ata1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Παιδιά έχω ένα Smart Office keyboard της Netropa αν θυμάμαι καλά το οποίο είναι απομίμηση κάποιων office keyboard της microsoft στα οποία στα F πλήκτρα δίνεται διπλή λειτουργία. Έλα που το δικό μου μαιμουδάκι όμως δεν έχει F-Lock πλήκτρο με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα F πλήκτρα καθόλου!!! Έχετε καμια ιδέα που δεν έχω σκεφτεί για το τι μπορεί να συμβαίνει? Το πιο σπαστικό είναι ότι στην εγκατάσταση xp για να πατήσω F8 να κάνω accept το agreement πρέπει να αλλάζω πληκτρολόγιο
madsc Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Κουλό μου φαίνεται να υπάρχει πληκτρολόγιο που να μην μπορούν να παίξουν τα F keys. Τέσπα, αυτό που ψάχνεις είναι εδώ. Μια μικρή *.reg επέμβαση κ ο ασθενής έζησε. sc
ata1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Σωστό αυτό που λες διορθώνει κατά το ήμισυ το πρόβλημα αλλα εδώ μιλάμε δεν μπορώ να κάνω xp setup με αυτό το πλητρολόγιο γιατί δεν με αφήνει να πατήσω F8 να κάνω accept agreement. Τα original microsoft που το έχουνε το F lock? Anyway ευχαριστώ τουλάχιστον η μαιμουδίτσα θα συμπεριφέρεται σωστά μέσα στα windows
Κomos Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 nomizw poianei kai an patiseis ctrl+alt +Fkey pianei sto laptop mou toulaxistwn
BossDoc Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 loipon kai ego exo smart office keyboard ths netropa kai eixa to idio problhma Kato kato exei 4 fotakia tria prasina kai ena portokali(to aristero) an einai anameno to portokali den doylevoyn ta Fkoympia prepei na pathseis to pano pano aristera koympi poy miazei me puzzleh eikona put exei pano.tha sbhsei to fotaki kai tha doylevoyn kanonika ta F An exeis anameno to portokali doyleyoyn alios ta koympia sto office(ta eikonidia poy exoyn pano) 8)
ata1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Φίλε μου είσαι κορυφή!!!!! Thank youuuuuuuuuuuuuuu
BossDoc Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Φίλε μου είσαι κορυφή!!!!!Thank youuuuuuuuuuuuuuu :oops: thanx alla apla exo to idio plhktrologio eytyxos gia sena(poy elyses to problhma) Eytyxos gia mena (poy eisepraksa eyxaristies) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.