The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 σωστά, ούτε εγώ το πιστεύω ότι αποκλείστηκαν χαχα. για μένα έπαιζαν τραγικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια για το ταλέντο που είχαν. Ποδόσφαιρο προοδευτικης με ρόστερ Μπαρτσελόνα 😛
KaRouLi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Τα ακούω αυτά που λέτε, αλλά για κάποιον λόγο τους συμπαθώ. Ιδανικά θα ήθελα Δανία / Αγγλία να το σηκώσει (μία από τις 2, καθώς είναι στο ίδιο bracket). Μετά δε ξέρω, Ιταλία μάλλον.
idefixius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Oι Άγγλοι όταν παίζουν στο νησί τους παραδοσιακά πάνε καλά. Όταν το αφήνουν είναι σαν να πνίγονται στο στενό της Μάγχης. To τουρνουά αυτό είναι έτσι δομημένο που θα αφήσουν το νησί τους μόνο μία φορά, στον επερχόμενο προημιτελικό που θα παίξουν στη Ρώμη. Το καλό για αυτούς είναι ότι θα αντιμετωπίσουν την κατά τεκμήριο πιο αδύναμη ομάδα των 8, αυτή που θα προκύψει από το ζευγάρι Σουηδίας - Ουκρανίας (1:1 μέχρι στιγμής). Αν τα καταφέρουν επιστρέφουν στο Λονδίνο για ημιτελικό ---> τελικό. Και μπορεί να μην εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμή, παραμένουν πάντως η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ. 2
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Τώρα βλέπουμε το Λεβαδειακός Λαμία του Euro . 1
BlueBlade Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Πάει και η Σουηδία. Μόνο σε μένα φάνηκε το γκολ του Ουκρανού ακριβώς ίδιο με του Kane το απόγευμα; 1
KaRouLi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δε το περίμενα να περάσει η Ουκρανία, με βάση την εμφάνιση στον όμιλο της. Κρίμα για την Σουηδία, γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά λίγο η κούραση, λίγο η κόκκινη, έγινε η ζημιά. Λογικά η Αγγλία θα περάσει την Ουκρανία... 1
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Αυτό που κάθομαι να δω Euro και τους προπονητές τους έχω προλάβει παίχτες, είναι χειρότερο κι από τις άσπρες τρίχες 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Έλεος, ας βάλει κάποιος ένα γκολ μην υποστούμε και παράταση.
agrio.imeros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Έλεος, ας βάλει κάποιος ένα γκολ μην υποστούμε και παράταση. Στην παράταση σ΄αυτό το euro παίζουν πιο καλά. Άσε να δούμε 2-3 γκολ ακόμα... 1
Πανος999 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Πω πω αυτοι οι Ισπανοι δε βλέπονται φετος..Μπολικο ταλεντο αλλα...μονο ταλέντο!!
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελεος ρε τι πεναλτυ ειναι αυτα... Ελεος ρε βαργκας Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Anubis13
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 εγω δεν το ειδα ,συνδεθηκα τωρα για την ματσαρα Στηριζω Βέλγιο Spoiler Λόγω αντιπαλότητας με την Ιταλια.Ακομα θυμαμαι το χαμενο πεναλντι του Τρεζεγκε😬
billyg599 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Παιδιά που μπορούμε να το δούμε το παιχνίδι απο το ιντερνετ; Το σαιτ του αντενα τα επαιξε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μπράβο στους Ιταλούς Ποιοτικά ανώτεροι Οι Βέλγοι να πάνε για μπυρονια ,leffe😁 Οκ έβαλαν πέναλντι ,δεν μου λέει πολλά Για να δούμε τι μπορούν να κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα