vampira Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2021 στις 1:17 ΜΜ, anax111 είπε Και εγώ το ίδιο. Αλλά φοβάμαι και μην απογοητευτώ. Το Foundation είναι ένα τεράστιο έπος και το ερώτημα είναι εάν η παραγωγή θα μπορέσει να το υλοποιήσει με τρόπο που θα αξίζει στο πρωτότυπο. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι καλό. Και μέχρι τότε το Invasion μου ακούγεται μια χαρά. Μου έχουν λείψει οι κακοί εξωγήινοι! Άντε επιτέλους να δούμε αφανισμό, υποδούλωση, χαμό κ καταποντισμό!😝 Κακοί εξωγήινοι επιτέλους! Το Foundation δεν με εξιτάρει αρχικά, αλλά θα το παρακολουθήσω. Το Expanse εμένα δεν μου άρεσε, μην με λιθοβολήσετε! @jadawin αν δεν το έχεις δει, το απόλυτο must είναι το Battlestar Galactica. 5 κύκλοι κ κάποιες ταινίες, αλλά θέλει λίγο προσοχή στην σειρά παρακολούθησης. Ο πρώτος κύκλος έχει 2 (ή 4, δεν θυμάμαι) επεισόδια πριν το πρώτο επεισόδιο. Βρε ιερόσυλε, τον Sam Neill δεν τον γνωρίζουμε από το χλωμό Jurassic Park, αλλά από το έπος τριλογία Αντίχρηστος. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από vampira
anax111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, jadawin είπε Είναι τόσο καλό; Βασίζεται σε κάποιο βιβλίο; Έχω ξεκινήσει σειρές που φαίνονται ενδιαφέρουσες και μετα απο κάποια επεισόδια επαναλαμβάνονται λες και οι σεναριογράφοι στέρεψαν απο ιδέες. Ναι είναι. Επίσης δες και το Battlestar Galactica 2004 που σου γράφει και ο φίλος ποιο πάνω. Είναι πραγματικά υπέροχο.
jadawin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, anax111 είπε Ναι είναι. Επίσης δες και το Battlestar Galactica 2004 που σου γράφει και ο φίλος ποιο πάνω. Είναι πραγματικά υπέροχο. Ω, φίλε μου! All around the clock tower...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα