Προς το περιεχόμενο

Επέστρεψε το Star Channel στην Nova (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το STAR Channel είναι και πάλι διαθέσιμο μέσω δορυφόρου στη θέση 985 του μπουκέτου της Nova! εκπέμπει σε High Definition και θα είναι διαθέσιμο και στο Nova GO ο συνδρομητής δεν χρειάζεται να προβεί σε κάποια ενέργεια, το κανάλι εμφανίστηκε ήδη (αυτόματα) η θέαση μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης εξακολουθεί να είναι δυνατή, εφόσον έχει συνδεθεί κεραία στον αποκωδικοποιητή. είναι διαθέσιμο μόνο Ελλάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

το STAR Channel είναι και πάλι διαθέσιμο μέσω δορυφόρου στη θέση 985 του μπουκέτου της Nova! εκπέμπει σε High Definition και θα είναι διαθέσιμο και στο Nova GO ο συνδρομητής δεν χρειάζεται να προβεί σε κάποια ενέργεια, το κανάλι εμφανίστηκε ήδη (αυτόματα) η θέαση μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης εξακολουθεί να είναι δυνατή, εφόσον έχει συνδεθεί κεραία στον αποκωδικοποιητή. είναι διαθέσιμο μόνο Ελλάδα

Δεν ξέρω τι παίζει με νεότερους αποκωδικοποιητές αλλά για παλαιότερους (έχω τον 831) δεν αρκεί απλά η κεραία αλλά χρειάζεται και usb στικάκι για τη λήψη.

5 hours ago, haris_216 said:

Δεν ξέρω τι παίζει με νεότερους αποκωδικοποιητές αλλά για παλαιότερους (έχω τον 831) δεν αρκεί απλά η κεραία αλλά χρειάζεται και usb στικάκι για τη λήψη.

αυτο ειναι για τα επιγεια.το star γυρισε απο δορυφορο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Τι διαφορά έχει απ' το star hd που υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει);

Εδώ και καποια χρόνια το star οπως και ο αλφα δεν υπηρχαν στην Νοβα. Απλα στην νοβα εκτος του Mega και του one channel ολα τα αλλα δεν ειναι HD

Επεξ/σία από vorlon68

Nαι, μέσω της digea.  Aπλά πρέπει να αλλάζεις μπουκέτα ή να δημιουργήσεις ένα favourite για να βλέπεις όλα τα αγαπημένα σου κανάλια με τη μία.  

15 ώρες πριν, poulinos είπε

αυτο ειναι για τα επιγεια.το star γυρισε απο δορυφορο

Φυσικά για τα επίγεια. Αυτό ήταν και το σχόλιο στο οποίο έκανα τη σχετική διευκρίνιση

2 ώρες πριν, idefixius είπε

Nαι, μέσω της digea.  Aπλά πρέπει να αλλάζεις μπουκέτα ή να δημιουργήσεις ένα favourite για να βλέπεις όλα τα αγαπημένα σου κανάλια με τη μία.  

Το σπαστικό είναι ότι και μέσα στα "αγαπημένα" μπαίνουν με τη σειρά που ήδη βρίσκονται χωρίς να μπορείς να ορίσεις εσύ διαφγορετική.

Παλιά η nova είχε τη δυνατότητα να τα βάλεις εσύ με την σειρά που θέλεις, όπως κάνεις και με τα κανάλια της τηλεόρασης. Κάποια στιγμή αυτό "χάθηκε". Σε σχετικές επικοινωνίες που είχα κατά καιρούς ήταν στο στυλ "σε λίγο θα ξανάρθει αυτή η δυνατότητα", "είναι θέμα λογισμικού και το κοιτάμε", κλπ αλλά τελικά...δεν :mad:

1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Φυσικά για τα επίγεια. Αυτό ήταν και το σχόλιο στο οποίο έκανα τη σχετική διευκρίνιση

Το σπαστικό είναι ότι και μέσα στα "αγαπημένα" μπαίνουν με τη σειρά που ήδη βρίσκονται χωρίς να μπορείς να ορίσεις εσύ διαφγορετική.

Παλιά η nova είχε τη δυνατότητα να τα βάλεις εσύ με την σειρά που θέλεις, όπως κάνεις και με τα κανάλια της τηλεόρασης. Κάποια στιγμή αυτό "χάθηκε". Σε σχετικές επικοινωνίες που είχα κατά καιρούς ήταν στο στυλ "σε λίγο θα ξανάρθει αυτή η δυνατότητα", "είναι θέμα λογισμικού και το κοιτάμε", κλπ αλλά τελικά...δεν :mad:

Μου το είπαν και εμένα μέσω τσατ και μου είπαν επίσης μην ανησυχείτε θα το κάνουμε άμεσα 

3 hours ago, haris_216 said:

o 3001 αν θυμαμαι σωστα δεν χρειαζεται usb stick .εχει rf

Ξέρει κανείς να μου πει ποτέ θα μπει ο Alpha. Ρωτάω την nova μέσω τσατ και μου λένε δεν ξέρουμε σίγουρα πότε,εδώ που τους ρωτήσα και για το Star σήμερα μου λένε δεν έχουμε ειδοποιηθεί για κάτι τέτοιο. Εγώ τους το είπα 

Ξέρει κανείς αν αύριο ή κάποια άλλη χρονική περίοδο η νόβα θα αλλάξει λογότυπο.Ήδη παρατηρώ στα λόνγκο των καναλιών κινητικότητα και οι νέες διαφημίσεις βγαίνουν με το νέο παρακάτω λογότυπο σε:

ΥΓ:Οι Τυπολογίες κάτι αναφέρουν εδώ στις αιχμές:http://www.typologies.gr/aichmes-exagora-kanalioy-i-tin-7i-adeia/

Ευχαριστώ Πολύ προκαταβολικά και για άλλες φορές που ανέβασα στο φόρουμ.

20210612_231719 (23).jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 14/06/2021 at 21:15, nokuser said:

Ξέρει κανείς αν αύριο ή κάποια άλλη χρονική περίοδο η νόβα θα αλλάξει λογότυπο.Ήδη παρατηρώ στα λόνγκο των καναλιών κινητικότητα και οι νέες διαφημίσεις βγαίνουν με το νέο παρακάτω λογότυπο σε:

ΥΓ:Οι Τυπολογίες κάτι αναφέρουν εδώ στις αιχμές:http://www.typologies.gr/aichmes-exagora-kanalioy-i-tin-7i-adeia/

Ευχαριστώ Πολύ προκαταβολικά και για άλλες φορές που ανέβασα στο φόρουμ.

20210612_231719 (23).jpg

εχει αλλαξει.τερμα το forthnet πλεον μονο Nova ως λογοτυπο σε αυτα τα χρωματα που εβαλες πιο πανω.

On 12/06/2021 at 11:57, haris_216 said:

ναι απλα το διευκρινησα οτι το stick ή στον νεο decoder το rf ειναι για τα επιγεια μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...