musan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου και προσπαθω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο το link για το gov.gr που δινει η πλατφορμα των ραντεβου, αλλα βγαζει συνεχεια το μηνυμα «covid.vaccine.info.not.found». Ειναι νωρις ακομα (γιατι ουτε ενα pc δεν ειδα να καταγραφονται οι εμβολιασμενοι, μονο το κλασικο τεφτερι) η εχει γινει καποιο λαθος;
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Ξαναδές το σε λίγες μέρες για να έχει προλάβει να περαστεί στο σύστημα 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, musan είπε Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου και προσπαθω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο το link για το gov.gr που δινει η πλατφορμα των ραντεβου, αλλα βγαζει συνεχεια το μηνυμα «covid.vaccine.info.not.found». Ειναι νωρις ακομα (γιατι ουτε ενα pc δεν ειδα να καταγραφονται οι εμβολιασμενοι, μονο το κλασικο τεφτερι) η εχει γινει καποιο λαθος; Κάτι παίζει με το σύστημα Η μάνα μου το έκανε στις 09.06 ( δεύτερη δόση) και μέχρι και σήμερα εμφανίζει μήνυμα δεν επιβεβαιώνεται ο Αμκα Ο πατέρας μου το έκανε 10.06 και του έβγαλα το πιστοποιητικό εχθές Πήγαν στο κέντρο εμβολιασμού και τους είπαν δεν ξέρουμε το φταίει και εχθές έκανα ερώτημα μέσα από το gov.gr Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από tsofras 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, musan είπε Εκανα την δευτερη δοση του εμβολιου και προσπαθω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο το link για το gov.gr που δινει η πλατφορμα των ραντεβου, αλλα βγαζει συνεχεια το μηνυμα «covid.vaccine.info.not.found». Ειναι νωρις ακομα (γιατι ουτε ενα pc δεν ειδα να καταγραφονται οι εμβολιασμενοι, μονο το κλασικο τεφτερι) η εχει γινει καποιο λαθος; Έχουν πει για 24 ώρες μετά. 1
Weiss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Κάτι παίζει με το σύστημα Η μάνα μου το έκανε στις 09.06 ( δεύτερη δόση) και μέχρι και σήμερα εμφανίζει μήνυμα δεν επιβεβαιώνεται ο Αμκα Ο πατέρας μου το έκανε 10.06 και του έβγαλα το πιστοποιητικό εχθές Πήγαν στο κέντρο εμβολιασμού και τους είπαν δεν ξέρουμε το φταίει και εχθές έκανα ερώτημα μέσα από το gov.gr Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω Με το ίδιο πρόβλημα (δεν επιβεβαιωνεται ο ΑΜΚΑ) και αφού πέρασαν 2-3 βδομάδες χωρίς να καταλάβω τι φταίει, πας ΚΕΠ και στο βγάζουν. 1 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Την επομενη μερα το εβγαλα κι εγω και η γυναικα μου . 1 1
musan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τελικα τηλεφωνο στο εμβολιαστικο κεντρο και μου ειπαν να δοκιμασω την επομενη μερα. Δεν το ειχα ακουσει καν αυτο, ειχα την εντυπωση οτι το 'βγαζες απευθειας με την ολοκληρωση του εμβολιασμου. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την επομενη μερα το εβγαλα κι εγω και η γυναικα μου . Το ίδιο και εμείς. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, musan είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τελικα τηλεφωνο στο εμβολιαστικο κεντρο και μου ειπαν να δοκιμασω την επομενη μερα. Δεν το ειχα ακουσει καν αυτο, ειχα την εντυπωση οτι το 'βγαζες απευθειας με την ολοκληρωση του εμβολιασμου. Κι εγω ετσι νομιζα αλλα δεν 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Eπόμενη μέρα, έχω ακούσει και για 2 σε περιπτώσεις εμβολιασμού με johnson σε νησιά. 1
musan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κι εγω ετσι νομιζα αλλα δεν Η μανα μου και ο πατερας μου μου ειπαν οτι τους το ανεφεραν και στο εμβολιαστικο κεντρο. Τωρα εμενα μου το ειπαν και δεν εδωσα σημασια; Δεν μου το ειπαν καν; Ουτε που θυμαμαι. Βασικα, με ειχε πιασει τετοια πεινα εκεινη την στιγμη που δεν εβλεπα μπροστα μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 20 minutes ago, GREGORYMO said: Από ΠΟΥ το τυπώνουμε ? https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/pistopoietiko-emboliasmou και εδώ το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/greencertificate 2
ardi21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 24 ωρες μετα ειναι διαθεσιμη η βεβαιωση. Αν δεν ειναι, τοτε κατι γινεται με την πλατφορμα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις