Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει με exploration απλά χθες που έπαιξα μετά τη δουλειά ήταν κουρασμένο το μυαλό μου και έχανα τα αυγά και τα πασχάλια. για να δούμε σήμερα που έχω ρεπό, χαχα Το co-op πως είναι; online ή σε lan; Online είναι το coop δεν ασχολήθηκα καθόλου θεωρώ καθαρό single player το παιχνίδι. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Arkin 1
noFEARgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αν έχετε dual sense controller βάλτε το ακόμα και στο pc . Τα mini game ειναι φτιαγμένα γύρω από τα adaptive triggers
just getting started Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, noFEARgr said: Αν έχετε dual sense controller βάλτε το ακόμα και στο pc . Τα mini game ειναι φτιαγμένα γύρω από τα adaptive triggers Spoiler Επειδή σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα αυτές τις μέρες, μόνο με καλώδιο είναι, έτσι; Πώς σου φαίνεται γενικά; έχει υποστήριξη για adaptive triggers και σε άλλα παιχνίδια πέρα από avatar?
noFEARgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 8 minutes ago, just getting started said: Hide contents Επειδή σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα αυτές τις μέρες, μόνο με καλώδιο είναι, έτσι; Πώς σου φαίνεται γενικά; έχει υποστήριξη για adaptive triggers και σε άλλα παιχνίδια πέρα από avatar? Official με Bluetooth μόνο στο Rachel and Clank υποστηρίζεται και αυτό όχι το ίδιο και με καλώδιο. Στο pc είναι μονόδρομος το καλώδιο ειδάλλως υπάρχουν και καλύτερα controller . Πέρα απο την Sony προφανώς που έχει υποστήριξη όλα τα τελευταία της ubisoft έχουν αλλά και αρκετά άλλα. Το cyberpunk με το τελευταίο update είναι πολύ καλό με το dual sense 1
just getting started Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 17 minutes ago, noFEARgr said: Official με Bluetooth μόνο στο Rachel and Clank υποστηρίζεται και αυτό όχι το ίδιο και με καλώδιο. Στο pc είναι μονόδρομος το καλώδιο ειδάλλως υπάρχουν και καλύτερα controller . Πέρα απο την Sony προφανώς που έχει υποστήριξη όλα τα τελευταία της ubisoft έχουν αλλά και αρκετά άλλα. Το cyberpunk με το τελευταίο update είναι πολύ καλό με το dual sense Θενκς, με έπεισες να το τσιμπήσω! Στα του παιχνιδιού τώρα, θεωρώ όποιος έχει δει και το βίντεο του digital foundry καταλαβαίνει ότι απόψεις περί AMD sponsored, αποφεύγουμε RT, vram hogs κλπ είναι απλά μπούρδες. Οι τυπάδες έκαναν παιχνίδι που ρίχνει σαγόνια και τρέχει και πολύ καλά, ακόμα και σε AMD που υποτίθεται δεν κάνουν για RT έχουν ίδιες επιδόσεις. Αν οι devs ΜΠΟΡΟΥΝ και έχουν skill, μια χαρά παπάδες μπορούν να κάνουν και χωρίς path tracing demos που τρέχουν χάλια. Προσωπικά με κάνει να ζηλεύω λίγο όσους πήραν 7800 από πλαίσιο αυτές τις μέρες γιατί τώρα απλά θα πρέπει να το αγοράσω και να πληρώσω έξτρα 😂 1
Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο χαρτης ειναι τεραστιος. Πηγα πριν στο upper plains εφυγα απο το kinglor ειναι massive. 45% story στις 20 ωρες και οποιος θελει να κανει τα παντα διαβαζω για 50+ ωρες. Γινετε ολο και καλυτερο οσο προχωραμε δεν ξερω κατα ποσο στα review επαιξαν ολο το παιχνιδι ωστε να σχηματισουν μια πιο σφαιρικη αποψη. Spoiler Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Arkin 6
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αν το έπαιζες και σε oled θα είχες χαζέψει εντελώς Αρκίνωε Στις 7/12/2023 στις 12:30 ΜΜ, firepc είπε χωριανοί mods, βγήκε το παιχνίδι 3η μέρα btw
Armoral Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει το σκηνικό με το Ikran είναι απίστευτο, τόσο το πως το "κερδίζεις" όσο και οι πτήσεις μετά. Ο πανέμορφος χάρτης του παιχνιδιού από ψηλά είναι χάρμα ιδέσθαι. 15 ώρες πριν, Arkin είπε Ο χαρτης ειναι τεραστιος. Πηγα πριν στο upper plains εφυγα απο το kinglor ειναι massive. 45% story στις 20 ωρες και οποιος θελει να κανει τα παντα διαβαζω για 50+ ωρες. Γινετε ολο και καλυτερο οσο προχωραμε δεν ξερω κατα ποσο στα review επαιξαν ολο το παιχνιδι ωστε να σχηματισουν μια πιο σφαιρικη αποψη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το story μου αρέσει απλά αν κάνεις παράλληλα quest χάνεις τη συνοχή γιατί παίρνουν πολύ χρόνο και είναι αρκετά. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral 2
just_a_dude Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Το gameplay loop είναι λίγο βαρετό πάντως να πω την αμαρτία μου
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Το gameplay loop είναι λίγο βαρετό πάντως να πω την αμαρτία μου Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες για τα παιχνιδια της ubisoft. Αν πας για 100% πρεπει να κανεις εναλλαγες στις αποστολες η στο looting με τα collectibles. Δηλαδη αν πας μονο main story και αφησεις μετα τα αλλα δεν προκειται να τα κανεις. Αν κανεις πχ 1 ωρα παιξεις 2 κεντρικες αποστολες μετα κανεις και 3-4 side quests και καμια ωρα looting ζωη + skill points τοτε δεν θα βαρεθεις. Επαιξα το πρωι σερι 4.5 ωρες και ουτε καταλαβα ποτε περασε η ωρα εκανα 8 side quests ανοιξα και λιγο το χαρτι και δεν εκανα καθολου main story. Περναει πολυ ομορφα η ωρα. Tο παιχνιδι δεν ειναι για την βαθμολογια που πηρε και αυτο φανηκε και σημερα με τη βαθμολογια του user score στο metacritic. Και για μενα πανω απο 8 ειναι οσο το προχωραω εχουν αποτυπωσει εξαιρετικα τις ταινιες υπαρχει συναισθημα στον καθε χαρακτηρα Navi και ο κοσμος ειναι ενα θαυμα. Κατι αντιστοιχο που ειχε γινει με το days gone 7.1 απο κριτικους και 8.4 απο user score το οποιο και εγω γουσταρα στο 10000%. Και το avatar στο ιδιο μηκος κυματος ακριβως ειναι ειναι ενα καλο παιχνιδι για αυτο παντα εμπιστευομαι τη γνωμη μου οταν παιξω κατι μαζι με το user score του metactitic που ειμαστε gamers και οχι πληρωμενοι κριτικοι. 2
Armoral Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επικά γραφικά για open world παιχνίδι, οι εναλλαγές του καιρού και ημέρας νύχτας είναι εκπληκτικές και τα side quest παρά το γεγονός ότι κάποια είναι fetch quest επειδή ενέχουν το στοιχείο της εξερεύνησης σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία αλλά και προσεγμένους διαλόγους δεν είναι καθόλου βαρετά. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι ακόμη και σε αυτά έχει δοθεί βάρος στη λεπτομέρεια, καλά για τις πληροφορίες που αντλείς για τον κόσμο, απλά δεν υπάρχει αυτό που έχουν κάνει. Όσο παίζω και κυρίως όσο ανοίγομαι σε άλλα πράγματα, τόσο καλύτερο το βλέπω. Η εισαγωγή στο Upper planes απίστευτη, δεν την περιμένεις μετά από τόση ώρα παιχνιδιού και η περιοχή υπερβολικά δουλεμένη. Ναι Farcryίζει, αλλά καμία άλλη σχέση, είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι το Farcry. Επειδή δε πλέον ταξιδεύεις με το Ikran και έχουν ανοίξει αρκετά σημεία στο χάρτη, η συνολική εμπειρία είναι άλλο πράγμα. Πειράζει που θέλω να τα κάνω όλα;:D Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral 5
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Armoral είπε Επικά γραφικά για open world παιχνίδι, οι εναλλαγές του καιρού και ημέρας νύχτας είναι εκπληκτικές και τα side quest παρά το γεγονός ότι κάποια είναι fetch quest επειδή ενέχουν το στοιχείο της εξερεύνησης σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία αλλά και προσεγμένους διαλόγους δεν είναι καθόλου βαρετά. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι ακόμη και σε αυτά έχει δοθεί βάρος στη λεπτομέρεια, καλά για τις πληροφορίες που αντλείς για τον κόσμο, απλά δεν υπάρχει αυτό που έχουν κάνει. Όσο παίζω και κυρίως όσο ανοίγομαι σε άλλα πράγματα, τόσο καλύτερο το βλέπω. Η εισαγωσή στο Upper planes απίστευτη, δεν την περιμένεις μετά από τόση ώρα παιχνιδιού και η περιοχή υπερβολικά δουλεμένη. Ναι Farcryίζει, αλλά καμία άλλη σχέση, είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι το Farcry. Επειδή δε πλέον ταξιδεύεις με το Ikran και έχουν ανοίξει αρκετά σημεία στο χάρτη, η συνολική εμπειρία είναι άλλο πράγμα. Πειράζει που θέλω να τα κάνω όλα;:D Πες τα ετσι ειναι και εγω οοοολα θελω να τα κανω να ξεψαχνισω καθε γωνια της Πανδωρα. Ειναι ΚΑΛΟ παιχνιδι για αυτο που θελει να κανει. Avatar λεγετε και αυτο το περνεις στο 10000% δεν ειναι νεο franchise ειναι ενα franchise του cameron απο 15 χρονια πριν και επιτελους εχουμε ολο τον κοσμο μπροστα μας να τον εξερευνησουμε γιατι η ταινιες ειναι 2-3 ωρες και τελος μετα. Και αυτο που εχουν κανει με τις πληροφοριες ειναι απιστευτο log για τα παντα και εξηγανε κυριολεκτικα τα παντα για καθε φυτο ζωο χαρακτηρες πας στην πρωτη μεγαλη clan Aranahe και για καθε χαρακτηρα υπαρχουν σεβαστες πληροφοριες. Και στο upper plains ακομα πιο μεγαλο μερος με πολλους χαρακτηρες Navi. Απλα μπραβο για μενα περα απο τα γραφικα που τα ειπαμε 1000 φορες και ο κοσμος ειναι 10000% Πανδωρα και αυτο που περιμενεις απο ενα παιχνιδι πιστο στις ταινιες του Cameron. Τωρα το gameplay οκ ubisoft ειναι generic τo shooting μπολικο looting αλλα ολα αυτα γινονται με απιστευτο fluidity. Και το πεταγμα με το Ikran μοναδικη εμπειρια.
enable_your_mind Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εμενα μου αρεσει πολυ το παιχνιδι και δεν το περιμενα.. Το παιζω και στο exploration και μερικες φορες χαθηκα μεχρι να βρω το τι πρεπει να κανω/που να παω.. αλλα γενικα εχει υπεροχο κοσμο και αυτο το κραταει.. Τωρα αν μετα απο μερικες ωρες ακομα γινει full βαρετο δεν το ξερω.. αλλα δεν εχω βαρεθει καθολου.. Εδω ακομα και το mirage στις 5-6 ωρες το παρατησα... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από enable_your_mind 1
Armoral Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Και εμενα μου αρεσει πολυ το παιχνιδι και δεν το περιμενα.. Το παιζω και στο exploration και μερικες φορες χαθηκα μεχρι να βρω το τι πρεπει να κανω/που να παω.. αλλα γενικα εχει υπεροχο κοσμο και αυτο το κραταει.. Τωρα αν μετα απο μερικες ωρες ακομα γινει full βαρετο δεν το ξερω.. αλλα δεν εχω βαρεθει καθολου.. Εδω ακομα και το mirage στις 5-6 ωρες το παρατησα... Exploration στο πρώτο Playthrough όχι, έχει πολύ πράγμα και δε γίνεται να ψάχνω έτσι αν και σίγουρα προσθέτει απίστευτα στο ρεαλισμό του παιχνιδιού. 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Πες τα ετσι ειναι και εγω οοοολα θελω να τα κανω να ξεψαχνισω καθε γωνια της Πανδωρα. Ειναι ΚΑΛΟ παιχνιδι για αυτο που θελει να κανει. Avatar λεγετε και αυτο το περνεις στο 10000% δεν ειναι νεο franchise ειναι ενα franchise του cameron απο 15 χρονια πριν και επιτελους εχουμε ολο τον κοσμο μπροστα μας να τον εξερευνησουμε γιατι η ταινιες ειναι 2-3 ωρες και τελος μετα. Και αυτο που εχουν κανει με τις πληροφοριες ειναι απιστευτο log για τα παντα και εξηγανε κυριολεκτικα τα παντα για καθε φυτο ζωο χαρακτηρες πας στην πρωτη μεγαλη clan Aranahe και για καθε χαρακτηρα υπαρχουν σεβαστες πληροφοριες. Και στο upper plains ακομα πιο μεγαλο μερος με πολλους χαρακτηρες Navi. Απλα μπραβο για μενα περα απο τα γραφικα που τα ειπαμε 1000 φορες και ο κοσμος ειναι 10000% Πανδωρα και αυτο που περιμενεις απο ενα παιχνιδι πιστο στις ταινιες του Cameron. Τωρα το gameplay οκ ubisoft ειναι generic τo shooting μπολικο looting αλλα ολα αυτα γινονται με απιστευτο fluidity. Και το πεταγμα με το Ikran μοναδικη εμπειρια. Το σημαντικό είναι ότι τα quest δε φαίνονται ηλίθια, είναι καλογραμμένα. Και της βασικής ιστορίας αλλά και τα υπόλοιπα. Θα προτιμούσα να υπήρχαν καλύτεροι ή δυσκολότεροι γρίφοι όταν κάνεις hack αλλά ίσως να γινόταν υπερβολικό μετά το όλο πράγμα. Απλά για εμένα έτσι όπως είναι εντάξει και να μην υπήρχαν δε θα έκανε διαφορά. 2
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Exploration στο πρώτο Playthrough όχι, έχει πολύ πράγμα και δε γίνεται να ψάχνω έτσι αν και σίγουρα προσθέτει απίστευτα στο ρεαλισμό του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι τα quest δε φαίνονται ηλίθια, είναι καλογραμμένα. Και της βασικής ιστορίας αλλά και τα υπόλοιπα. Θα προτιμούσα να υπήρχαν καλύτεροι ή δυσκολότεροι γρίφοι όταν κάνεις hack αλλά ίσως να γινόταν υπερβολικό μετά το όλο πράγμα. Απλά για εμένα έτσι όπως είναι εντάξει και να μην υπήρχαν δε θα έκανε διαφορά. Οντως χαζα quests οπως ειχα συναντησει αρκετα στο ac odyssey δεν εχει. Λιγο αυτο με τα feral πανε εκει βρες τα σκυλια και σκοτωσε τα το εκανα ηδη 3 φορες το severed bonds απο εκει και περα τα υπολοιπα ολα εχουν νοημα και προσθετουν στον ολο κοσμο ακομα και αυτο με το kinglor queen. Το hack εχει την πλακα του προφανως ειναι πολυ ευκολο αλλα δεν με χαλαει ως κατι διαφορετικο. Γουσταρω full απλα ειναι τεραστιο ελπιζω να προλαβω εστω να τελειωσω και το mirage μεσα στο μηνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα