Προς το περιεχόμενο

Avatar: Frontiers of Pandora [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Από θέμα vram, τι κατανάλωση έχει;

σε 1440p, DLSS Q με όλα τέρμα δεξιά, είναι λίγο κάτω από 11 used. Μέχρι 10.8 έχω δει σε σχεδόν 2 ώρες gameplay.

• Like 1
  • Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Από θέμα vram, τι κατανάλωση έχει;

Σταθερα 11.700 usage στα ορια ειναι αλλα τα εχω ολα δεξια dlss quality και εβαλα biased upscaling που δινει τρομερο αποτελεσμα στα textures. 

Μπορεις να χαθεις χωρις να το καταλαβεις στο παιχνιδι μου αρεσει υπερβολικα ο κοσμος και ας ειναι generic η ιστορια και το gameplay. Μπολικα στοιχεια crafting εχουμε και το skill tree με 5 υποκατηγοριες το shooting ειναι αξιολογο και με bow και με το οπλο μολις τελειωσα την πρωτη μεγαλη αποστολη με την επιθεση και προχωραμε δυνατα. 

Θαυμαστε το

Spoiler

Avatar-Frontiers-of-Pandora-Screenshot-2

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sprou είπε

Εγώ βλεπω ότι με απλά βέλη σκοτώνεις ολόκληρα ρομπότ 🤖

ισχύει;

Ισχυει ναι εχουν ομως τα τρωτα σημεια και τα ρομποτ και το καθε ζωακι αν δεν τα βρεις δεν πεφτουν τοσο ευκολα. Το νιωθεις αρκετα περισσοτερο το bow οταν βαρας εχει καλο recoil συγκριτικα με το οπλο με τις σφαιρες. 

16 λεπτά πριν, firepc είπε

χωριανοί mods, βγήκε το παιχνίδι

btw, τρέχει καλύτερα απο πολλά φετινά παιχνίδια

Η snowdrop μηχανη δεν εχει ιχνος stutter ειναι υποδειγματικη και οντως τρεχει αψογα. Το οτι πεφτουν τα fps ειναι ξεκαθαρα η χρηση ray tracing μαζι με αυτο που βλεπεις στην οθονη που ειναι καταιγιστικο απο θεμα γραφικων. Θα επρεπε να εχουν βαλει dlss 3 οπως εβαλαν fsr 3 απο την αρχη βεβαια αλλα οκ. Δεν φαινεται πολυ μεγαλο μπορει να εχει μεγαλο κοσμο αλλα η ιστορια φαινεται μικρη και αρκετα generic οπως ειναι και οι ταινιες του Cameron οποτε δεν ετρεφα ελπιδες για κατι μεγαλυτερο σε αυτο. Αυτο που περιμενεις αυτο περνεις. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/12/2023 στις 2:16 ΜΜ, Tambas91 είπε

Όσο και να κράζει κάποιος την ubi τη λεπτομέρεια και το feeling που δίνει στους κόσμους τις δε το πιάνει κανείς … ακόμα θυμάμαι το origins ήταν λες και ήσουν στην αρχαία Αίγυπτο 

Απλα το μονο που πρεπει να φτιαξει καποτε η Ubi ειναι η πλατφορμα της που ειναι για κλαματα ειδικα τετοιας εταιριας.

Επισης κανει κατι βλακιες που ειναι συνηθως προσφορες μονο για Αμερικη αλλο απαραδεκτο.

ΕΙχε βγαλει περσι με 1 ευρω Ubisoft+ παω να το κανω δεν πετυχαινε.Μου λενε ισως εχει προβλημα η μεθοδος.Αλλαζω μεθοδο απο paypal δε θυμαμαι βαζω καρτα.Αλλαζω και αλλη καρτα.Προσπαθουν καποιοι φιλοι μου απο του λογαριασμου τους ακυρο επισης.

Δηλαδη...

Αλλα εχει πολυ ωραια παιχνιδια δε το συζηταμε εχω αρκετους τιτλοςυ στην πλατφορμα και εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το dualsense δουλεύει στο PC αν το έχει κανένας; Δλδ έχει adaptive triggers ή/και haptics;

Επεξ/σία από John_on_PC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το biased.

Πάντως το δάσος είναι λαβύρινθος.

Spoiler

Προσπαθώ 100 ώρες να βρω πως να ανέβω στον βράχο που είναι οι άλλοι, μετά από εκεί που καταστρέφεις τον πύργο

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το biased.

Πάντως το δάσος είναι λαβύρινθος.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Προσπαθώ 100 ώρες να βρω πως να ανέβω στον βράχο που είναι οι άλλοι, μετά από εκεί που καταστρέφεις τον πύργο

Spoiler

Ανεβαίνει στα ροζ λουλούδια η πέταλα πάνω στα δέντρα όπως κοιτάς από τον πύργο προς το υψωμα και σε οδηγούν.

Επεξ/σία από Armoral
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αισιως 21% στις 6 ωρες κατι που δειχνει οτι το παιχνιδι δεν ειναι πολυ μεγαλο καμια σχεση με τις 60-70 ωρες που λεγαμε στην αρχη και οσο μαθαινεις τον χαρτη και τις ιδιομορφιες του τοσο πιο ευκολη γινεται η περιηγηση οπως και οι μηχανισμοι. Ειναι σαν να παιζω τις ταινιες ενα πραγμα κακοι καλοι αντισταση ξεχωριστες φατριες που ζουν αυτονομα βαθια στο δασος 

Screenshot-4.png

Και η βραδυνη ατμοσφαιρα μετραει περιπλανιεσαι ακουγοντας μονο την αγρια φυση της Pandora. Προτεινω ακουστικα για το απολυτο εννοειται.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.

Γενικά διαβάζω ότι το main story είναι 15-20 ώρες, ενώ και για τα side παίρνει περίπου 25-30. Δεν έχω παράπονο από την διάρκεια. Έτσι κι αλλιώς τα ubisoft παιχνίδια τείνουν να γίνονται επαναλαμβανόμενα αρκετά γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...