Προς το περιεχόμενο

Κουφό πρόβλημα με πληκτρολόγιο!

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα Smart Office keyboard της Netropa αν θυμάμαι καλά το οποίο είναι απομίμηση κάποιων office keyboard της microsoft στα οποία στα F πλήκτρα δίνεται διπλή λειτουργία. Έλα που το δικό μου μαιμουδάκι όμως δεν έχει F-Lock πλήκτρο με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα F πλήκτρα καθόλου!!!

Έχετε καμια ιδέα που δεν έχω σκεφτεί για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Το πιο σπαστικό είναι ότι στην εγκατάσταση xp για να πατήσω F8 να κάνω accept το agreement πρέπει να αλλάζω πληκτρολόγιο

Δημοσ.

Κουλό μου φαίνεται να υπάρχει πληκτρολόγιο που να μην μπορούν να παίξουν τα F keys.

Τέσπα, αυτό που ψάχνεις είναι εδώ. Μια μικρή *.reg επέμβαση κ ο ασθενής έζησε.

sc

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες διορθώνει κατά το ήμισυ το πρόβλημα αλλα εδώ μιλάμε δεν μπορώ να κάνω xp setup με αυτό το πλητρολόγιο γιατί δεν με αφήνει να πατήσω F8 να κάνω accept agreement.

Τα original microsoft που το έχουνε το F lock?

Anyway ευχαριστώ τουλάχιστον η μαιμουδίτσα θα συμπεριφέρεται σωστά μέσα στα windows :)

Δημοσ.

loipon kai ego exo smart office keyboard ths netropa kai eixa to idio problhma

Kato kato exei 4 fotakia tria prasina kai ena portokali(to aristero)

an einai anameno to portokali den doylevoyn ta Fkoympia

prepei na pathseis to pano pano aristera koympi poy miazei me puzzleh eikona put exei pano.tha sbhsei to fotaki kai tha doylevoyn kanonika ta F

An exeis anameno to portokali doyleyoyn alios ta koympia sto office(ta eikonidia poy exoyn pano)

8)

Δημοσ.
Φίλε μου είσαι κορυφή!!!!!

Thank youuuuuuuuuuuuuuu

:oops: thanx alla apla exo to idio plhktrologio eytyxos gia sena(poy elyses to problhma) Eytyxos gia mena (poy eisepraksa eyxaristies)

8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...