alxnt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ετρεξες το cmd που σου είχα πει; shutdown -s -t 00 Τί κάνει; Επιπλέον, στη θέση σου, θα έκανα μια εγκατάσταση win 10. Κάνε κι ένα clear cmos όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Thukididis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, alxnt είπε Ετρεξες το cmd που σου είχα πει; shutdown -s -t 00 Τί κάνει; Επιπλέον, στη θέση σου, θα έκανα μια εγκατάσταση win 10. Κάνε κι ένα clear cmos όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για ολα ωστοσο εχω κανει ολα οσα μου γραφεις αλλα το προβλημα παραμενει δηλαδη κανει τερματισμο λειτουργιας και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα ξεκιναει μονο του clear cmos πως κανω δεν ξερω γραψε μου αναλυτικα πως γινεται σε μητρικη asrock g31m-s ευχαριστω!
alxnt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Thukididis είπε φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για ολα ωστοσο εχω κανει ολα οσα μου γραφεις αλλα το προβλημα παραμενει δηλαδη κανει τερματισμο λειτουργιας και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα ξεκιναει μονο του clear cmos πως κανω δεν ξερω γραψε μου αναλυτικα πως γινεται σε μητρικη asrock g31m-s ευχαριστω! Δεξιά της μπαταρίας θα δεις 2 πινάκια που γράφουν CLRCMOS. Αυτά βραχυκυκλώνεις με ένα κατσαβίδι. Να έχεις βγάλει από πριν το ρεύμα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από alxnt
Kthulhou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Καλημέρα δες το BIOS , δες τις ρυθμίσεις στην PCI-Express, κάπου υπήρχει ρύθμιση κ στέλνει παλμό η κάρτα γραφικών κ ξανα ξεκινάει το σύστημα. πολύ σημαντικό, όπως είπε κ φίλος πιο πάνω, θυμήσου τι τυχούσες αναβαθμίσεις έγιναν, windows, driver, bios, κλπ και σου εμφανίστηκε το πρόβλημα. Προσωρινά, με το που τερματίζει ο ΗΥ, όταν σίγουρα θα είναι off δίσκοι κλπ, κλείσε το ρευμα να μην ξαναξεκινάει.
Thukididis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε Καλημέρα δες το BIOS , δες τις ρυθμίσεις στην PCI-Express, κάπου υπήρχει ρύθμιση κ στέλνει παλμό η κάρτα γραφικών κ ξανα ξεκινάει το σύστημα. πολύ σημαντικό, όπως είπε κ φίλος πιο πάνω, θυμήσου τι τυχούσες αναβαθμίσεις έγιναν, windows, driver, bios, κλπ και σου εμφανίστηκε το πρόβλημα. Προσωρινά, με το που τερματίζει ο ΗΥ, όταν σίγουρα θα είναι off δίσκοι κλπ, κλείσε το ρευμα να μην ξαναξεκινάει. καλημερα φιλος, την καρτα γραφικων την εχω βγαλει off τον δουλευω τον υπολογιστη με την on - board κάρτα γραφικών νομιζω ότι δεν προκαλεί πρόβλημα η καρτα γραφικών.
Αλκης K. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Να πω και εγω μηπως και.. Ειναι ετσι τσεκαρισμενο σε εσενα ?
Thukididis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, alxnt είπε Δεξιά της μπαταρίας θα δεις 2 πινάκια που γράφουν CLRCMOS. Αυτά βραχυκυκλώνεις με ένα κατσαβίδι. Να έχεις βγάλει από πριν το ρεύμα. φιλε καλησπέρα εκανα και clrcmos αλλα τιποτα δυστυχως το προβλημα παραμενει ο υπολογιστης τερματιζει κανονικα και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα κανει μονος του εκκινηση
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pc+restarts+after+shutdown Ξεκίνα να ανοίγεις σελίδες και να δοκιμάζεις λύσεις. Προσωπικά θα αποσύνδεα και τα button power και reset μην παίζει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Αν είναι κάτι πιο "βαθιά" ή πηγαινέ το σε ένα τεχνικό ή ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις Edit: Αν υπάρχει δεύτερο τροφοδοτικό να κάνεις μια δοκιμή δε θα ήταν κακό όπως και επίσης υποθέτω οτι έχεις καθαρίσει - φυσήξει καλά τον πύργο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από nickol-us 1
Thukididis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, nickol-us είπε https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pc+restarts+after+shutdown Ξεκίνα να ανοίγεις σελίδες και να δοκιμάζεις λύσεις. Προσωπικά θα αποσύνδεα και τα button power και reset μην παίζει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Αν είναι κάτι πιο "βαθιά" ή πηγαινέ το σε ένα τεχνικό ή ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις Edit: Αν υπάρχει δεύτερο τροφοδοτικό να κάνεις μια δοκιμή δε θα ήταν κακό όπως και επίσης υποθέτω οτι έχεις καθαρίσει - φυσήξει καλά τον πύργο φίλε μου Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου ωστόσο έχω δοκιμάσει τα πάντα το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να δοκιμάσω ένα δεύτερο τροφοδοτικο Μήπως αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα Αλλά δεν έχω δεύτερο τροφοδοτικο για να δοκιμάσω....
proklos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Πριν κάποια χρόνια μου είχε συμβεί το ίδιο. Εγκατέστησα το malware bytes, έκανα σάρωση και λύθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα