Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Τον Σεπτέμβρη θα γίνω 18 και θα ήθελα να βγάλω δίπλωμα για μηχανή 125cc. Η μηχανή θα με βοηθούσε πολύ στο να πηγαίνω στη σχολή μου και στη δουλειά και θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βγάλω δίπλωμα α1.

Δεν έχω άλλο δίπλωμα

Έχω ελεύθερο χρόνο και πιστεύω μπορώ να μάθω και μόνος μου κάποια πράγματα χωρίς να χρειάζεται η σχολή.

Ποιος πιστεύετε είναι ο πιο γρήγορος τρόπος;

(Χωρίς όμως λάδι)

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Να κοιτάξεις να μην κοπεις στα σηματα εγω αυτο το πρόβλημα ειχα επειδη βαριομουν να διαβάσω ειχα κοπει 3 φορες.. Οι γραλτες εξετασεις για το μηχανάκι ειναι γελοιες (καμια ωρα διαβασμα με το ζορι) αναφερομαι στην σημανση κτλ.. Τωρα οσο αναφορα την οδήγηση εγω ήξερα να οδηγαω οποτε μ φανηκε πολυ εύκολο.. Δωσε προσοχή στις. Οδηγιες του δασκάλου σου αυτά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα οντως το ξεφτυλισα αλλα ρε παιδια πιστευω οτι δεν βοηθαμε το παιδι με κριτικη σε συντακτικα λαθη πειτε και τιποτα το οποιο μπορει να βοηθησει ! (δεν παρεξηγουμαι καθολου ) 

Επεξ/σία από Fordakias7
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/6/2021 στις 6:03 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Να κοιτάξεις να μην κοπεις στα σηματα εγω αυτο το πρόβλημα ειχα επειδη βαριομουν να διαβάσω ειχα κοπει 3 φορες.. Οι γραλτες εξετασεις για το μηχανάκι ειναι γελοιες (καμια ωρα διαβασμα με το ζορι) αναφερομαι στην σημανση κτλ.. Τωρα οσο αναφορα την οδήγηση εγω ήξερα να οδηγαω οποτε μ φανηκε πολυ εύκολο.. Δωσε προσοχή στις. Οδηγιες του δασκάλου σου αυτά 

Έγινε. Ευχαριστώ πολύ. Εντάξει νομίζω δεν θα έχω θέμα να μάθω τα σήματα. Έχω ήδη διαβάσει κάτι ψιλά και δε με κουράζει το διάβασμα (Επίσης σόρρυ που άργησα τόσο να απαντήσω απλά είχα θέμα με τον λογαριασμό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...