Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, flo1 said:

Μεταξύ αυτών των τηγανιων ποιο προτείνετε?

Με επίστρωση σαν και αυτά (δεν γνωρίζω καθόλου αυτή την εταιρεία) https://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pans/f/454188_538129_1172397/tigani-petra-epagogiki-estia.html?from=side_filters&price_min=44.0

Η' ένα fissler αλουμίνιο όπως αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/31855496/Fissler-Original-Profi-Τηγάνι-από-Αλουμίνιο-28cm-084-378-28-100-0.html

 

 

 

απέφυγε τα αλουμινένια σκεύη... για λογους υγειας... google it

εγω θα σου προτείνω αυτο η κάποιο αλλο απο ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς επίστρωση 

https://www.skroutz.gr/s/17185068/Cook-Shop-Τηγάνι-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-28cm-30002460.html

 

Δημοσ.

εχεις δικιο, το εψαξα λιγακι, δεν ειχα ιδεα απο τα υλικα κατασκευης. Καλυτερα το ανοξείδωτο ατσάλι. Thank you!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, flo1 είπε

εχεις δικιο, το εψαξα λιγακι, δεν ειχα ιδεα απο τα υλικα κατασκευης. Καλυτερα το ανοξείδωτο ατσάλι. Thank you!

https://www.skroutz.gr/s/31855496/Fissler-Original-Profi-Τηγάνι-από-Αλουμίνιο-28cm-084-378-28-100-0.html

Μάλλον δεν ξέρουν τί πουλάνε. Το συγκεκριμένο η φωτό στον πάτο του σκεύους λέει Stainless 18-10!

Τα αλουμινένια είναι πάντα με επικάλυψη, τουλάχιστον τα επώνυμα.

Επεξ/σία από SB_1957
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...