Balrog Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μετά από 4 όμορφα χρόνια έληξε η φοιτητική συνδρομή του Office 365 (v16.0). Μήπως υπάρχει τρόπος να μετατραπεί η υπάρχουσα εγκατάσταση σε MSI, χωρίς την διαδικασία της απεγκαταστάσης; Κάτι ψαγμένο σαν αυτό εδώ το licensing converter στο github για παράδειγμα; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Balrog
Petros Electron Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Αφου το γράφεις και εσυ οτι σου έληξε η συνδρομή.Οτι και να βάλεις θα θέλει νεα συνδρομή. Το converter αναφέρεται προφανώς σε ενεργές συνδρομές που θελουν να αλλάξουν τον τύπο office. (αν κάνω λάθος διόρθωσε με) 1
Balrog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Προσωπικά δηλώνω άσχετος με τα Office, μια ζωή με Office XP την έβγαλα. Αλλά επειδή χρειάστηκα ένα φεγγάρι το 1TB στο OneDrive και έκατσε να πάρω συνδρομή 4ετίας σε φοιτητική τιμή (μέσω ISIC - τώρα τα κόψανε αυτά απ' ό,τι είδα), έβαλα τα ακατονόμαστα τα 2016. Επάνω που άρχισα να συνηθίζω το ribbon, έληξε η συνδρομή Επειδή όμως δεν χρειάζομαι πλέον το OneDrive, δεν αξίζει να αγοράζω κάθε χρόνο "Microsoft 365" κλειδί. Οπότε ψάχνω να τα γυρίσω σε "μόνιμα" Office. Γι' αυτό είπα μήπως μία στο εκατομμύριο γινόταν να αποφύγω την απεγκατάσταση, να μην ξαναρυθμίζω από την αρχή.. Το converter τυχαία το βρήκα, δεν πρέπει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Εάν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται ενεργή συνδρομή, άλλωστε η πρώτη δουλειά που κάνει είναι να καθαρίζει τυχόν ενεργά licences (με το cleanospp.exe). Μετά νομίζω περνάει generic volume license keys για τις εφαρμογές που βρίσκει εγκατεστημένες. Εάν πετύχει η μετατροπή, μετά μπορείς να ενεργοποιήσεις συνδεόμενος σε κάποιον KMS server (π.χ. της εταιρείας σου). Κάπως έτσι τα κατάλαβα, αν και όπως είπα είμαι εντελώς άσχετος με αυτά.
ktsolkas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλη λύση είναι και κανα κλείδακι 365 από eBay - AliExpress. Χωρίς να κινδυνεύεις να εγκαταστήσεις κάτι ύποπτο στον υπολογιστή που εργάζεσαι. 1
Balrog Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δεν είναι κακή ιδέα! Το είχα ξεγράψει τελείως το κλειδί 365, επειδή στο μυαλό μου το 365 το είχα συνδυάσει με το OneDrive.. Αλλά επειδή με ένα τέτοιο κλειδί θα πρέπει να κάνω χρήση του email που θα μου στείλει ο πωλητής - εάν τα έχω καταλάβει σωστά - υπάρχει ρίσκο ξαφνικά να μην έχω πρόσβαση στο OneDrive στο μέλλον. Δεν είχα σκεφτεί ότι έτσι θα μπορώ έστω να έχω το Office για όσο κρατήσει και ας μην κάνω χρήση του cloud. Πάντως δοκίμασα την μετατροπή με το προγραμματάκι του github στο πρώτο post και δούλεψε! Είχα το 365 "Home Premium" (2016) και το γύρισε σε "Mondo" 2016 licence με 30 μέρες περίοδο χάριτος. Μου πρόσθεσε (στην άδεια) τα Project, Visio και Skype for Business. Δεν το κράτησα, το ξαναγύρισα στο παλιό μου (με disk image) μιας και έχει ακόμη 60 μέρες μέχρι να μπει σε read only. Και από ό,τι είδα ψάχνοντας, υπάρχουν και άλλες λύσεις για να γίνει αυτή η μετατροπή σε VL, όπως αυτό το σκριπτάκι ή το OfficeRtool κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα