DogElon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Χαλασε το χερουλι της πορτας και θελει αλλαγη. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το κεντρο το μετραω απο την αρχη της κλειδαροτρυπας ή απο το τελος; Στην φωτογραφια εχω σημειωσει με κοκκινο χρωμα τα δυο σημεια. Επισης η συγκεκριμενη ειναι μεσοπορτα, σωστα; Γιατι σε site που παραγγελνεις εχει επιλογη για μεσοπορτα ή εξωπορτα.
Amaretos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δεν σε νοιαζει, θα παρεις χωρια χερουλι χωρια ροζετα δεν ειναι αναγκγη να ειναι μονοκοματο 100δες σχεδια
DogElon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν σε νοιαζει, θα παρεις χωρια χερουλι χωρια ροζετα δεν ειναι αναγκγη να ειναι μονοκοματο 100δες σχεδια Αυτο δεν θελει αλλες τρυπες; Και βασικα επειδη στο σπιτι ειμαι ενοικιαστης, θελω να ειναι ιδιο χερουλι με τις υπολοιπες πορτες. Αν και σε πολλα site δεν εχει επιλογη για κεντρο, ειναι φιξ. Επισης η τιμη ειναι για το ενα χερουλι ή και για τα δυο; Αναφερει το παρακατω : Αναφορά σε κείμενο Διατίθεται και σε ζευγάρι ή φιχ Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται οι βίδες και ο πίρος σύνδεσης του πόμολου. Το κεντρο χρειαζεται και για την κλειδαρια. Οποτε και μια προταση για κλειδαρια θα ηθελα. Οβαλ η τετραγωνη;
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, DogElon είπε Χαλασε το χερουλι της πορτας και θελει αλλαγη. Μήπως χάλασε η κλειδαριά?
DogElon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μήπως χάλασε η κλειδαριά? Την κλειδαρια την εσπασε ο κλειδαρας, γιατι η πορτα δεν ανοιγε. Αλλα η κλειδαρια ηταν αγορασμενη πριν 2 μηνες. Το χερουλι εφταιγε. Η πορτα δεν ανοιγε ενω ηταν ξεκλειδωτη. Οποτε θελω και χερουλι και κλειδαρια. Απλα θελω να μου πειτε στην φωτογραφια απο που μετραω το κεντρο. Γιατι απο την πανω μερια βγαινει 75 χιλιοστα και μεχρι κατω 90.
g_f Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Το κέντρο μετριέται στον αφαλό (κλειδαριά) της πόρτας. Το ιδανικό θα ήταν να είχε τον παλιό να μέτραγες. Οπότε το σωστό είναι να μετρήσεις στο πλάι της πόρτας, απο το κέντρο της βίδας που σφίγγει τον αφαλό μέχρι το σημείο που έρχεται "πρόσωπο" η κλειδαριά (συνήθως μέχρι το ξύλο).
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, g_f είπε Το κέντρο μετριέται στον αφαλό (κλειδαριά) της πόρτας. Το ιδανικό θα ήταν να είχε τον παλιό να μέτραγες. Οπότε το σωστό είναι να μετρήσεις στο πλάι της πόρτας, απο το κέντρο της βίδας που σφίγγει τον αφαλό μέχρι το σημείο που έρχεται "πρόσωπο" η κλειδαριά (συνήθως μέχρι το ξύλο). Συνήθως έχουν τις ίδιες διαστάσεις οι τρύπες αλλά γιατί παιδεύεσαι. Αφού έτσι κι αλλιώς δε δουλεύει βγάλε χερούλι και κλειδαριά πήγαινε σε ένα κατάστημα επιπλοποιίας και πάρε δύο παρόμοια. 1
greekbusters Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, DogElon είπε Χαλασε το χερουλι της πορτας και θελει αλλαγη. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το κεντρο το μετραω απο την αρχη της κλειδαροτρυπας ή απο το τελος; Στην φωτογραφια εχω σημειωσει με κοκκινο χρωμα τα δυο σημεια. Επισης η συγκεκριμενη ειναι μεσοπορτα, σωστα; Γιατι σε site που παραγγελνεις εχει επιλογη για μεσοπορτα ή εξωπορτα. Φίλε μ, ξεβιδώσε το, παρτο μαζί σου και ψάξε στα μαγαζιά να πάρεις οποίο θες. Ίδιο δύσκολο θα βρεις βέβαια. Τα πόμολα με ροζετα καλύτερα όχι γτ χαλαρώνουν πολύ πιο εύκολα μετά από καιρό 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Συνήθως έχουν τις ίδιες διαστάσεις οι τρύπες αλλά γιατί παιδεύεσαι. Αφού έτσι κι αλλιώς δε δουλεύει βγάλε χερούλι και κλειδαριά πήγαινε σε ένα κατάστημα επιπλοποιίας και πάρε δύο παρόμοια. Από το στόμα μου - χέρι μου το πήρες. Χαχαχα Και όχι όλα τα πόμολα δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τις κλειδαριές 1
Fotis_Greece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 παρε το πομολο, Αθηνας και Βυσσης στο κεντρο ειναι ολοι οι πομολαδες, χιλιαδες σχεδια https://goo.gl/maps/LvW1sGbGRbpfwr9Y6
DogElon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε παρε το πομολο, Αθηνας και Βυσσης στο κεντρο ειναι ολοι οι πομολαδες, χιλιαδες σχεδια https://goo.gl/maps/LvW1sGbGRbpfwr9Y6 Μεσω σκρουτζ ψάχνω μένω μακρυά από το κέντρο.
Fotis_Greece Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Καποια πραγματα (ευτυχως) δεν γίνονται (ακομα) μεσω skroutz! Δοκιμασε και σε κανενα κοντινο κλειδαρα, εχουν και αυτοι πομολα.
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Στις 11/6/2021 στις 1:25 ΜΜ, DogElon είπε Χαλασε το χερουλι της πορτας και θελει αλλαγη. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το κεντρο το μετραω απο την αρχη της κλειδαροτρυπας ή απο το τελος; Στην φωτογραφια εχω σημειωσει με κοκκινο χρωμα τα δυο σημεια. Επισης η συγκεκριμενη ειναι μεσοπορτα, σωστα; Γιατι σε site που παραγγελνεις εχει επιλογη για μεσοπορτα ή εξωπορτα. Είναι παλιά όντως , είχα στο διαμέρισμα . Βρήκα στο κέντρο της Αθήνας που έγραψαν και παρακάτω . Γιατί μετά έπρεπε να αλλάξω σε όλες τις μεσό-πορτες .
DogElon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Έκανα παραγγελία μέσω καλάθι skroutz τελικά. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να μπω στο site και να επιλέξω τα κέντρα. Το έχω γραψει στις σημειωσεις, θα δούμε. Πηγα σε 2 μαγαζιά με είδη επιπλοποιίας, το ένα δεν είχε καθόλου και το άλλο το φθηνότερο το είχε 22 ευρώ..
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Καποια πραγματα (ευτυχως) δεν γίνονται (ακομα) μεσω skroutz! Δοκιμασε και σε κανενα κοντινο κλειδαρα, εχουν και αυτοι πομολα. Δυστυχώς! Δεν υπάρχει λόγος να τρέχει σε κλειδαραδες και μαγαζιά, ενώ αν υπήρχε στο Σκρουτζ με 2 κλικ θα ξεμπερδευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα