Alexstamatis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Γεια σας Τον Σεπτέμβρη θα γίνω 18 και θα ήθελα να βγάλω δίπλωμα για μηχανή 125cc. Η μηχανή θα με βοηθούσε πολύ στο να πηγαίνω στη σχολή μου και στη δουλειά και θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βγάλω δίπλωμα α1. Δεν έχω άλλο δίπλωμα Έχω ελεύθερο χρόνο και πιστεύω μπορώ να μάθω και μόνος μου κάποια πράγματα χωρίς να χρειάζεται η σχολή. Ποιος πιστεύετε είναι ο πιο γρήγορος τρόπος; (Χωρίς όμως λάδι) Σας ευχαριστώ
Fordakias7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Να κοιτάξεις να μην κοπεις στα σηματα εγω αυτο το πρόβλημα ειχα επειδη βαριομουν να διαβάσω ειχα κοπει 3 φορες.. Οι γραλτες εξετασεις για το μηχανάκι ειναι γελοιες (καμια ωρα διαβασμα με το ζορι) αναφερομαι στην σημανση κτλ.. Τωρα οσο αναφορα την οδήγηση εγω ήξερα να οδηγαω οποτε μ φανηκε πολυ εύκολο.. Δωσε προσοχή στις. Οδηγιες του δασκάλου σου αυτά 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Στις 11/6/2021 στις 6:03 ΠΜ, Fordakias7 είπε Τωρα οσο αναφορα την οδήγηση Όσων αφορά στην οδήγηση
Nabuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Όσων αφορά στην οδήγηση Όσον αφορά στην οδήγηση 2 2
vins Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όσον αφορά στην οδήγηση C-c-c-ombo breaker 😅😅😅
Fordakias7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) χαχαχα οντως το ξεφτυλισα αλλα ρε παιδια πιστευω οτι δεν βοηθαμε το παιδι με κριτικη σε συντακτικα λαθη πειτε και τιποτα το οποιο μπορει να βοηθησει ! (δεν παρεξηγουμαι καθολου ) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Fordakias7
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, Nabuko είπε Όσον αφορά στην οδήγηση παλιοκινητο
Alexstamatis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 11/6/2021 στις 6:03 ΠΜ, Fordakias7 είπε Να κοιτάξεις να μην κοπεις στα σηματα εγω αυτο το πρόβλημα ειχα επειδη βαριομουν να διαβάσω ειχα κοπει 3 φορες.. Οι γραλτες εξετασεις για το μηχανάκι ειναι γελοιες (καμια ωρα διαβασμα με το ζορι) αναφερομαι στην σημανση κτλ.. Τωρα οσο αναφορα την οδήγηση εγω ήξερα να οδηγαω οποτε μ φανηκε πολυ εύκολο.. Δωσε προσοχή στις. Οδηγιες του δασκάλου σου αυτά Έγινε. Ευχαριστώ πολύ. Εντάξει νομίζω δεν θα έχω θέμα να μάθω τα σήματα. Έχω ήδη διαβάσει κάτι ψιλά και δε με κουράζει το διάβασμα (Επίσης σόρρυ που άργησα τόσο να απαντήσω απλά είχα θέμα με τον λογαριασμό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα