Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Θέλω να αγοράσω έναν καλό και οικονομικό συναγερμό για το αυτοκίνητο μου. Θέλω να έχει οπωσδήποτε ειδοποίηση στο κινητό σε περίπτωση που πάει κάποιος να το παραβιάσει. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Είδα και εγώ της Pandora και συγκεκριμένα το mini V3. Είδα όμως ότι οι ειδοποιήσεις στο κινητό δεν έρχονται ,μόνο άμα είσαι σε κοντινή απόσταση ισχύει αυτό μάγκες ;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gba είπε

Είδα και εγώ της Pandora και συγκεκριμένα το mini V3. Είδα όμως ότι οι ειδοποιήσεις στο κινητό δεν έρχονται ,μόνο άμα είσαι σε κοντινή απόσταση ισχύει αυτό μάγκες ;

Για να εχεις ειδοποιήσεις πρέπει να έχεις κάρτα κινητής και να είσαι γραμμένος στο σερβερ της Pandora μέσω του αππ.

Αλλιώς οτι εμβέλεια έχει ο ίδιος ο συναγερμός, δηλαδη κάποια μέτρα όπως όλοι, και το οποίο βέβαια ειναι άχρηστο γιατι απλα μπλοκάρετε απο τους κλέφτες

Δημοσ.
Στις 12/6/2021 στις 10:33 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Pandora κορυφαίοι

Τους κοιταγα και εγω για τη μηχανη.Οντως λενε οτι ειναι κορυφαιοι αλλα η τακτικη χρεωση για την ειδοποιηση αλλα και οτι μαλλον ειναι κλειδαμπαρωμενοι και αν θες να παραμετροποιησεις κατι θελει να το κανουν αυτοι (και μαλλον και με την αναλογη χρεωση),με απετρεψε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλός και οικονομικός δεν υπάρχει! Εξαρτάται και ποσά είσαι διατεθημένος να δώσεις! Έψαχνα και εγώ και έβλεπα κάτι 500αρια για έναν καλό συναγερμό! Κατέληξα πως αν στο βάλουν στο μάτι ότι και να βάλεις,άμα θέλουν το παίρνουν και δεν παίρνεις χαμπάρι! Αν εσυ νιώθεις πιο άνετος με έναν ακριβό συναγερμό ναι καλά θα κανεις και θα βάλεις ΑΛΛΑ ποτέ μην αμελήσεις την ασφάλεια κλοπής! Να σκας λεφτά σε συναγερμούς με συνδρομές και τέτοια και να τσιγγουνευεσαι τα 30-40 ευρώ παραπάνω στην ασφάλεια για την κλοπή είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που μπορεί να κανει κάποιος! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/6/2021 στις 11:41 ΜΜ, gba είπε

Έχω την αίσθηση οτι πρέπει να πας στον Smart αν θες live ενημέρωση στο κινητό.

O Mini πρέπει να έχει μικρή εμβέλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...