Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας !
Είχα πριν λίγες ήμερες μια συζήτηση και μου ανέφεραν ότι πλέον η παρακάτω εταιρίες είναι στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων (Olympia)(Κοτσοβολος,MediaMarkt,Public,Plaisio,Germanos,Ote) ισχύει κάτι τέτοιο;
Σε περίπτωση που ισχύει δεν δημιουργεί το δεδομένο Καρτέλ;;

Δεν περιμένω επιστημονικές αλυσίδες απλά εάν κάποιος γνωρίζει να δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν ισχύει

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Καλημέρα σας !
Είχα πριν λίγες ήμερες μια συζήτηση και μου ανέφεραν ότι πλέον η παρακάτω εταιρίες είναι στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων (Κοτσοβολος,MediaMarkt,Public,Plaisio,Germanos,Ote) ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν περιμένω επιστημονικές αλυσίδες απλά εάν κάποιος γνωρίζει να δώσει κάποιες πληροφορίες για το αν ισχύει

Σε ΠΟΙΟΝ όμιλο, σου είπαν η είναι μυστικό ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Καλημέρα σας !
Είχα πριν λίγες ήμερες μια συζήτηση και μου ανέφεραν ότι πλέον η παρακάτω εταιρίες είναι στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων (Κοτσοβολος,MediaMarkt,Public,Plaisio,Germanos,Ote) ισχύει κάτι τέτοιο;

Όχι δεν ισχύει.

Ακόμα και να ίσχυε:

- αυτο που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι το "καρτέλ"

- υπάρχει αρκετός ακόμα ανταγωνισμός στις επίερους αγορές αυτών των εταιρειών για να γίνουν "καρτέλ"

Δημοσ.

Είναι εισηγμένες στο χρηματιτήριο , και πάγια τακτική κάποιων funds να αγοράζουν λίγο από όλα, όπως και οι ανταλλαγές μετοχών , οι συγχωνεύσεις και πολλά ακόμα. Μόνο αν είσαι χρηματιστής ή ακαδημαικός στην οικονομία έχει ενδιαφέρον για διερεύνηση, και φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον του εκάστοτε φορολογικού μηχανισμού κάθε χώρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον όμιλο Olympia που είναι του Γερμανού, ανήκουν Public και MediaMarkt. Είχα διαβάσει και ότι ψάχτηκε για το Πλαίσιο. 

Στο αρχικό ερώτημα τώρα, όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι καρτέλ.

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Καλημέρα σας !

Τόσο δύσκολο να δεις αν είναι στον ίδιο όμιλο όλες αυτές;

google it!!!!

Γερμανός και Οτε ανηκουν στην Deutsche Telekom 

O Κωτσοβολος στην Dixons ,το Πλαισιο μονο του,το public στον Όμιλο Εταιρειών Π. Γερμανού 

https://el.wikipedia.org/wiki/Καρτέλ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σε ΠΟΙΟΝ όμιλο, σου είπαν η είναι μυστικό ?

Ανανέωσα το θεμα

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τόσο δύσκολο να δεις αν είναι στον ίδιο όμιλο όλες αυτές;

google it!!!!

Γερμανός και Οτε ανηκουν στην Deutsche Telekom 

O Κωτσοβολος στην Dixons ,το Πλαισιο μονο του,το public στον Όμιλο Εταιρειών Π. Γερμανού 

https://el.wikipedia.org/wiki/Καρτέλ

Μερικές πληροφορίες δεν έχουν ανανεωθεί το 51% του πλαίσιο computers πουλήθηκε σε κάποιον όμιλο αλλά όσο και να τσεκαρα στο google απάντηση δεν πήρα.

Την περιέργειά μου θέλω να καλύψω δεν είναι ότι αν δεν μάθω δεν θα συνεχίσω την ζωή μου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Ανανέωσα το θεμα

Μερικές πληροφορίες δεν έχουν ανανεωθεί το 51% του πλαίσιο computers πουλήθηκε σε κάποιον όμιλο αλλά όσο και να τσεκαρα στο google απάντηση δεν πήρα.

Την περιέργειά μου θέλω να καλύψω δεν είναι ότι αν δεν μάθω δεν θα συνεχίσω την ζωή μου. 

https://www.plaisio.gr/IR/Home?show=Board_of_Directors μπορεί να γραφει κάτι εκεί.

Δεν το έψαξα παραπάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν είναι καρτελ και δε μας επηρεάζει τι κάνουν γιατί πολύ απλά υπάρχουν τόσα καταστήματα να ψωνίσεις.

Στην κινητή όμως έχουμε μόνο 3 και όπως θα έχεις παρατηρήσει μόλις η μια εταιρία βγάζει ανακοίνωση για αυξήσεις μετά ακολουθούν και οι άλλες. 

πχ

• δες τι κάνανε με τη λήξη του υπολοίπου σε 2 ή 3 μήνες.
  • Την ελάχιστη ανανέωση στα 10€
  • Το ελάχιστο κόστος του πακέτου στην καρτοκινητή στα 10€
  • και φυσικά άλλα τόσα παραδείγματα όπου η μια έβγαζε ανακοίνωση λίγες μέρες μετά την άλλη λέγοντας ακριβώς τα ίδια

Αυτά δε μπορεις να τα αποφύγεις. Αυτό είναι καρτελ

• Like 6
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δεν είναι καρτελ και δε μας επηρεάζει τι κάνουν γιατί πολύ απλά υπάρχουν τόσα καταστήματα να ψωνίσεις.

Στην κινητή όμως έχουμε μόνο 3 και όπως θα έχεις παρατηρήσει μόλις η μια εταιρία βγάζει ανακοίνωση για αυξήσεις μετά ακολουθούν και οι άλλες. 

πχ

• δες τι κάνανε με τη λήξη του υπολοίπου σε 2 ή 3 μήνες.
  • Την ελάχιστη ανανέωση στα 10€
  • Το ελάχιστο κόστος του πακέτου στην καρτοκινητή στα 10€
  • και φυσικά άλλα τόσα παραδείγματα όπου η μια έβγαζε ανακοίνωση λίγες μέρες μετά την άλλη λέγοντας ακριβώς τα ίδια

Αυτά δε μπορεις να τα αποφύγεις. Αυτό είναι καρτελ

Υπάρχει και η Q.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει και η Q.

1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Η οποία ανήκει στη Wind

και η οποία πόσο απέχει από τις άλλες;

οκ δεν έχει ελάχιστο πακέτο στα 10€ έχει στα 6,9€

Τα χρήματα σου πότε λήγουν σε αυτή; Κρατάνε 12 μήνες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

και η οποία πόσο απέχει από τις άλλες;

οκ δεν έχει ελάχιστο πακέτο στα 10€ έχει στα 6,9€

Τα χρήματα σου πότε λήγουν σε αυτή; Κρατάνε 12 μήνες;

Έχει μια ΔΙΑΦΟΡΑ 30% και αν ψάξεις λίγο τα 6.9€ μπορούν να γίνουν και 3€.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Έχει μια ΔΙΑΦΟΡΑ 30% και αν ψάξεις λίγο τα 6.9€ μπορούν να γίνουν και 3€.

πιθανόν, πάντα ήταν φθηνότερη η Q.

Ελπίζω να μην υπονοείς όμως ότι λόγω της Q δεν υπάρχει καρτελ. Διότι αυτό που συμβαίνει στην κινητή είναι ο ορισμός του καρτέλ. Όπως είχε γίνει θέμα πριν 10 χρόνια με το γάλα. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bitbit είπε

πιθανόν, πάντα ήταν φθηνότερη η Q.

Ελπίζω να μην υπονοείς όμως ότι λόγω της Q δεν υπάρχει καρτελ. Διότι αυτό που συμβαίνει στην κινητή είναι ο ορισμός του καρτέλ. Όπως είχε γίνει θέμα πριν 10 χρόνια με το γάλα. 

Καρτέλ υπάρχει.

Υπάρχει όμως και λύση, είτε αυτή λέγεται Q είτε frog.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...