Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου και προσπαθω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο το link για το gov.gr που δινει η πλατφορμα των ραντεβου, αλλα βγαζει συνεχεια το μηνυμα «covid.vaccine.info.not.found». Ειναι νωρις ακομα (γιατι ουτε ενα pc δεν ειδα να καταγραφονται οι εμβολιασμενοι, μονο το κλασικο τεφτερι) η εχει γινει καποιο λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, musan είπε

Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου και προσπαθω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο το link για το gov.gr που δινει η πλατφορμα των ραντεβου, αλλα βγαζει συνεχεια το μηνυμα «covid.vaccine.info.not.found». Ειναι νωρις ακομα (γιατι ουτε ενα pc δεν ειδα να καταγραφονται οι εμβολιασμενοι, μονο το κλασικο τεφτερι) η εχει γινει καποιο λαθος;

Κάτι παίζει με το σύστημα

Η μάνα μου το έκανε στις 09.06 ( δεύτερη δόση) και μέχρι και σήμερα εμφανίζει μήνυμα δεν επιβεβαιώνεται ο Αμκα

Ο πατέρας μου το έκανε 10.06 και του έβγαλα το πιστοποιητικό εχθές

Πήγαν στο κέντρο εμβολιασμού και τους είπαν δεν ξέρουμε το φταίει και εχθές έκανα ερώτημα μέσα από το gov.gr

Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, musan είπε

Έχουν πει για 24 ώρες μετά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Κάτι παίζει με το σύστημα

Η μάνα μου το έκανε στις 09.06 ( δεύτερη δόση) και μέχρι και σήμερα εμφανίζει μήνυμα δεν επιβεβαιώνεται ο Αμκα

Ο πατέρας μου το έκανε 10.06 και του έβγαλα το πιστοποιητικό εχθές

Πήγαν στο κέντρο εμβολιασμού και τους είπαν δεν ξέρουμε το φταίει και εχθές έκανα ερώτημα μέσα από το gov.gr

Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω

Με το ίδιο πρόβλημα (δεν επιβεβαιωνεται ο ΑΜΚΑ) και αφού πέρασαν 2-3 βδομάδες χωρίς να καταλάβω τι φταίει, πας ΚΕΠ και στο βγάζουν. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τελικα τηλεφωνο στο εμβολιαστικο κεντρο και μου ειπαν να δοκιμασω την επομενη μερα.

Δεν το ειχα ακουσει καν αυτο, ειχα την εντυπωση οτι το 'βγαζες απευθειας με την ολοκληρωση του εμβολιασμου.  

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, musan είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τελικα τηλεφωνο στο εμβολιαστικο κεντρο και μου ειπαν να δοκιμασω την επομενη μερα.

Δεν το ειχα ακουσει καν αυτο, ειχα την εντυπωση οτι το 'βγαζες απευθειας με την ολοκληρωση του εμβολιασμου.  

Κι εγω ετσι νομιζα αλλα δεν 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κι εγω ετσι νομιζα αλλα δεν 

Η μανα μου και ο πατερας μου μου ειπαν οτι τους το ανεφεραν και στο εμβολιαστικο κεντρο. Τωρα εμενα μου το ειπαν και δεν εδωσα σημασια; Δεν μου το ειπαν καν; Ουτε που θυμαμαι. Βασικα, με ειχε πιασει τετοια πεινα εκεινη την στιγμη που δεν εβλεπα μπροστα μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, GREGORYMO said:

Από ΠΟΥ το τυπώνουμε ?

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/pistopoietiko-emboliasmou

και εδώ το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/greencertificate

• Like 2
Δημοσ.

24 ωρες μετα ειναι διαθεσιμη η βεβαιωση. Αν δεν ειναι, τοτε κατι γινεται με την πλατφορμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...