Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει μια παραγγελία από ίντερνετ ένα I phone το οποίο δεν έχω παραλάβει ακόμα και ζήτησα το αριθμό imei μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της apple μου βγάζει το μοντέλο που είναι κανονικά και από κάτω με ένα θαυμαστικό γράφει το εξής:Ενεργοποιήσετε την συσκευή σας δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί! Αυτό σημαίνει ότι είναι μουφα το κινητό;; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από Kostas19988888
koutsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Kostas19988888 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει μια παραγγελία από ίντερνετ ένα I phone το οποίο δεν έχω παραλάβει ακόμα και ζήτησα το αριθμό imei μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της apple μου βγάζει το μοντέλο που είναι κανονικά και από κάτω με ένα θαυμαστικό γράφει το εξής:Ενεργοποιήσετε την συσκευή σας δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί! Αυτό σημαίνει ότι είναι μουφα το κινητό;; Ευχαριστώ πολύ Όχι. Σημαίνει αυτό που σου λέει. Ότι το κινητό είναι σφραγισμένο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Όταν το ενεργοποιησεις τότε ξεκινάει η εγγύηση.
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Όχι. Σημαίνει αυτό που σου λέει. Ότι το κινητό είναι σφραγισμένο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Όταν το ενεργοποιησεις τότε ξεκινάει η εγγύηση. Αυτό που λέει σημαίνει και το γράφει πολύ ξεκάθαρα, αλλά είναι στα κινέζικα οπότε μπερδεύει στην μετάφραση.😁😁😁
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Όχι. Σημαίνει αυτό που σου λέει. Ότι το κινητό είναι σφραγισμένο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Όταν το ενεργοποιησεις τότε ξεκινάει η εγγύηση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Καλό καλοκαίρι 8 λεπτά πριν, chios είπε Αυτό που λέει σημαίνει και το γράφει πολύ ξεκάθαρα, αλλά είναι στα κινέζικα οπότε μπερδεύει στην μετάφραση.😁😁😁 Καλό καλοκαίρι!! 1
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Πλάκα έκανα όπως κατάλαβες Κώστα, αν έγραφε ότι ενεργοποιήθηκε τότε θα ανησυχούσες.
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, chios είπε Πλάκα έκανα όπως κατάλαβες Κώστα, αν έγραφε ότι ενεργοποιήθηκε τότε θα ανησυχούσες. Nαι ναι το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά ειναι η πρώτη φορά που αγοράζω από ίντερνετ κινητό και είναι και το ποσό κάπως μεγάλο οπότε ήθελα να ρωτήσω άτομα σαν εσάς που ξέρετε κάτι παραπάνω να πάρω μια γνώμη! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου καλό καλοκαίρι εύχομαι με υγεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα