Armoral Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Οντως χαζα quests οπως ειχα συναντησει αρκετα στο ac odyssey δεν εχει. Λιγο αυτο με τα feral πανε εκει βρες τα σκυλια και σκοτωσε τα το εκανα ηδη 3 φορες το severed bonds απο εκει και περα τα υπολοιπα ολα εχουν νοημα και προσθετουν στον ολο κοσμο ακομα και αυτο με το kinglor queen. Το hack εχει την πλακα του προφανως ειναι πολυ ευκολο αλλα δεν με χαλαει ως κατι διαφορετικο. Γουσταρω full απλα ειναι τεραστιο ελπιζω να προλαβω εστω να τελειωσω και το mirage μεσα στο μηνα. Το έπαιξα και με Xbox controller αλλά και με Dualsense. Στο Dualsense εντελώς άλλη φάση, όταν τρέχεις δονείται ακολουθώντας το ρυθμό των βημάτων. Στο hack τραβάει δυνατά και το δυσκολεύει αρκετά σε σχέση με το απλό χειριστήριο, στις δε εκρήξεις, τα ανοίγματα κλεισίματα μεγάλων μεταλλικών πορτών αλλά και γενικά σε ότι έχει τρέμουλο γίνεται χαμός. Ακόμη και στα όπλα, στο τόξο ή τη λόγχη δίνει άλλη διάσταση αφού ο μηχανισμός της Sony είναι απλά εξαιρετικός και εξοιμοιώνει σε ένα βαθμό την αίσθηση ότι δυσκολεύεσαι τραβώντας τη χορδή του τόξου ή με το βάρος της λόγχης. Προτείνω σε όποιον έχει να το δοκιμάσει. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral 1
enable_your_mind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει αλλα εχει κλειδωμενα settings που δινουν τρελο πονο .. Το παιχνιδι γινεται ακομα πιο ομορφο αλλα με τεραστιο κοστος...
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Έχετε καταλάβει τι κάνει το biased; Λέει towards 4K resolution. Δηλαδή; Εγώ που έχω 1440p monitor τι κάνει δηλαδή; Πάντως κάτι δύσκολες λεπτομέρειες όπως φύλλα και λεπτές γραμμές (π.χ. γρασίδι και τέτοια) φαίνονται καλύτερα με το biased.
tsakonass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Έχετε καταλάβει τι κάνει το biased; Λέει towards 4K resolution. Δηλαδή; Εγώ που έχω 1440p monitor τι κάνει δηλαδή; Το κάνει render σε υψηλότερη ανάλυση από την εγγενή του monitor σου. Αποτέλεσμα αυτό που είδες, περισσότερη λεπτομέρεια. 1
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsakonass είπε Το κάνει render σε υψηλότερη ανάλυση από την εγγενή του monitor σου. Αποτέλεσμα αυτό που είδες, περισσότερη λεπτομέρεια. αφού διαλέγεις από κάτω το scaling quality. δηλαδή DLSS με biased και quality δεν είναι το γνωστό 960p του DLSS Quality? Αυτό βρήκα στο site της Ubi "Biased (uses the scaling factor from the scaling quality setting but biases towards a 4K rendering output resolutions. For resolutions below 4K the scaling factor will be biased towards higher resolutions, for a 4K output resolution the biased and fixed setting will result in the same scaling factor and for resolutions above 4K this setting will bias towards lower rendering resolutions)" Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Ειναι θεοβαρο το biased αλλα ναι δειχνει ακομα καλυτερα τα textures. Με ολα δεξια βεβαια και biased και objects 25 γονατιζουν κυριολεκτικα τα παντα. Το παιχνιδι οσο το προχωραω τοσο πιο μεγαλο μου φαινεται ειναι πραγματικα τεραστιος ο χαρτης οχι απλα μεγαλος τεραστιος. Μονο με το Ikran μπορεις να περιηγηθεις ειδικα στα upper plains και η διαμορφωση με τα βραχια κτλ δεν ειναι βατη με τα ποδια. 51% ιστορια 30 ωριτσες εχει παρα παρα πολλα rda outposts για το καθαρισμα του κοσμου απο τα αποβλητα εχω κανει πανω απο 30 και το ποσοστο polluted ειναι στο 34% δηλαδη εχει ακομα 66% μιλαμε για 100+ rda outposts. Το καλο οτι με αυτο τον τροπο εχεις ηδη οπλα Exquisite κατηγοριας το max level ειναι 20 και ειμαι ηδη στο 14 για τα ρουχα δουλιτσα με crafting για το απολυτο. Αλλαζει τελειως η περιηγηση λοιπον μολις παρουμε το Ikran ελαχιστο ποδαροδρομο θα εχετε μετα απο αυτο. 4
zvarthangalos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ειναι θεοβαρο το biased αλλα ναι δειχνει ακομα καλυτερα τα textures. Με ολα δεξια βεβαια και biased και objects 25 γονατιζουν κυριολεκτικα τα παντα. Το παιχνιδι οσο το προχωραω τοσο πιο μεγαλο μου φαινεται ειναι πραγματικα τεραστιος ο χαρτης οχι απλα μεγαλος τεραστιος. Μονο με το Ikran μπορεις να περιηγηθεις ειδικα στα upper plains και η διαμορφωση με τα βραχια κτλ δεν ειναι βατη με τα ποδια. 51% ιστορια 30 ωριτσες εχει παρα παρα πολλα rda outposts για το καθαρισμα του κοσμου απο τα αποβλητα εχω κανει πανω απο 30 και το ποσοστο polluted ειναι στο 34% δηλαδη εχει ακομα 66% μιλαμε για 100+ rda outposts. Το καλο οτι με αυτο τον τροπο εχεις ηδη οπλα Exquisite κατηγοριας το max level ειναι 20 και ειμαι ηδη στο 14 για τα ρουχα δουλιτσα με crafting για το απολυτο. Αλλαζει τελειως η περιηγηση λοιπον μολις παρουμε το Ikran ελαχιστο ποδαροδρομο θα εχετε μετα απο αυτο. Αυτά είναι όσο και να βρίζουμε την Ubisoft σε αυτά είναι δυνατή στο starfield η Bethesda έφτιαξε 1000 πλανήτες και ένα όχημα δεν έχεις να περιηγηθείς στους πλανήτες.
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Αυτά είναι όσο και να βρίζουμε την Ubisoft σε αυτά είναι δυνατή στο starfield η Bethesda έφτιαξε 1000 πλανήτες και ένα όχημα δεν έχεις να περιηγηθείς στους πλανήτες. Ναι εχουν κανει απιστευτη δουλεια το Ikran πεταει με τρομερες ταχυτητες το νιωθεις κιολας και μπορεις να πας απο την μια ακρη του χαρτη στην αλλη πολυ γρηγορα ειναι τρομερο και το fluidity πατας ερχεται αμεσως μολις πηδηξεις απο καπου ψηλα αμεσως ερχεται μολις θες προσγειωση ειναι ακαριαια ολα ειναι εξαιρετικα πανω σε αυτο. Θαυμαστε το Spoiler 3
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 @Arkin τα screenshots είναι με όλα τερμα ή με τα optimized του rock paper shotgun?
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε @Arkin τα screenshots είναι με όλα τερμα ή με τα optimized του rock paper shotgun? Ειναι με τα optimized απο τη σελιδα που εβαλα πριν κατι μερες εδω απο τοτε ετσι παιζω δεν εχω πειραξει κατι περα απο volumetric clouds στο high μιας και δεν εχει perf hit και φαινονται πολυ καλυτερα και παιζω αψογα εχω βαλει 80fps cap και παει τρενο το παιχνιδι ακομα και στα rda outposts που γινεται χαμος με τα ρομποτ. 1
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Πάντως από ήχο πάει καλά. Μου την έπεσαν κάτι λύκοι και τον έναν τον άκουσα τελευταία στιγμή και ενστικτωδώς κοίταξα προς τα αριστερά (προς την κατεύθυνση του ήχου) και όντως ήταν εκεί. Γενικά τεχνικά είναι άρτιο σε όλα. Αλλά το gameplay, εεε meh. Fetch quests είναι σχεδόν όλα. Καλά, κακά, αλλά fetch. Και είναι και τεράστιες οι αποστάσεις να γυρνάς πάλι πίσω στο ίδιο σημείο απλά για ένα διάλογο των 10 δευτερολέπτων. Βρίζουμε το CP77 αλλά παίζει τα τελευταία χρόνια να έχει από το καλύτερα gameplay (προφανώς μετά το 2.0). Combat, διάλογοι και τα quests έχουν μια ροή σαν μικρή ταινία, δεν είναι πήγανε εκεί και έλα πίσω πάλι (τουλάχιστον τα περισσότερα). Εδώ με το Avatar μόλις σου φύγει λίγο το αρχικό wow λόγω των visuals, δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει κιόλας να κάτσω να παίζω επί ώρες. Αν δεν το προλάβω στο μήνα, ίσως να μην ανανεώσω την συνδρομή. 1
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πάντως από ήχο πάει καλά. Μου την έπεσαν κάτι λύκοι και τον έναν τον άκουσα τελευταία στιγμή και ενστικτωδώς κοίταξα προς τα αριστερά (προς την κατεύθυνση του ήχου) και όντως ήταν εκεί. Γενικά τεχνικά είναι άρτιο σε όλα. Αλλά το gameplay, εεε meh. Fetch quests είναι σχεδόν όλα. Καλά, κακά, αλλά fetch. Και είναι και τεράστιες οι αποστάσεις να γυρνάς πάλι πίσω στο ίδιο σημείο απλά για ένα διάλογο των 10 δευτερολέπτων. Βρίζουμε το CP77 αλλά παίζει τα τελευταία χρόνια να έχει από το καλύτερα gameplay (προφανώς μετά το 2.0). Combat, διάλογοι και τα quests έχουν μια ροή σαν μικρή ταινία, δεν είναι πήγανε εκεί και έλα πίσω πάλι (τουλάχιστον τα περισσότερα). Εδώ με το Avatar μόλις σου φύγει λίγο το αρχικό wow λόγω των visuals, δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει κιόλας να κάτσω να παίζω επί ώρες. Αν δεν το προλάβω στο μήνα, ίσως να μην ανανεώσω την συνδρομή. Καλα ναι ο ηχος μοναδικος για αυτο προτεινω ακουστικα ακους τα παντα απο που ερχεται ο ηχος οποτε κινησε και αναλογα στο περιβαλλον μετραει αρκετα. Μολις παρει Ikran ολα αυτα τα πηγαινε ελα θα γινουν παιχνιδακι θα δεις στην αρχη εχει λιγο ποδαροδρομο οντως. Εγω τωρα που τουμπανιαρα το χαρακτηρα το γουσταρω ακομα περισσοτερο. Τρωει τρελο damage ο χαρακτηρας οποτε η μονη λυση ειναι το stealth και το cover μαζι με πολυ δυνατα οπλα αλλιως δεν αντιμετωπιζονται τα μεγαλα outposts. Ειναι κλασικο παιχνιδι ubisoft με τις πολλες τελιτσες στο χαρτη που θα μπορουσαν να ειναι σιγουρα λιγοτερα. Το 2077 ειναι τελειως αλλο στυλ δεν μπορει να συγκριθει οπως και το RDR 2 και το witcher ειναι σε αλλο επιπεδο αυτα. Το θεμα ειναι εδω εχουμε ενα παιχνιδι με ονομα Avatar και εφοσον εχει καταφερει να σου δινει ακριβως το κλιμα την ατμοσφαιρα των ταινιων για μενα εχει καταφερει το σκοπο του. Τωρα τα υπολοιπα για να γεμισουμε ωρες τα ξερουμε τα της ubisoft τα ξερουμε χρονια δηλαδη και δεν προκειται να αλλαξει κατι οπως φαινεται. 2
just_a_dude Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Αν θέλω να δω ταινία, θα δω την ταινία. Το game πρέπει να έχει και τραβηχτικό gameplay, αλλιώς δεν... Γενικά δύσκολο πλέον να με τραβάει game πολύ. Όλα πάνω κάτω είναι λες και έχουν checkboxes. Γραφικά check, Τυπικό main story check, Ένα σωρό άσχετα μεταξύ fetch side quests από άσχετους npcs που σε βλέπουν πρώτη φορά στην ζωή τους αλλά σου αναθέτουν κάτι το οποίο θεωρούν σημαντικό για αυτούς check, abilities check, κτλ, κτλ. Εγώ στο μυαλό μου το next gen το είχα ότι θα σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι απλά σε game. Η εμπειρία θα ήταν πιο immersive. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε games στο ίδιο gameplay στυλ όπως στην PS4 εποχή, απλά τώρα έχουν καλύτερα γραφικά λόγω του καλύτερου hardware των κονσολών. Sorry για το rand 1
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ στο μυαλό μου το next gen το είχα ότι θα σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι απλά σε game. δεν ξέρω πραγματικά τι ζητάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα