Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα λάπτοπ στα χέρια μου ένα toshiba b554/L ...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι τι μνήμη παίρνει το συγκεκριμένο λάπτοπ γιατί θέλω να βάλω μια 8αρα ....και αν μπορείτε να μου προτείνετε και έναν ssd 500gb ....Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα φθηνό μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει φορμάτ και καθαρισμό υπολογιστή ....Θα περιμένω να μου γράψετε !!

Δημοσ.
Στις 11/6/2021 στις 1:21 ΜΜ, Coppermine είπε

να ρωτησω κατι ...το συγκεκριμενο λαπτοπ δεχεται αλλαγη επεξεργαστη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις φωτογραφία από το αυτοκόλλητο πίσω από το Laptop; Και screenshot από την καρτέλα motherboard του προγράμματος CPU-Z

Παίρνει 2x8GB RAM Sticks. 

Για SSD, εξαρτάται πόσα θες να δώσεις:

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963_660011_909632_909633/2-5-480GB-500GB-512GB.html

Για αλλαγή CPU, θα πρέπει να το ανοίξεις πίσω και να βάλεις μία φωτογραφία για να σου πούμε πιο σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να μπορείς να τον αλλάξεις.

Δεν ξέρω από μαγαζιά, γιατί αυτά που θες να κάνεις είναι πολύ απλά και τα κάνω μόνος μου. 

Ενα από τα κομπιουτεραδικα κοντά εκεί που μένεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι. 

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ.
Στις 19/6/2021 στις 3:11 ΜΜ, Aurumnus είπε

Μπορείς να βάλεις φωτογραφία από το αυτοκόλλητο πίσω από το Laptop; Και screenshot από την καρτέλα motherboard του προγράμματος CPU-Z

Παίρνει 2x8GB RAM Sticks. 

Για SSD, εξαρτάται πόσα θες να δώσεις:

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963_660011_909632_909633/2-5-480GB-500GB-512GB.html

Για αλλαγή CPU, θα πρέπει να το ανοίξεις πίσω και να βάλεις μία φωτογραφία για να σου πούμε πιο σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να μπορείς να τον αλλάξεις.

Δεν ξέρω από μαγαζιά, γιατί αυτά που θες να κάνεις είναι πολύ απλά και τα κάνω μόνος μου. 

Ενα από τα κομπιουτεραδικα κοντά εκεί που μένεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι. 

Socket G3 / rPGA946B φοραει φιλε , ηδη εχει βαλει αγγελια ζητησης αλλα δεν προκειται να βρει i7-4610m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...