίδια στοιχεία και απλά τα κάνουν υλοποίηση διαφορετικά.

Τέλος πάντων, ας μην επεκταθούμε, απλά έλεγα τον πόνο μου, χαχα

Υ.Γ. Παίζει το BG3 να δίνει κάποια από αυτά που ζητάω.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
  • Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Κάτι παραπάνω. π.χ. όχι τα γνωστά ηλίθια npc για παράδειγμα. καλύτεροι διάλογοι που έχουν πραγματικό impact στο story, αληθινές επιλογές, εκμετάλλευση του cpu power που έχουμε πλέον για να γίνει ο κόσμος πιο immersive και γενικά να υπάρχει περισσότερη τυχαιότητα.

Εγώ νιώθω ότι το gameplay είναι πολύ σταθερό εδώ και χρόνια. Είναι σαν όλα τα games να έχουν τα ίδια στοιχεία και απλά τα κάνουν υλοποίηση διαφορετικά.

Η δεκαετία του 2000 είχε games που πραγματικά έπαιζες κάτι άλλο

Πχ. τα Stalker, το πρώτο Witcher, τα Portal και Bioshock

Fahrenheit και Shadow of the Colossus

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, firepc είπε

Η δεκαετία του 2000 είχε games που πραγματικά έπαιζες κάτι άλλο

Πχ. τα Stalker, το πρώτο Witcher, τα Portal και Bioshock

Fahrenheit και Shadow of the Colossus

οοοοοοο Fahrenheit τι μου θύμησες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Αν θέλω να δω ταινία, θα δω την ταινία. Το game πρέπει να έχει και τραβηχτικό gameplay, αλλιώς δεν... Γενικά δύσκολο πλέον να με τραβάει game πολύ. Όλα πάνω κάτω είναι λες και έχουν checkboxes. Γραφικά check, Τυπικό main story check, Ένα σωρό άσχετα μεταξύ fetch side quests από άσχετους npcs που σε βλέπουν πρώτη φορά στην ζωή τους αλλά σου αναθέτουν κάτι το οποίο θεωρούν σημαντικό για αυτούς check, abilities check,  κτλ, κτλ.

Εγώ στο μυαλό μου το next gen το είχα ότι θα σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι απλά σε game. Η εμπειρία θα ήταν πιο immersive. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε games στο ίδιο gameplay στυλ όπως στην PS4 εποχή, απλά τώρα έχουν καλύτερα γραφικά λόγω του καλύτερου hardware των κονσολών.

Sorry για το rand :P

Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω πλέον τα games, γεράματα μάλλον, 😄μήπως έχεις περάσει κι εσύ το φράγμα των άντα και οδεύεις για τα ήντα;  😁

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω πλέον τα games, γεράματα μάλλον, 😄μήπως έχεις περάσει κι εσύ το φράγμα των άντα και οδεύεις για τα ήντα;  😁

χαχα 33 σχεδόν, έχω ακόμη..

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ένα διαφορετικό που έχει πάρει το μάτι μου τα τελευταία χρόνια (και ίσως είναι αυτό που ζητάς) είναι το Kingdom Come: Deliverance (2018)

btw, έχει 6€ τώρα steam

Θέλω να το αρχίσω κάποια στιγμή γτ μου θυμίζει το πρώτο Witcher

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Κάτι παραπάνω.

το μονο που μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω στην εμπειρία αυτή τη στιγμή είναι το vr... βεβαια εκεί μπαίνεις σε αλλα μονοπάτια αλλα ξεφεύγεις τελείως από το κάθε τι "παραδοσιακό"

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

το μονο που μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω στην εμπειρία αυτή τη στιγμή είναι το vr... βεβαια εκεί μπαίνεις σε αλλα μονοπάτια αλλα ξεφεύγεις τελείως από το κάθε τι "παραδοσιακό"

ποιο vr έλεος..

Να παίξει θέλει το παιδί, όχι να κάνει καταναγκαστικά έργα

Έβλεπα προχθές ένα στριμ με vr

Είχε μισή ώρα, δεν μπορούσε να βγάλει το όπλο απ' τη θήκη :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

ποιο vr έλεος..

Να παίξει θέλει το παιδί, όχι να κάνει καταναγκαστικά έργα

γιατί ρε συ εγώ είδα πρόσφατα ένα video και έπαιξα ένα demo με κάτι όπλα και έπαθα την πλακα μου... είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα καθιερωμένα...κάνα half life alyx τούμπανο θα είναι

πραγματικά είναι ίσως το μονο διαφορετικό να ξανανιώσεις αυτή τη σπίθα που νιώθαμε παλιότερα παίζοντας κάτι καινούργιο πλέον όλα είναι μια από τα ίδια... ανακύκλωση...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Armoral είπε

Να κάνετε και τη σειρά με τα quest για τις clan. Δίνουν πολύ καλό τόξο και καλή συνταγή 

Σχεδον ολα τα εχω κιτρινα βεβαια μεγαλη αγαπη το shotgun το οποιο δινει ατελειωτο πονο μολις παρεις κιτρινη καραμπινα τελειωσαν οι εχθροι. Τρομερα overpowered σαν οπλο. Βεβαια ο παιχτης τρωει damage για πλακα αλλα αν δεν προλαβουν να σε ακουμπησουν δεν εχεις και θεμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

γιατί ρε συ εγώ είδα πρόσφατα ένα video και έπαιξα ένα demo με κάτι όπλα και έπαθα την πλακα μου... είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα καθιερωμένα...κάνα half life alyx τούμπανο θα είναι

πραγματικά είναι ίσως το μονο διαφορετικό να ξανανιώσεις αυτή τη σπίθα που νιώθαμε παλιότερα παίζοντας κάτι καινούργιο πλέον όλα είναι μια από τα ίδια... ανακύκλωση...

Εδώ και δυο χρόνια όπου εμπλεξα με VR από περιεργεια, ειναι αδυνατο να επιστρέψω σε flat screen,  η εμπειρία δεν μεταφέρεται εκτός και αν δοκιμάσει κάποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...