trib Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Η Apple πραγματοποιεί μερικές σημαντικές βελτιώσεις στην εφαρμογή Find My του iOS 15, διευκολύνοντας την παρακολούθηση συσκευών Apple και AirTags. Μέσα από το δίκτυο του Find My, η Apple αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίσει συσκευές ακόμη και μετά την απενεργοποίησή τους, μια λειτουργία που είναι χρήσιμη εάν μια συσκευή βρίσκεται σε άγνωστο για τον χρήστη σημείο, έχει κλαπεί ή έχει χαμηλή μπαταρία. Δεν είναι σαφές πως λειτουργεί ο εντοπισμός, αλλά πιθανότατα θα δείχνει την τελευταία γνωστή τοποθεσία στην οποία βρίσκονταν η συσκευή. Η Apple αναφέρει επίσης ότι το δίκτυο Find My σε συνδυασμό με το Activation Lock μπορεί να εντοπίσει μια χαμένη συσκευή ακόμη και μετά τη διαγραφή της, οπότε οι κλέφτες δεν θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση. Για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα παραπλανηθεί να αγοράσει μια κλεμμένη συσκευή που είναι ακόμη κλειδωμένη στο Apple ID του προηγούμενου κατόχου, η οθόνη Hello θα δείχνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη, εντοπισμένη και εξακολουθεί να ανήκει σε κάποιον άλλο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Να ζήσω στιγμές, που να μου δείχνει το iPhone μου σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, και τι στον κόσμο…
mants118 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) μα αυτό κάνει και τώρα ή δεν καταλαβαίνω το κείμενο... Σιγά μη βρίσκει και iPhone στα βάθη των Ωκεανών!!! 😛 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από mants118
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 minutes ago, mants118 said: μα αυτό κάνει και τώρα ή δεν καταλαβαίνω το κείμενο... Σιγά μη βρίσκει και iPhone στα βάθη των Ωκεανών!!! 😛 Δεν συνηθίζεται να ψάχνουμε συσκευές στα βάθη των ωκεανών... 😛
tsamo2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Συγνώμη, εννοεί ότι ουσιαστικά θα γίνεται tracking της συσκευής σου, ακόμα και όταν την έχεις κλειστή ή εγώ δεν κατάλαβα; Από τη μία θα ήταν πράγματι καλό για κλεμμένες συσκευές, από την άλλη όμως με τρομάζει για το μέλλον, το γεγονός ότι ούτε με κλειστή συσκευή δε γλιτώνεις το tracking... 9
vortex365 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Το είχε πει ο Αγιος ,θα τις απενεργοποιεις και θα ειναι σαν ενεργοποιημενες. 2
load Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 - "...ακομα και συσκευες που εχουν απενεργοποιηθει" - "Δεν ειναι σαφες πως λειτουργει ο εντοπισμος, πιθανοτατα δινει την τελευταια γνωστη τοποθεσια" Καταλαβαινετε οτι δεν απανταει σε τιποτα ε? ολο το ζουμι ειναι πως εντοπιζει σε απενεργοποιημενες συσκευες. Αν δεν το κανει τοτε κανενα ενδιαφερον, γκοου νεξτ. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 13 minutes ago, load said: - "...ακομα και συσκευες που εχουν απενεργοποιηθει" - "Δεν ειναι σαφες πως λειτουργει ο εντοπισμος, πιθανοτατα δινει την τελευταια γνωστη τοποθεσια" Καταλαβαινετε οτι δεν απανταει σε τιποτα ε? ολο το ζουμι ειναι πως εντοπιζει σε απενεργοποιημενες συσκευες. Αν δεν το κανει τοτε κανενα ενδιαφερον, γκοου νεξτ. Δεν μπορεί να εντοπιστεί εντελώς κλειστή συσκευή. Λογικά θα έχεις απλά το τελευταίο της στίγμα και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά για να έχεις live tracking. 1
Cell_7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Beacon tracking τύπου τεχνολογία, με λίγα λόγια η συσκευή μπαίνει σε ultra lower power state και εκπέμπει συνεχώς τριγύρο του ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα τύπου "είμαι το iPhone με ID τάδε", η συσκευή που θα λάβει το μήνυμα αυτό επειδή πέρασε απο δίπλα, θα το προωθήσει στην Apple μαζί με την συντεταγμένη της συσκευής που βρέθηκε, και η Apple με την συνέχεια θα ενημερώσει τον κάτοχο μέσω e-mail πως βρέθηκε στις τάδε συντεταγμένες. 21
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν μπορεί να εντοπιστεί εντελώς κλειστή συσκευή. Λογικά θα έχεις απλά το τελευταίο της στίγμα και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά για να έχεις live tracking. γιατι όμως? δεν θα μπορούσε να κλείνει η συσκευή στο 3% και μετά να μεταδίδει σήμα κάθε 4 ώρες μέχρι να πεθάνει? 2
nmembers68 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 περα απο την πλακα που κανετε, εχω χασει δυο φορες το κινητο μου (ναι τοσο αμπαλος ειμαι) και την 1η το βρηκα λιγες ωρες μετα πεταμενο σε ενα οικοπεδο που το εψαξα μονος μου και την 2η σε μια ιδιοκτησια ενος μαγαζιου εξω σε χωμα θαμμενο μετα απο 1,5 μηνα που το ειχα χασει και το βρηκε ενας εργατης.
belkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Είναι πολύ απλό θα δίνει στίγμα βάση imei στον αρχικό κάτοχο που έκανε την ενεργοποίηση και το έχει δήλωση ως χαμένο η κλεμμένο , το ποιο πιθανό είναι να συνδέεται κρυφά σε οποιοδήποτε ανοικτό WiFi βρει ακόμα και αν το έχει απενεργοποίηση ο άλλος 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 minute ago, basilis_k6 said: γιατι όμως? δεν θα μπορούσε να κλείνει η συσκευή στο 3% και μετά να μεταδίδει σήμα κάθε 4 ώρες μέχρι να πεθάνει? Αυτό ναι προφανώς μπορεί να γίνει. Αναφέρομαι σε εντελώς κλειστές συσκευές χωρίς υπόλοιπο μπαταρίας κλπ.
Tlykog Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Αν ο κάτοχος μπορεί να απενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία, τότε οκ. Αν όχι, τοτε δε θεωρώ οτι το κανουν για να κερδίσει κάτι ο χρήστης. Βέβαια, το θέμα εδώ είναι και κατα ποσο θα απενεργοποιείται πραγματικά, όταν ο χρήστης διαλέγει να το απενεργοποιήσει...
mants118 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν συνηθίζεται να ψάχνουμε συσκευές στα βάθη των ωκεανών... 😛 με αυτό το σκεφτικό δεν θα βρίσκανε ποτέ τον Τιτανικό! 😛 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα