Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!Ενδιαφερομαι για αγορά Renault Clio 2016 diesel  1.400 κυβικά 90 ίππους. Το αμάξι το έχω δει από κοντά και θα το αγοράσω από επαρχία. Γενικά τι παίζει για αυτό το μοντέλο ;Είναι αξιόπιστο;Βγάζει βλάβες και αν ναι ποιες;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!Ενδιαφερομαι για αγορά Renault Clio 2016 diesel  1.400 κυβικά 90 ίππους. Το αμάξι το έχω δει από κοντά και θα το αγοράσω από επαρχία. Γενικά τι παίζει για αυτό το μοντέλο ;Είναι αξιόπιστο;Βγάζει βλάβες και αν ναι ποιες;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μάθε εάν μπορείς με γνήσιο διαγνωστικό να μάθεις λεπτομερείς για το φίλτρο μικροσωματιδιων dpf. Επίσης δες εάν είναι εισαγωγής .

Κατά τα άλλα να γίνει ένας έλεγχος σε ράμπα συνεργείου.

Εάν είναι καθαρό , εννοείται ένα γενικό service δηλαδή. λάδια , φίλτρα , αντιψυκτικό , υγρά φρένων υδραυλικού και εάν έχει ιμάντες αλλαγή .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Μάθε εάν μπορείς με γνήσιο διαγνωστικό να μάθεις λεπτομερείς για το φίλτρο μικροσωματιδιων dpf. Επίσης δες εάν είναι εισαγωγής .

Κατά τα άλλα να γίνει ένας έλεγχος σε ράμπα συνεργείου.

Εάν είναι καθαρό , εννοείται ένα γενικό service δηλαδή. λάδια , φίλτρα , αντιψυκτικό , υγρά φρένων υδραυλικού και εάν έχει ιμάντες αλλαγή .

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα τα λάβω υπόψιν!

Δημοσ.
Στις 12/6/2021 στις 3:01 ΜΜ, gba είπε

Μάλλον 1500cc εννοείς.

Δημοσ.

Να προσεξεις να μην ειναι εισαγωγης γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα εχει τα χιλιομετρα χ3

Σαν μοτερ και περιφερειακα ειναι αρκετα αξιοπιστα , το προβλημα με τα diesel ειναι το dpf. Πρεπει να ξερεις τι χρηση εχει γινει η να εισαι προετοιμασμενος για σημαντικο κοστος για αλλαγη.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου που το έχει 5 χρόνια στην 4ετια κατέβασε μηχανή γιατί έχανε από κάπου λάδι ( δεν θυμάμαι αν ήταν φλάντζα) και του είχαν πει ότι είναι γνωστό θέμα για το μοντέλο

Κατά τα άλλα δεν του έχει βγάλει κάτι άλλο

Δημοσ.

2 φορες που το πηρα νοικιασμενο για ταξιδακια θυμαμαι οτι πατουσε ευχαριστα στο δρομο αλλα ηταν αρκετα πτωμα για ντηζελακι.

Κατα τα αλλα δεν ξερω τι βγαζει κι αν βγαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...