randomiss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω μια οθόνη την οποία θα συνδέω για την ώρα σε laptop, με σκοπό αργότερα να προστεθεί σε σταθερό υπολογιστή. Χρήση πάνω σε σχεδιαστικά προγράμματα, να κουράζει όσο λιγότερο τα μάτια... Επίσης καλή για προβολή ταινιών. Συγκεκριμένο budget δεν υπάρχει, θέλω κάτι πολύ καλό να μου κρατήσει. Help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamos17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/16298419/AOC-AG322QC4-Curved-Monitor-31-5-QHD-144Hz.html?from=account_favorites Την έχω και σκέφτομαι μήπως την πάρω και δεύτερη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Curved monitor για σχεδιαστικά προγράμματα; Θα πρότεινα καλύτερα όχι εκτός αν το έχει δουλέψει ο ts και είναι σίγουρος ότι του κάνει. Πρόταση συγκεκριμένη δεν έχω, ελπίζω θα δώσει κάποιος συμφορουμίτης, λογικά πάμε για ips, minimum 2k ανάλυση και minimum 27" ωστόσο περιμένετε κι άλλες προτάσεις. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα