Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Μα φυσικά. Δεν έχεις κανέναν περιορισμό έως και 5 Extra Sims. Μπορείς να δίνεις με λίγα λόγια Internet στο σπίτι, στα κινητά της οικογένειάς αλλά ακόμα και στο γραφείο σου ή τέλος πάντων όπου αγαπάς. Αν οι έξτρα κάρτες είναι με διαφορετικά νούμερα η καθεμία, τότε είναι άλλη υπηρεσία και η κάθε κάρτα έχει τα δεδομένα της και χρεώνονται ανάλογα με τη σύμβαση. Δίδυμες κάρτες (ίδιο νούμερο) που να έχουν απεριόριστα δεδομένα ταυτόχρονα δεν υπάρχουν για ευνόητους λόγους.
ThanosR92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν οι έξτρα κάρτες είναι με διαφορετικά νούμερα η καθεμία, τότε είναι άλλη υπηρεσία και η κάθε κάρτα έχει τα δεδομένα της και χρεώνονται ανάλογα με τη σύμβαση. Δίδυμες κάρτες (ίδιο νούμερο) που να έχουν απεριόριστα δεδομένα ταυτόχρονα δεν υπάρχουν για ευνόητους λόγους. Οι Extra Sims έχουν διαφορετικό νούμερο που είναι μόνο για Data σε Router η σε αλλο κινητό. Η χρέωση είναι 3€. Το έχουμε πει παραπάνω. Το έχω εγώ εξάλλου το πακέτο όπως στο περιγράφω. Μπορείς να διαβάσεις τα ίδια με ότι σου λεω και στο κατάλληλο Forum δίπλα. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω το τι δύσκολο λεμε. Το πακέτο με τα Unlimited κοστίζει 64€ (Αν θες αφαιρείς τις εκπτώσεις) και 3€ η Extra Sim τον μήνα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από ThanosR92
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 64€ τον μήνα για κάτι που πουλιέται 10€??? Και με συμβόλαιο? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από pavlitakis
katsikoula Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, pavlitakis είπε Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 64€ τον μήνα για κάτι που πουλιέται 10€??? Και με συμβόλαιο? Νομίζω ότι θα ξεφύγουμε από το θέμα αλλά επειδή έχω αποφασίσει να κάνω το συμβόλαιο αυτό με 2 extra data SIMs για να έχω σταθερό 4G internet στα δύο σπίτια, πες μου σε παρακαλώ πολύ πώς μπορώ να έχω πραγματικά απεριόριστο internet μόνιμα (χωρίς να περιμένω για προσφορές) με 10 ευρώ το μήνα; Να το προλάβουμε πριν υπογράψω το συμβόλαιο. Κάτοχος φοιτητικού What's Up εδώ και μια 10ετία...
di maria kun Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Συγνώμη μια ερώτηση μέχρι πότε ισχύει? Πήρε παράταση?
aristidis540 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, di maria kun είπε Συγνώμη μια ερώτηση μέχρι πότε ισχύει? Πήρε παράταση? ενεργοποίηση μέχρι 20/9 γράφει στην εφαρμογή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katsikoula είπε Νομίζω ότι θα ξεφύγουμε από το θέμα αλλά επειδή έχω αποφασίσει να κάνω το συμβόλαιο αυτό με 2 extra data SIMs για να έχω σταθερό 4G internet στα δύο σπίτια, πες μου σε παρακαλώ πολύ πώς μπορώ να έχω πραγματικά απεριόριστο internet μόνιμα (χωρίς να περιμένω για προσφορές) με 10 ευρώ το μήνα; Να το προλάβουμε πριν υπογράψω το συμβόλαιο. Κάτοχος φοιτητικού What's Up εδώ και μια 10ετία... Μην βιαστείς να υπογράψεις συμβόλαιο, μέχρι να δοκιμάσεις αυτό που θα σου πω. Το συμβόλαιο εκεί είναι και θα είναι. Είναι πολύ μεγάλες οι καταναλώσεις? Έχεις σήμα από όλες τις εταιρείες εκεί που βρίσκονται τα σπίτια? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από pavlitakis
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, katsikoula είπε Νομίζω ότι θα ξεφύγουμε από το θέμα αλλά επειδή έχω αποφασίσει να κάνω το συμβόλαιο αυτό με 2 extra data SIMs για να έχω σταθερό 4G internet στα δύο σπίτια, πες μου σε παρακαλώ πολύ πώς μπορώ να έχω πραγματικά απεριόριστο internet μόνιμα (χωρίς να περιμένω για προσφορές) με 10 ευρώ το μήνα; Να το προλάβουμε πριν υπογράψω το συμβόλαιο. Κάτοχος φοιτητικού What's Up εδώ και μια 10ετία... Αν δίνουν 5 sim X 2€ όλες απεριόριστα και ταυτόχρονα όπως γράφτηκε, μπορείς να βγάλεις και κέρδος από πάνω. Τη μια την "αγοράζω" εγώ 15€ το μήνα αβλεπί.
Fotia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/9/2021 στις 10:32 ΜΜ, pavlitakis είπε Μέχρι στιγμής εδώ και 4 μήνες χρησιμοποιώ πακέτο κοσμοτε, που δίνει με 10€ απεριόριστα και χρόνο ομιλίας. Όχι το γνωστό, ένα κρυφό από τα πακιστανικά μαγαζιά. Αναγκάστηκα να καταφύγω σε αυτό γιατί στο χωριό μόνο η κοσμοτε πιάνει 4G. Οι άλλες 2 μόνο ομιλία σε 2G. Πως λεγεται η προσφορα αυτή και από ποιο κατάστημα την πήρες ? Για να την εμπορευονται μέσω Cosmote ,είναι νομιμη. Εκτός αν εννοεις πακιστανικο νουμερο ,με roaming μεσω Cosmote ..
katsikoula Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέχρι 2 extra data Sim μου είπαν τηλεφωνικά από τη Cosmote ότι δίνουν. Αλλού έχω διαβάσει ότι δίνουν μέχρι 5. Ίσως να σηκώνουν παζάρι...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Fotia είπε Πως λεγεται η προσφορα αυτή και από ποιο κατάστημα την πήρες ? Για να την εμπορευονται μέσω Cosmote ,είναι νομιμη. Εκτός αν εννοεις πακιστανικο νουμερο ,με roaming μεσω Cosmote .. Όχι, το δικό σου νούμερο. Αγοράζεις κάρτα ανανέωσης στο δικό σου όνομα. Γνήσιο πακέτο της κοσμοτε. Γιατί έχεις δει στην τηλεόραση διαφήμιση της φρογκ π.χ.? Συμφέρει να πουλάει επίσημα κάτι τέτοιο? Τυχαία το ανακαλύψαμε. Αν το μάθουν πολλοί ίσως να κλείσει γιατί θα κόψουν όλοι τις συνδέσεις στο σπιτ
SabotazNic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Υπενθύμιση ότι σήμερα λήγει η προσφορά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα