Iskantar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα φίλοι! Ξέρω πως η κάρτα μου MSI R9 390x ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες σε full load αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που την είχε ή την έχει ακόμα, σε τι θερμοκρασία του δουλεύει για να ξέρω αν είναι να τη λύσω και να αλλάξω πάστα. Αν είναι όμως φυσιολογικό να μην μπω σε διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Λογικα τοσο ετων παστα θα εχει γινει πετρα θα πρεπει να την αλλαξεις και μην βαλεις ενα κιλο μια φακη αρκει. Ριξε και ενα καλο καθαρισμα ανεμιστηρες ψυκτρα. Δεν βαζουμε ποτε παστα στα pads !!! 2
Iskantar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Την είχα δώσει σε έναν φίλο μου, πριν 2 χρόνια να μου αλλάξει πάστα και να την καθαρίσει. Εγώ μόνο με φυσητήρα την έχω καθαρίσει. Θα το κάνω αν είναι και θα δω. Πάντως αν την έχει στην κατοχή του κάνεις, ας μου πει κι εκείνος τι θερμοκρασιες βλέπει. 😁
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Ο φιλος ειναι της δουλειας δηλαδη ξερει τι πρεπει να κανει η εβαλε ενα κιλο παστα οπως βρισκω στις περισσοτερες καρτες που εχουν περασει απο τα χερια μου; Παντως το 94 το βλεπω πολυ δηλαδη στα 35-40αρια σε κανα μηνα τι θα κανει; 2
Iskantar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Όχι όχι ερασιτέχνης είναι. Εντάξει ξέρω κι εγώ να το κάνω απλά δεν είχα χρόνο τότε. Θα την ανοίξω αν είναι. Να βάλω μια μικρή μπίλια στη μέση ή να την απλώσω με τηλεκάρτα σε όλη την επιφάνεια; 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Άπλωσε την χωρίς να διαφανιζει πάνω στο die. Και να τρέξει λίγο στο πλάι, δεν έχει θέμα στις gpu (ούτε και σε cpu, απλά γίνεται χάλια το socket και η mb) Κατά προτίμηση arctic mx4, cooler master master gel 1
Iskantar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μόλις τελείωσα την εγχείρηση. Η πάστα ήταν ελάχιστη στην επιφάνεια. Έβαλα καινούρια grizzly την κούμπωμα πάλι στο pc, έκανα πάλι stretch test και είχα μάξιμουμ 79° και μετά από πολύ ώρα έφτασε εκεί! Οπότε αυτό έφταιγε και πραγματικά νευριάζω που δεν το είχα κάνει πολύ νωρίτερα! Να είστε καλά για τις απαντήσεις! 6
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, Iskantar είπε Μόλις τελείωσα την εγχείρηση. Η πάστα ήταν ελάχιστη στην επιφάνεια. Έβαλα καινούρια grizzly την κούμπωμα πάλι στο pc, έκανα πάλι stretch test και είχα μάξιμουμ 79° και μετά από πολύ ώρα έφτασε εκεί! Οπότε αυτό έφταιγε και πραγματικά νευριάζω που δεν το είχα κάνει πολύ νωρίτερα! Να είστε καλά για τις απαντήσεις! Με τις τιμές που έχουν οι κάρτες, φτιάξε και ένα προφίλ τα φανάκια να μην πάει πολύ πάνω απο 70, για να σου κρατήσει. Γενικά πάνω απο 65-70 πάνω κάτω, κάθε βαθμός είναι και υγεία για την κάρτα. Είναι μεγάλος ο πυρήνας της 390Χ και με thermal cycling παθαίνει ζημιά πολύ περισσότερο απο άλλους μικρούς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα