Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινεται με κάποιο αντάπτορα να συνδέσω 3 οθόνες στο παρακάτω mac book pro?

και τι αντάπτορες θα χρειαστώ;

ευχαριστώ

https://support.apple.com/kb/SP755?locale=en_US

official αναφέρει μέχρι 2 οθονες..

Αναφορά σε κείμενο

Video Support

Simultaneously supports full native resolution on the built-in display at millions of colors and:

• One display with 5120-by-2880 resolution at 60Hz at over a billion colors
  • Up to two displays with 4096-by-2304 resolution at 60Hz at millions of colors
  • Up to two displays with 3840-by-2160 resolution at 60Hz at over a billion colors

Thunderbolt 3 digital video output

• Native DisplayPort output over USB‑C
  • VGA, HDMI, and Thunderbolt 2 output supported using adapters (sold separately)

Επεξ/σία από prefuse
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλιότερο θέμα αλλά ας ξεκαθαρίσω κάτι: M1 Macs δουλεύουν μόνο με δύο outputs εικόνας. Αυτό είναι limitation του builtin GPU στον M1 και δε θα σε βοηθήσουν οι adapters.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sugoruyo είπε

Παλιότερο θέμα αλλά ας ξεκαθαρίσω κάτι: M1 Macs δουλεύουν μόνο με δύο outputs εικόνας. Αυτό είναι limitation του builtin GPU στον M1 και δε θα σε βοηθήσουν οι adapters.

Ευχαριστώ, δεν είναι m1 αλλά μοντέλο του 2017 με Intel.

Στον m1 θα γινόταν με eGpu αλλά νομίζω ότι ούτε αυτό υποστηρίζετε από τον m1. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ευχαριστώ, δεν είναι m1 αλλά μοντέλο του 2017 με Intel.

Στον m1 θα γινόταν με eGpu αλλά νομίζω ότι ούτε αυτό υποστηρίζετε από τον m1. 

Indeed, νομίζω ότι επειδή μιλάμε για φορητό, γενικά είναι limited τα outputs. Ήδη έχει μόνιμα συνδεδεμένη μια οθόνη πάνω του. Δεν ξέρω αν με daisy chaining μέσω Thunderbolt/USB-C θα είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sugoruyo είπε

Indeed, νομίζω ότι επειδή μιλάμε για φορητό, γενικά είναι limited τα outputs. Ήδη έχει μόνιμα συνδεδεμένη μια οθόνη πάνω του. Δεν ξέρω αν με daisy chaining μέσω Thunderbolt/USB-C θα είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Για φίλο είναι και του πρότεινα αντί για 3 οθόνες να πάρει μια ή δύο μεγάλες. Μια 38" ή 49" ultrawide νομίζω θα τον καλύψει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, prefuse είπε

Για φίλο είναι και του πρότεινα αντί για 3 οθόνες να πάρει μια ή δύο μεγάλες. Μια 38" ή 49" ultrawide νομίζω θα τον καλύψει

👍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...