giorgos_76 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/6/2021 στις 11:04 ΠΜ, mecanomecano είπε Εγω παιρνω Tefal Unlimited με σωστη μεταχείριση κρατανε χρονια. να είναι όμως made in France..όχι άλλης χώρας, γιατί δεν κρατάνε..
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε https://www.skroutz.gr/s/31855496/Fissler-Τηγάνι-Original-Profi-28cm-084-378-28-100-0.html?from=sku_spec_variations Με κριτικές από το αμερικάνικο άμαζον. https://www.amazon.com/Fissler-Original-Profi-Collection-Set/product-reviews/B000FDAAP2?reviewerType=all_reviews Το αγοράζεις 1 φορά και δεν ασχολείσαι με άλλα σκεύη, ας το πλύνει, ας το βάλει στο φούρνο ας κάνει ότι θέλει μαζί του, να το ξύσει , να βάλει σύρματα κλπ. Μόνο διαμάντι είναι πρόβλημα και λέιζερ. Εγώ έχω μαντεμένιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μου αρέσει να κάνω κρέατα. Αλλά το ανοξείδωτο κάνει τα πάντα . Και μπαίνει και σε πλυντήριο και σάλτσες κάνεις , στο μαντεμένιο αυτά δεν παίζουν. Στο μαντεμένιο δηλαδή εκτός από κρέας δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πχ τηγανιτές πατάτες, κροκέτες κτλ;
ctasis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Στο μαντεμένιο δηλαδή εκτός από κρέας δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πχ τηγανιτές πατάτες, κροκέτες κτλ; Τα πάντα μπορείς να κανεις αρκεί να έχει σωστό seasoning Προσοχη όμως γιατί και σε αυτά υπάρχουν διάφορες ποιότητες με ανάλογες τιμές πχ ένα μαντεμενιο τηγάνι ξεκινάει από 20€ και μπορεί να ξεπεράσει τα 100€
sofiathereal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αντικολλητικο σκεύος που από ότι κάνεις δεν ανέφερε πολύ σημαντικό είναι 1ον το ζέσταμα όχι σε ξαφνικη μεγαλη θερμοκρασία. Πχ εγώ βάζω το σκεύος μου ένα 2' 3' στο 1 μετά στο 3 η 4 ( με μάξιμουμ το 6 της κουζίνας μου) 2ο σημαντικό είναι επίσης να μην το βάλουμε σε πολύ μεγάλη θερμοκρασία άδειο. ( να κάψει που λέμε) βάλτε λίγο λάδι και αλοιψτε το με χαρτί. 3ο πιστεύω το πλέον σημαντικό και τρομερό λάθος που κάνει ο μέσος χρήστης τέτοιων συσκευων είναι όταν τελειώσει το Μαγειρέμα να βάλει το σκεύος στον νυπτηρα και να του ρίξει νερό βρύσης για να μην κολλήσουν τα φαγητά και να μουλιαζει.... Το θερμικό αυτό σοκ είναι θάνατος για την αντικολλητικη επίστρωση και ας μην έχετε βάλει ποτέ μεταλλικη λαβίδα, τσιμπίδα, πηρουνι,Σπάει η όλοι φάση και τρώτε καρκινουλη. Όση βαριέστε να ασχολείστε πάρτε ένα καλό stainless steel και είστε μπομπα για μια 5ετια και βάλε. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από sofiathereal 1
xsterg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 τα νο 1 ειναι για εμενα τα fissler. σε οτι βγαζει. ειμαι φανατικος τους. μετα μια καλη και οικονομικη λυση ειναι τα tefal.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Στο μαντεμένιο δηλαδή εκτός από κρέας δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πχ τηγανιτές πατάτες, κροκέτες κτλ; Μπορείς. Ότι είναι όξινο έχει θέμα όπως ντοματοχυμος. Είναι μαντέμι και οξειδώνεται. Αλλά σίγουρα αν μαγειρεύει η μητέρα σου, δε θα μπορεί να το σηκώσει
tcktcktck Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 27/11/2021 στις 4:42 ΜΜ, alx301 είπε Εγω θα σου προτείνω τηγάνι απο "ανοξείδωτο ατσάλι 18/10", χωρις εσωτερική επίστρωση. Τα φαγητα, οταν το μάθεις πως να το δουλευεις, δεν θα σου κολλάνε. ποιο ειναι το κόλπο?
alx301 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 17 minutes ago, tcktcktck said: ποιο ειναι το κόλπο? https://youtu.be/w3laDpr4kvw μετα το 4:00 το πρακτικό μερος..αν θες εχει κ άλλα βίντεο. 2 1
tcktcktck Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, alx301 είπε https://youtu.be/w3laDpr4kvw μετα το 4:00 το πρακτικό μερος..αν θες εχει κ άλλα βίντεο. what kind of sorcery is this???
alx301 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 18 minutes ago, tcktcktck said: what kind of sorcery is this??? δημιουργεί η θερμότητα μια στρώση οξυγόνου οταν έχει την σωστή θερμοκρασία το τηγάνι (αν κατάλαβα καλα) μεταξύ του μετάλλου και του λαδιου. Όπως και να έχει με έσωσε, γιατί τα τηγάνια με τις επιστρώσεις μου χαλαγανε συνεχεια
tcktcktck Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, alx301 είπε δημιουργεί η θερμότητα μια στρώση οξυγόνου οταν έχει την σωστή θερμοκρασία το τηγάνι (αν κατάλαβα καλα) μεταξύ του μετάλλου και του λαδιου. Όπως και να έχει με έσωσε, γιατί τα τηγάνια με τις επιστρώσεις μου χαλαγανε συνεχεια βασικά ατμός είναι που παγιδεύεται απλά δείχνει να θελει πολύ εξάσκηση για να το πετύχεις
alx301 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 15 minutes ago, tcktcktck said: βασικά ατμός είναι που παγιδεύεται απλά δείχνει να θελει πολύ εξάσκηση για να το πετύχεις ειναι ευκολο, ουσιαστικά βαζεις το τηγάνι στην θερμοκρασία που θες να ψήσεις, πετάς νερο 2-3 φορες ανα διαστήματα μεχρι να γίνει σαν γρομπαλακι το νερο. Αν δεν είναι εντάξει η θερμοκρασία θα εξατμιστεί. Μετά εισαι έτοιμος για να βαλεις το λαδι και να ξεκινήσεις. Μπορείς να το δοκιμάσεις και στο υπάρχον τηγάνι που έχεις αν δεν κανω λάθος
Αντώνης Τ. Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Btw μαντεμενιο, όσο είναι πολύ ζεστό, όχι καυτό, του ρίχνεις βραστό νερό, κάνει ατμό κ δε μένει κολυμπηθροξυλο με ελάχιστο τρίψιμο από πλαστική βούρτσα, στεγνωμα στο ήδη ζεστό (αλλά κλειστό) μάτι, πέρασμα με λίγο λαδακι κ έτοιμο για νέες περιπέτειες. Το είχα πάρει, έκανα τα πάντα λάθος κ το παράτησα. Έπεσα σε αυτόν τον κύριο και είδα το μαντέμι με άλλο μάτι (επίσης εξαιρετικός τρόπος για το καθάρισμα φούρνου χωρίς χημικά για εμάς τα βαριά αρσενικά) Βαρύ, το μόνο μειονέκτημα.
tzotzo Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 https://youtu.be/NJFbsWX4MJM Αν έχει επίστρωση teflon το σκευος και την ξύνεις με βουρτσακια συρματακια κλπ, καλό θα ήταν ένα προληπτικό ραντεβού στον Άγιο Σάββα.
flo1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεταξύ αυτών των τηγανιων ποιο προτείνετε? Με επίστρωση σαν και αυτά (δεν γνωρίζω καθόλου αυτή την εταιρεία) https://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pans/f/454188_538129_1172397/tigani-petra-epagogiki-estia.html?from=side_filters&price_min=44.0 Η' ένα fissler αλουμίνιο όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/31855496/Fissler-Original-Profi-Τηγάνι-από-Αλουμίνιο-28cm-084-378-28-100-0.html Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από flo1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα