Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω αυτό το λάστιχο που έχει το αυτοκίνητό μου (opel agila model Β ) κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Κάπου το έσκισα πέρσι-πρόπερσι και τώρα χάλασε τελείως και κυλιέται. Είναι εγκατεστημένο με βίδες, με βίδες θέλω να ξαναπάρω, γιατί αυτά που βλέπω με την... κόλλα δε με πείθουν καθόλου ότι δε θα ξεκολλήσουν ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ψάχνω να βρω αυτό το λάστιχο που έχει το αυτοκίνητό μου (opel agila model Β ) κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Κάπου το έσκισα πέρσι-πρόπερσι και τώρα χάλασε τελείως και κυλιέται. Είναι εγκατεστημένο με βίδες, με βίδες θέλω να ξαναπάρω, γιατί αυτά που βλέπω με την... κόλλα δε με πείθουν καθόλου ότι δε θα ξεκολλήσουν ανά πάσα στιγμή.

Μάλλον πλαστικό προφυλακτήρα opel θα ψάξεις.

https://www.google.com/search?rlz=1C1FKPE_elGR937GR937&sxsrf=ALeKk03xP9zv2RjH7F7WIicigjCBAb0cNg:1623511884804&source=univ&tbm=isch&q=πλαστικο+προφυλακτηρα+οπελ&sa=X&ved=2ahUKEwiOibqJtZLxAhWLtYsKHc7QDfgQjJkEegQIDBAC&biw=1920&bih=969

Μαχαίρι βλέπω το γράφουν στις πιο πολλές εικόνες.😉

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Όπως έγραψα, δεν είναι το μαχαίρι, το οποίο είναι πλαστικό, αλλά είναι λαστιχένιο και δεν είναι ορατό εξωτερικά. Είναι κάτω από τον προφυλακτήρα, όχι πολύ. Αρκετά ώστε να μη φαίνεται με γυμνό μάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Πήγαινε σε καμία ανακύκλωση . Εγω έτσι βρήκα για το Corsa C που πήρα μεταχειρισμένο .

Μπές στο Opelexpert και βρές το κωδικό του 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Πήγαινε σε καμία ανακύκλωση . Εγω έτσι βρήκα για το Corsa C που πήρα μεταχειρισμένο .

Μπές στο Opelexpert και βρές το κωδικό του 

Ωπ! Το βρήκα τελικά, είναι αυτό. Υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου φθηνότερα; Στο σκρουτζ δε βγάζει κάτι.

image.png

ji.png

Επεξ/σία από qwertyuiop2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...