thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Καλημερα σας παιδια σημερα επελεξα ενα φακελο καταλαθος οπου τον διαγραψα αμεσος αμεσος ομως πατησα την ακυρωση αλλα ορισμενα αρχεια φαινεται να διαγραφτηκαν εντελως. ΥΠΑΡΧΕΙ τροπος επαναφορας τους ;
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 57 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα σας παιδια σημερα επελεξα ενα φακελο καταλαθος οπου τον διαγραψα αμεσος αμεσος ομως πατησα την ακυρωση αλλα ορισμενα αρχεια φαινεται να διαγραφτηκαν εντελως. ΥΠΑΡΧΕΙ τροπος επαναφορας τους ; Δοκιμασε recuva 1
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν εχει πάει τίποτα στον bin? Καλημερα φιλε μου οχι δυστοιχως. 59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασε recuva Εχει αποτελεσμα ; Το απλο ή το Pro με 20 ευρω ;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, thelos257 είπε Καλημερα φιλε μου οχι δυστοιχως. recuva οπως είπε ο φιλος απο πάνω.
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, thelos257 είπε Εχει αποτελεσμα ; Το απλο ή το Pro με 20 ευρω ; Μοναδικη φορα που χρειαστηκα τετοιο προγραμμα, ειχε αποτελεσμα. Δεν θυμαμαι αν ειχα χρησιμοποιησει την απλη, ή αν μου το εφερε ο θειος τοτε. (πιθανων το 2ο, αλλα μυαλα τοτε 😛 )
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Και εμένα μου είχε σώσει 9 στις 10 τσόντες αλλα δυστυχως κατι ψιλα αρχεια ειχαν επαναγραφει απο πανω
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μοναδικη φορα που χρειαστηκα τετοιο προγραμμα, ειχε αποτελεσμα. Δεν θυμαμαι αν ειχα χρησιμοποιησει την απλη, ή αν μου το εφερε ο θειος τοτε. (πιθανων το 2ο, αλλα μυαλα τοτε 😛 ) Μαλιστα το δοκιμασα ομως δεν ειχε πολυ επιτυχεια κατα 99% των αρχειων ανακτησηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα