SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, ribo7 είπε Για roaming η προσφορά λέει έχει 5.5GB όριο. Αν την ενεργοποιήσω τώρα που είμαι στο εξωτερικό και μέχρι να έρθω σε 5 μέρες Ελλάδα τα καταναλώσω, τις υπόλοιπες 25 Ελλάδα θα έχω απεριόριστα ή πάει "φαγώθηκε" το πακέτο? (Έστειλα και στο support της Cosmote, να δω τι θα μου πούνε) Θα εχεις κανονικα στην Ελλαδα 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 46 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πόσο σας χρεώνει τελική τιμή; 11€; 9.90
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 9.90 Εμένα σε συμβόλαιο μου χρεώνει 11 ευρώ…
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εμένα σε συμβόλαιο μου χρεώνει 11 ευρώ… Άμα η προσφορά σου εμφανίζεται με 9.90, βγάλε screenshot και στείλε τους ένα μήνυμα
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Άμα η προσφορά σου εμφανίζεται με 9.90, βγάλε screenshot και στείλε τους ένα μήνυμα Εσένα στην εφαρμογή του whats up, σου εμφανίζει τα παρακάτω; Γιατί υποψιάζομαι ότι έχουν διαφορετική χρέωση σε συμβόλαιο και κάρτα (με καλύτερη χρέωση στην κάρτα)
Doubt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2021 από Doubt
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εσένα στην εφαρμογή του whats up, σου εμφανίζει τα παρακάτω; Γιατί υποψιάζομαι ότι έχουν διαφορετική χρέωση σε συμβόλαιο και κάρτα (με καλύτερη χρέωση στην κάρτα) Μηπως η διαφορά ειναι το τελος συνδρομητών;
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως η διαφορά ειναι το τελος συνδρομητών; Προφανώς… γι αυτό ρωτώ αν η συγκεκριμένη χρέωση υπάρχει στα καρτο κινητά…
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Προφανώς… γι αυτό ρωτώ αν η συγκεκριμένη χρέωση υπάρχει στα καρτο κινητά… Ναι αυτή είναι η διαφορά. Στο φοιτητικό καρτοκινητο what's up δεν αναφέρει για τέλος συνδρομητών, σε αντίθεση με το συμβόλαιο για το καρτο Internet 1
d_gkal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Φανταστικά! 22/9 λήγει το ενεργοποιημένο, οπότε στις 20 βάζω νέο! 1
ababapanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 πιστευω αργα η γρηγορα θα την κανουν μόνιμη την προσφορα
oletiras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, ababapanos είπε πιστευω αργα η γρηγορα θα την κανουν μόνιμη την προσφορα Χλωμο. Αν και τα δικτυα δειξανε αντοχη με αυτη την προσφορα στα 10 ευρω, αμφιβαλλω για την μονιμοποιηση της. Πολλοι θεωρω θα κοψουνε τα 30αρια του VDSL για να κρατησουν συνδεση μονο μεσω κινητης με 10 ευρω. Η δημοφιλια του πακετου θα μπορουσε να γινει η ταφοπλακα του. Μακαρι τελος πάντων, για να κοψω και γω την σταθερη... αλλα...
xoldboyx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, oletiras είπε Χλωμο. Αν και τα δικτυα δειξανε αντοχη με αυτη την προσφορα στα 10 ευρω, αμφιβαλλω για την μονιμοποιηση της. Πολλοι θεωρω θα κοψουνε τα 30αρια του VDSL για να κρατησουν συνδεση μονο μεσω κινητης με 10 ευρω. Η δημοφιλια του πακετου θα μπορουσε να γινει η ταφοπλακα του. Μακαρι τελος πάντων, για να κοψω και γω την σταθερη... αλλα... Συμφωνω αλλά νομίζω ότι και πολύ άργησαν.Μακαρι βασικά... Το flexibility που δίνει αυτή η σύνδεση και οι ταχύτητες που μπορεί να πιάσει είναι μέρα με τη νύχτα με οτιδήποτε καλωδιακό (εκτός το gaming)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα