giorgoskoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Όπως λέει και ο τίτλος, κυκλοφορεί κάποια έκδοση των win10 χωρίς όλα τα extra που έρχονται προεγκατεστημένα? (candy crush, Skype, mail, Xbox, και άλλα πολλά) Η μόνη άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι να κάτσω μετά από καινούρια εγκατάσταση να διαγράψω τα πάντα και να κρατήσω image για μετέπειτα χρήση.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Υπάρχει. Η 2019 ltsc. Στην ουσία είναι η enterprize έκδοση και δεν περιλαμβάνει τα "καλούδια" των 10 που μπαίνουν σφήνα στο μενού "Έναρξη" και δεν ανανεώνονται κάθε έξι μήνες με το έτσι θέλω. Παίρνουν όμως όλες τις ενημερώσεις κανονικά. Το... catch είναι ότι δεν έχουν store και edge (τα βάζεις χειροκίνητα) και αν θέλεις να βάλεις την επόμενη έκδοση όταν κυκλοφορήσει θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. 1
giorgoskoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο αρνητικό στην έλλειψη ms store και edge, αντιθέτως. Όμως αναφέρει οτι There is no hardware support for VP9/HEVC αύτο φτιάχνετε με την εγκατάσταση κάποιου driver η media player? Επίσης αναφέρει πως Windows 10 LTSC is officially available only to corporate users αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω χώρις license η άπλα θα είναι σαν unactivated?
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε There is no hardware support for VP9/HEVC Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι αναφέρεται στον media player. Στους 3rd party players δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. 29 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Επίσης αναφέρει πως Windows 10 LTSC is officially available only to corporate users αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω χώρις license η άπλα θα είναι σαν unactivated? Είπαμε. Είναι η enterprize έκδοση. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την trial έκδοση από την microsoft γιατί δεν ενεργοποιείτε και κλειδώνει. Πρέπει να "βρεις" το πλήρες iso. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από micos000
giorgoskoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Είπαμε. Είναι η enterprize έκδοση. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την trial έκδοση από την microsoft γιατί δεν ενεργοποιείτε και κλειδώνει. Πρέπει να "βρεις" το πλήρες iso. Το παρατήρησα πιο κάτω, μετά από 90 μέρες κάνει restart κάθε ώρα. Οπότε officially σκέτο λειτουργικό δεν μπορώ να κατεβάσω, θα δοκιμάσω αυτό που ανέφερα να διαγράψω τα πάντα σε ένα fresh install, αν δεν προκύψει κάτι καλύτερο.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δεν θα κάνεις και πολλά. Κάποια στιγμή θα σου χώσουν άλλα. Εγώ απλά τα αγνοώ.
giorgoskoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, RTW4ever είπε Όποιος δοκιμάσει ltsc δεν ξαναγυρίζει πίσω. Έχουμε καμιά "έμπιστη" πηγή?
Gogotsa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Στις 11/6/2021 στις 7:20 ΜΜ, giorgoskoy είπε Έχουμε καμιά "έμπιστη" πηγή? Ολες εμπιστες ειναι.......
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gogotsa είπε Ολες εμπιστες ειναι....... Για LTSC;;; Επίσημα δεν νομίζω να βρεις λινκ. Αυτό που δίνει η ms είναι για την trial έκδοση η οποία δεν ενεργοποιείτε με κανέναν τρόπο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από micos000
Gogotsa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 https://www.heidoc.net/php/myvsdump_name.php?family=Windows+10+Enterprise+LTSC+2019&name=Windows+10+Enterprise+LTSC+2019
Necrogenisis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Παιζουν μια χαρα εκδοσεις LTSC αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αυτη την κουβεντα στο forum. Παντως οποιος ψαχνει βρισκει, ειναι πραγματικα 2' υποθεση.
Gogotsa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Necrogenisis είπε Παιζουν μια χαρα εκδοσεις LTSC αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αυτη την κουβεντα στο forum. Παντως οποιος ψαχνει βρισκει, ειναι πραγματικα 2' υποθεση. Γιατι δε μπορουμε να τη κανουμε? Δε λεμε κατι παρανομο.
Necrogenisis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Γιατι δε μπορουμε να τη κανουμε? Δε λεμε κατι παρανομο. Δεν μπορω να την συνεχισω θα επρεπε να πω μαλλον, γιατι αν την συνεχισω θα αναφερθω στον "θειο", και οι κανονες του forum απαγορευουν να δινεις οδηγιες για την αποκτηση λογισμικου με "μη νομιμους" τροπους. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Necrogenisis
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Γιατι δε μπορουμε να τη κανουμε? Δε λεμε κατι παρανομο. Μπορει για εσενα το να κατεβαζεις και να χρησιμοποιεις παρανομα προγραμματα να ειναi κατι <<νορμαλ>> για ολους τους υπολοιπους δεν ειναι . Τι να κανουμε τωρα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα